Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 yaş dişi

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Alexi evrime devam ediyor :) Sen yine de laga luga etme, dişçiye yollan, bir baktır. Gerekmezse kasıyor diye çekmiyorlar zaten, başka diş olsa hemen çekerler de, ona ellemiyorlar.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyy. o dişi çektirmek ölüm. Doktorun ağzını açık tutması için bi ayağı ile cenene basması lazım. Çekerkende ayrıca havaya kalkıyormuşsun :D.
:lol:[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasımda çıktı 2 tane altta biri ustte alttaki ikisi normal dişlerin doğrultusuna dik duruyo ameliyatla alınacak usttekide yanaktan girilip alınacakmıs sanırım baya kotu ya umarım bu kadar uğraştırmaz benimki yakında gelecek benimkide =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya moral bozmak gibi olmasın da eğer diş gelmezse diş etini yarıp çıkartııyorlar.. O olursa fena işte..

Dallama dişçi 45dk uğraştı çıkaramadı benim dişi.. Sonra herif böyle razor blade gibi dönen bi alet alıp diş etini yardı benim.. Zaten mal yeteri kadar uyuşturamamış ağzımı.. Yerleri yumrukladım acıdan..

Eheh işallah sanada öyle olmaz diyelim..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

20lik değil de , küçükken bir dişimi (küçük kuranlar vardı , onlar böyle bir ipe bağlıydı ) ip ile çekmiştim. sonra günah işledin diyerek bana serzenişte bulunanlar olmuştu.[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Alexi_Septimus, 10 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
Evdeki bütün kokaini dişime basıcam şimdi öf.

Dur naaptın satacaz onları :)

*!19 yaşında olduğu için tedirgindir..*[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu 20 yaşa dişi resmen işkence...
Bu iletten çok çektim ben vakti zamanında, çektirmeye gittim dişçi arkadaş diğer taraftakini çekti yani etin altındakini tam bir kara komediydi... Başımda böyle 3 kişi biri serüm tutuyor diğeri dişimi söküyor biri ışık tutuyor... Hele o ilk gece ağrısı off o tam bir efsane birde dikiş geyiği var 1 hafta adam gibi yemekte yok
Sosyal ağlarda paylaş

87 doğumluyum, alt sol taraf %100 çikti, üstteki ikisi şu an %85'te falan, ikiside çikmiş tamamen ama tam ayni hizada değiller, sağ alttaki yamuk çikio o işi batiriyo diğerleri çok güzel çikti. dişçi ağri yapmaya başlarsa gelcen dedi, ağri yok daha.. bakalim nolcak[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...