Excane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Arkadaşlar bütün classların high level setlerinin karakter üzerinde resimlerini bulabileceğim bir site biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 emin değilim ama allakhazam.com'da kesin vardır bi orada aratıver istersen. hatta bulursan buraya linki gonder bizde bakalım ileride tamamlayıp giyinecegimiz setlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hangi sınıfı soruyon ben sana göstereyim hepsi bende var (yani cogu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 mümkünse her sınıfı görmek istiyorum bende[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mage,Priest,Warlock Mümkünse bunlar human. Hunter Elf veya dwarf. Class kalmadı ya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bak aha bu tam epic bir set hangi sınıftı unuttum yalnız iyimi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hohoho çok kötüymüş ya, o ne öyle hem hindu hem gay gibi duruyor. *koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hmm başkalarınıda görebilirmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 En psikopat mage itemleri yalnız undeadde kusura bakma human bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 whataboutpp.com , şu an bakımda ama hemen hemen bütün setlerin resmi vardı[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Adam gibi bir site de şunun arşivini yapmıyormu yahu.O kadar site var hepsi property eminim bir çok wow oyuncusu setlerin goruntusunu merak ediyor.Sonuçta tier 0 tier 1 tier 2 setleri her class icin ve race icin sergiliyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bak bu warlock için allah bilir humanda ne karizma duruyordur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hunter varmı hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aha al bak bu sahane bir set itemler mavi yalnız epic değil ama tipi en güzel olan bu Beaststalkers Armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi nabıyonuz ya. millet fotosunu koymuş :D bu arada ud mage bence en abba seti giymemiş. çünkü bence en baba set rank reward settir. rank rewards bu linkde resimleri şeyleri felan herşeyleri ile görebilirsin. ama setler epic. pve için de bu linke tıkla işte seç yanda fotosu var çoğunlukla. itemleri tek tek aratıp fotolarına da bakabilrsin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: onurdolar, 24 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki: bak aha bu tam epic bir set hangi sınıftı unuttum yalnız iyimi haha kafadaki netherwind sanırım.ya da nemesis[signature][hline]valandil ownz j0o!çapkınım hovardayım,24 ayardayım.WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM[Bu mesaj Head tarafından 24 Ekim 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 earthfury'li shaman bulamıyorum aradım taradım varmı bi resim?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Pvp rewardlari biliyorum dikkatini cekerse tier 1 2 dedim.Mc drop oluyor kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
user Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Earthfury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Prophecy[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Head, 24 Ekim 2005 23:24 tarihinde demiş ki: said: onurdolar, 24 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki: bak aha bu tam epic bir set hangi sınıftı unuttum yalnız iyimi haha kafadaki netherwind sanırım.ya da nemesis Nemesis bu Brunei Sultani.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 wrath setin yeni interfacei war mi kimselerde?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bloodfang setin ; oyunun içinde olmasına rağmen daha kullanıma açılmamış olan görünümü...... bu seti , silithusda kuledeki elemanda da görebilirsiniz ;) tier2 bu arada Bu da şu anki görünümü [Bu mesaj Tiax tarafından 25 Ekim 2005 09:06 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Tiax tarafından 25 Ekim 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 su resmi NE femalede düsünemiorm böyle yamuk troller almıomu set... o ne lan cıbıl ayaklar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 İzninizle yukardaki bloodfang resimlerine ohaaaa diyorum, hemen rogue açmak lazım. :D Bi de helm of wrath'a bakın, lvl 20 helm gibi... Neyse bu da gelir bu da geçer, sabır..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar