Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Herşeye ramen şafağı 49 yapmayı başardık öyle yapa böyle bu günler biticek ve esas askerlik başlıcak ya o zaman ne olcak... Burada olduğu gibi sonu olmadığı bir yaşam mucadelesi bu askerlik sadece hayata hazırlanma maratonuymuş.Sivil hayat ve o insan kalabalığı o kadar gözümde büyür olduki nereler yapıcağım konusunda korkulara kapılmak içten değil,büyükmek sorumluluk sahibi bir insan olmak ne zormuş herçektende askerden önce ne yaparsan yanımıza kar kalıyor...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ooOOoooO Llama gelmishhh askerden.. Hayırlı olsun..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 :) Llamaaaaaaaa Ösledik sini :D[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi sormayın bende acayıp özledim sizleri ama daha gelemedik ki askerden az kaldı az...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Gelde bi rakı sofrası yapalım ya =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 llama özlettin kendini ya. 49 gün kalmış ha. o zaman buluşmayı sömestrede yapalım dicem. askerlik anılarınla kopartırsın bizi artık.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 iyi az kalmış :) kendine iyi bak[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 adam hayattan kopmuş askerde :-)[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
angband Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayırlı teskereler...[signature][hline]Follow the Darkness...
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ayyynnen hayirli teskereler..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayırlı teskereler[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hayırlı teskereler[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bişi kalmamış ya.hadi bekliyoz bakalım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hoşgeldin llama :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Platon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sen bitirmişin bea askerliği hadi gözün aydın hayırlı teskereler.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Llama, 24 Ekim 2005 16:27 tarihinde demiş ki: abi sormayın bende acayıp özledim sizleri ama daha gelemedik ki askerden az kaldı az... bunu yeni okudum :utaniem: bu arada askerliği ne olarak yaptın/yapıyorsun ? er-yedeksubay ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Llama benı bekle bea.4 ay sonra ben gelıom askere.. ben senı yolcu ederım :D 86/? (tahminlere ve fısıltı gazetesine göre 1 tertip gidicem..Kral tertip Bir Tertip..)[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 HayırLı teSkereLer..[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oo llama, hayırlı teskereler şimdiden[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayırlı tezkereler[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Öne çıkan mesajlar