Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

canım kardeşim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya cook osledım kardesımı bayramda goruscez ama daha cok warmış gıbı gelıooo
değerını cok gec anladım bıtanemm keske burda olsan da bağırsan bana kawga etsekkk
inanılmaz deprestı duygularım yaa
senı cok sewıorum canım benımmm Allaha emanet ol !![signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
nee yaaa[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ben de abimi özledim
gel abi...[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Mesaj tarihi:
Özlem ve sevgi patlaması gördüm sanki demekki neymiş? Kişiler uzaklaştıkça birbirinin değerini anlarmış![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
ccoookk haklısın ya kesek yanımızdayken de değer bılsekk[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
eski sevgilimi özledim
canımss seni çok seviyorum keşke burda olsan tekrardan terk
etsen beni eğlensek sabaha kadar

bide canım annem istanbulu ve seni bide babamı çok özledim
keşke kardeşim olsaydı onu da özleseydim:([signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
seviom ben de su bayramları ya..en azından bizim gibi kardesleri bulusturuo.. kent reklamı oluruz biz benim bacıyla valla[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
Famy'ye sordum. Bana bir tanıdığımmış gibi geldi de (kuzenim galiba) emin olamadım ama.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Mesaj tarihi:
anlayan anladı hesabı olmuş[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
aynen ben de. zaten ayrı bi başlık olarak açtım[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
  • Yeni Oluştur...