Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Alexi evrime devam ediyor :) Sen yine de laga luga etme, dişçiye yollan, bir baktır. Gerekmezse kasıyor diye çekmiyorlar zaten, başka diş olsa hemen çekerler de, ona ellemiyorlar.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 İşim var bu aralar, dişçiye pek vaktim yok açıkçası.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kac yasimiza geldik bende cikmadi onlardan hicte agrimadi ilginc yani :p[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bi süre idare ediceksin malesef cok acı veriyor ben cıktıktan sonra çektirmedim bi zararı yok istersen cektirme...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Oyy. o dişi çektirmek ölüm. Doktorun ağzını açık tutması için bi ayağı ile cenene basması lazım. Çekerkende ayrıca havaya kalkıyormuşsun :D. :lol:[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kimilerinde çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadasımda çıktı 2 tane altta biri ustte alttaki ikisi normal dişlerin doğrultusuna dik duruyo ameliyatla alınacak usttekide yanaktan girilip alınacakmıs sanırım baya kotu ya umarım bu kadar uğraştırmaz benimki yakında gelecek benimkide =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben 15imde çektirmiştim 1 tanesini.. Bu aralar gene çektiricem.. Korkuyorum ama..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben nasıl cıktıklarını bile anlamamıştım yara yara geldiler arkadan.acımadı. şimdi mutluyuz 32 diş.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Evdeki bütün kokaini dişime basıcam şimdi öf.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 pls yapma =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ya moral bozmak gibi olmasın da eğer diş gelmezse diş etini yarıp çıkartııyorlar.. O olursa fena işte.. Dallama dişçi 45dk uğraştı çıkaramadı benim dişi.. Sonra herif böyle razor blade gibi dönen bi alet alıp diş etini yardı benim.. Zaten mal yeteri kadar uyuşturamamış ağzımı.. Yerleri yumrukladım acıdan.. Eheh işallah sanada öyle olmaz diyelim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 20lik değil de , küçükken bir dişimi (küçük kuranlar vardı , onlar böyle bir ipe bağlıydı ) ip ile çekmiştim. sonra günah işledin diyerek bana serzenişte bulunanlar olmuştu.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 walla ben tanıdık bi doktora gittim bugün tek sorunum dudaklarımın uyuşuk olması ve yemek yiyememem, bana mesela yarmadı direk temizledi üstünü ki hissetmedim bile sonra çekti tavsiyem tanıdıktır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: Evdeki bütün kokaini dişime basıcam şimdi öf. Dur naaptın satacaz onları :) *!19 yaşında olduğu için tedirgindir..*[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 YATTIM[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Öleceksin.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hepimiz ölecez nası olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Rest in Peace , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 walla benim yok 22 yas.. abiminde yok 29 yas babamin ve anneminde yok 53 yas yok bizim sulalede 20 yas disi evrimini tamamlamis bi aileyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben daha ilk okul 2 deydim bi çocukta vardı o zımbırtıdan o_O[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Abi bu 20 yaşa dişi resmen işkence... Bu iletten çok çektim ben vakti zamanında, çektirmeye gittim dişçi arkadaş diğer taraftakini çekti yani etin altındakini tam bir kara komediydi... Başımda böyle 3 kişi biri serüm tutuyor diğeri dişimi söküyor biri ışık tutuyor... Hele o ilk gece ağrısı off o tam bir efsane birde dikiş geyiği var 1 hafta adam gibi yemekte yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 git ameliyatla aldır. bi ton diki$ atsınlar. sora 1bucuk hafta acıdan kıvran.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 87 doğumluyum, alt sol taraf %100 çikti, üstteki ikisi şu an %85'te falan, ikiside çikmiş tamamen ama tam ayni hizada değiller, sağ alttaki yamuk çikio o işi batiriyo diğerleri çok güzel çikti. dişçi ağri yapmaya başlarsa gelcen dedi, ağri yok daha.. bakalim nolcak[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bathory, mükemmel moral verdin adama :-p[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar