Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 4 - 2 Denizlispor(PAF),Özgürcan

chagy

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray PAF Takımı, 10. hafta maçında Denizlispor PAF Takımı'nı 4-2 yendi. Gençlerimizin 3-1 önde olduğu sırada takımını 4-1 öne geçiren Özgürcan, örnek bir davranış göstererek golü veren orta hakemin yanına gitti ve golü elle attığını söyledi. Özgürcan'ın bu hareketi sonrası hakem Özgürcan'a sarı kart gösterdi.

her nekadar başka bir yerde golü iptal ettikten sonra sarı değil,kırmızı gösterdiği yazsa da resmi sitede sarı yazdığı için buraya onu kopyaladım.

kutlamak gerek Özgürcan'ı zaten iyi bir futbolcu inşallah gelecekte'de A takımda da bu tür hareketlerine devam eder bütün spor severler tarafından efendi ve centilmen bir sporcu olarak anılır.[signature][hline]Dance with me,lampy!!

[Bu mesaj chagy tarafından 23 Ekim 2005 06:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anelka olayı olmasa böle bi şey yapmazdı. gs lilerin dalga geçicek, suç atcak anelka'nin eli olayi varken, bu avantajı kaybetmek istemezler. kesinlikle bunun için yapılmıştır, bizi örnek alın gibilerden.
ayrıca maçın skoru böle olsa da aynı şeyi yapar mıydı bilmiorum
Sosyal ağlarda paylaş

3-1 geride olsaydı yaparmıydı acaba lol.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 23 Ekim 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hakem karar verdikten sonra "elimle attım, aslında penaltı değildi, yok ben penaltıyı atmam valla haksız karar bu" şeklinde HAKEMİN OTORİTESİNİ SARSICI davranışta bulunmanın cezası önce sarı, tekrarlanırsa kırmızı karttır. Daha önce Nedved ve Fowler gibi oyuncuların da başına gelmiştir.
Sen gidip hakemin yanına söylersin sessizce efendi gibi ama öyle elini hakeme açık seçik gösterip tribünlerin "aa bu hakem bilmiyomuş lan" demesinin yolunu açarsan görürsün sarıyı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 23 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
3-1 geride olsaydı yaparmıydı acaba lol.

İlla herşeye bir kulp bulacaksın. Şu forumda tek amacın rakiplere saldırıp taptığın takımına övgü ayinleri düzenlemekken ve bu kadar olaylara objektiflikten uzak yaklaşan fanatik biriyken başka mesaj da beklenemezdi senden. Dediğin durumda ne olurdu bilemezsin, ben de bilemem, kimse bilemez, hatta futbolcu kendisi bile bilemez belki. Ama tutup da böyle imalı imalı ve boş mesajlar atmanı gerektirmez bu. Hani mesaj atmaya değer bir şey bulamıyorsan bari atma...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bunu hic anlamam . madem hakeme gidip soyleyeceksin elle gol ne diye atarsin . ya atma duzgun adamsan ya da at hakeme soyleme . itiraf edince centilmenlik ornegi mi oluyor ? tabii bilmeden elle atilan bir golun cok ender rastlanan bir sey oldugunu dusunerek soyluyorum bunu .
Sosyal ağlarda paylaş

huun sorunun cevabı basit.

bir insan 3-1 öndeyken niye elle gol atar?

çünkü onu hakeme söyleyip, prim yapmak için.

nasıl olsa kaybedeceği bişey yok. sadece sarı kartla cezalandırılacak. ama o sarı kart bazı safdillerin onu 'delikanlı' olarak adlandırmasına yol açacak. 'Vay be Anelka'nın yapamadığını yaptı' dedirtecek. 'El değmemiş bir lig istiyoruz' nidalarının çatlak çatlak duyulmasına yol açacak. Lig TV'dekiler başta olmak üzere bütün spor programlarında 'Özgürcan böyle yaptı' dedirtip Ankaraspor maçının anılmasını sağlayacak. Fenerbahçe'yle mücadelede önemli bir adım atıp, 'elle gol' hadisesinin unutulmasını engelleyecek.

Yani o gol kasten ell atıldı. 'Ben işte böyle itiraf etme cüretini gösteririm' demek için.

Bari üzerinden biraz vakit geçmesini bekleseydin be Özgürcan. Bu kadar da belli edilmez ki kardeşim.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 23 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
huun sorunun cevabı basit.

bir insan 3-1 öndeyken niye elle gol atar?

çünkü onu hakeme söyleyip, prim yapmak için.

nasıl olsa kaybedeceği bişey yok. sadece sarı kartla cezalandırılacak. ama o sarı kart bazı safdillerin onu 'delikanlı' olarak adlandırmasına yol açacak. 'Vay be Anelka'nın yapamadığını yaptı' dedirtecek. 'El değmemiş bir lig istiyoruz' nidalarının çatlak çatlak duyulmasına yol açacak. Lig TV'dekiler başta olmak üzere bütün spor programlarında 'Özgürcan böyle yaptı' dedirtip Ankaraspor maçının anılmasını sağlayacak. Fenerbahçe'yle mücadelede önemli bir adım atıp, 'elle gol' hadisesinin unutulmasını engelleyecek.

Yani o gol kasten ell atıldı. 'Ben işte böyle itiraf etme cüretini gösteririm' demek için.

Bari üzerinden biraz vakit geçmesini bekleseydin be Özgürcan. Bu kadar da belli edilmez ki kardeşim.

Güzel komplo teorisi... Tutarlılığı da var bir miktar. Da "Piramitleri uzaylılar yaptı"dan daha gerçekçiliği yok?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

evet galatasaray kulubü bunu bilerek hazırladı özgürcan günah keçisi ona kızmayın abileri,o the choosen one,git elle at sonra da elle attım demesi söylenildi,bu aylardır planlanan fenere karşı bi komple teorisiydi,amma velakin bunu fenerliler anladı pff napcak şimdi gs yönetimi.[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

töbe töbe adam düşünülmüş bi hareket olduğu kanısına vardı bişey görmeden izlemeden futbol içinde olabilir ani bi refleks olarak elini sokmuştur belki 1-1 olsa skor büyük ihtimalle yapmazdı belki ama sölemiş işte afferin çocuğa başka şeyler aramanın manası yok[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

tabi tabi ya sunu anlamıyorum elle atma ve foulle gol atmanın arasındaki farkı bana acıklarmısın?
Nobre eliyle topu aldı gol atmadi die o gol normal mi sayilcak konusulmayacakmı bu sozleri anca bi fenerli soyler bu kadar basit...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...