Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Soe Klasiği daha...

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar oyundaki playerların uğrak yeri olan ve gayette sevilen Mos Ari artık boş.Neden mi ?

Devler artık oraya da karıştı.Terminal'den alınabilecek en yüksek görev artık 15 lvl.

Bunlar ne yapmaya çalışıyor ? Beyinsizler mi dangalaklar mi anlayamıyorum ? Çözene acc'mi veriyorum... (asla çözülemeyeceği için bende kalıyor acc :) )[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyor musun devler artik haftada 3 gun toplam 6 saat calisiyorlar boyle daha verimli olacak diye patronlarini kandirmislar geri kalan gunlerde de ot tutturup star trek masaustu oyunu oynuyorlar

[Bu mesaj Sylian tarafından 20 Ekim 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizde artık talus ta humbaba keseriz ama bu gerizekalılar ne yapmaya çalışıyor hiçbi fikrim yok işleri güleri oyuncuların beğendiği yerleri nerf lemek[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye

[Bu mesaj Gwindon tarafından 20 Ekim 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Playerlerin lagsız alanlarda normal bir grupla normal bir şekilde kasması SOE'nin "working as intended" kategorisine girmiyodu. bu bir bugdu ya mos arideki yaratıkları elite yapacaklardı ya orayı daha laglı yapacaklardı yada işte bu çözüm.

İşin en garibi CU çıktığında playerlerin aynı gezegende kasmalarını istemiyoruz bu yüzden her gezegende kasmaya uygun yaratıklar bulundurduk gibi bişey sölemşlerdi. bi süre sonra tatooine de talusta coronette gruplar oldu. sanırım sıra coreliada. [signature][hline]Alo-matik
Pati - ?

[Bu mesaj Alo-matik tarafından 21 Ekim 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna başlayalı 5 ay oldu Dantoonie dışında kasmak için yer yok.

Mos Ari'yi nevarya söylemişti gidip baktım harbi süper yerdi.

Bilemiyorum Mos Ari gibi bir yer bulunursa söyleyin bize de...[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

aptal soe!! ama yıldırmıcaklar bni ben jedi olacam!!
mos ari harbiden superdi ama simdi ordaki grup da bi yere kayıcak yani mos ari olmasa bile baska bi yerde aynı kalitede gruplar olcak yine.
fort krayt saglam diye duydum simdi[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

şu an fort krayt sağlam ama bir yandan Kraytlarla mi uğraşacaksın yoksa Lair'lemi ?

Krayt'ta zorluklar olur.O yüzden Kraytçılar gidiyor sadece...

AOE için iyi bir yer bulup toplamak gerek aslında...[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 21 Ekim 2005 02:26 tarihinde demiş ki:

Bilemiyorum Mos Ari gibi bir yer bulunursa söyleyin bize de...

TALUS - HUMBABA
mos ari'den daha kolay hep orda kasıyodum ben[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

soe s.x :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sağolsunlar MOP'ta 980 ping 2 fps ile kasmak zorunda kaldım.Wound'dan heal kalmayacak yakında... 100 healle aoe yaparız artık...

Sağol Soe.oyunun içine etti yani.Hayır herkes diyiyor diyiyor yeniyiz bir şey yaşamadık diye hiç ciddiye almadım.İnsan bizzat yaşayınca oyunu bırakası geliyor.Birde siz ne zamandır oynuyorsunuz.Yazık vallahi...[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=30635

nerden nereye :) Eski konulara bakıyorum da harbi güzelmiş o zamanlar.Millet bu oyunu beklerken bende bir yandan bekliyordum.Çıktı dediler kart bulamadım.Babam da vermiyordu kart annemde :) Zaten evde tek pc vardı.En sonunda kendi kartımı yaptırdım başladım oyuna.Keşke bende o zamanlar oynuyor olsaydım.[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Öyleydi valla. Ne kadar heyecan yapmıştık ilk aylarımızda. O zaman FrF ve RIP arasında çekişmeler olurdu , PvP yapardık , bir sürü oyuncu vardı ve oyunda hata azdı. Beyaznoc Jedi olunca ' Vaaay beyaz'a bak ' dedik , Holocron kastık , holocron kasarken merchant çıkanlar bozuldu , ne kasılmaz şey bu dedi , öyle başladı buralara geldi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sylian, 21 Ekim 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
umarim artik soe nin akli basina gelmistir(Zor bir ihtimal ama)

bayaa zor bi ihtimal...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 21 Ekim 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 21 Ekim 2005 02:26 tarihinde demiş ki:

Bilemiyorum Mos Ari gibi bir yer bulunursa söyleyin bize de...

TALUS - HUMBABA
mos ari'den daha kolay hep orda kasıyodum ben

yok öyle bir yer :) Shuttle'da yok yani ctrl + v yapmayı akıl edemedim :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar skill kasanlar varsa nerelerde kasıyorsunuz :) Mop'ta 1 fps + aşırı derece lag + aptal oyuncularla kasmaktan biktim :) Mos Ari'de 1 saatte kastığım kadar xp'yi 1 haftada kastım :( Nerelerde kasıyorsunuz...

(Talus'ta dediğiniz yere gittim in cin çift kale maç yapıyordu )[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

ya mopta bağır FORMING HIGH LEVEL AOE GROUP ON TALUS - ANTIOCH CITY!! diye hemen damlıyo adamlar şahsen ben böyle yaptım mos ari ye 1-2 kere gitmişimdir
(bütün prof. larımı orası sayesinde masterladım 3 ü hariç onlarda cu öncesiydi )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

[Bu mesaj Gwindon tarafından 23 Ekim 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tatoo'ya baktım şimdilik görebildiim kadarıyla 75+ görevler sadece Fort Krayt'ta

Tatoo'da Aoe iyi oluyor.Bitişik olmayan lairler ve dümdüz bir arazi :)

Mop'ta iyi gruplar oluyor mesela bu gün şahsen hayatımdaki en feci gruba imzami hattım.5 Jedi 1 pikeman 1 bh (ben oluyorum) 1 cm

5 jediden biri dışında hepsi knight olunca daha ilk spawn olan yaratıklar ölmeden lair patlıyor :)

Neyse ... Grup aramaya devam :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...