taz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya kızın teki kolpalamış bi şarkı sölemiş 2 tane tip de bunu ona buna yayıp meşhur etmişler. ne var ki bunda. türkiye burası. meşhur olan bişeyi pazarlama yoluna gidiolar zaten. insanlar arasında tutan her şeyin melodisi var nerdeyse. para kazanıyolar bu sektörden adamlar. ha ben sevmem o ayrı, nie dalga geçiosunuz ki, bırakın takılsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bırakın takılsınlar diye diye boyle olduk , sinirim oynadı gece gece yatayım ben,toplucak iyi geceler[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: taz, 24 Ekim 2005 01:25 tarihinde demiş ki: ya kızın teki kolpalamış bi şarkı sölemiş 2 tane tip de bunu ona buna yayıp meşhur etmişler. ne var ki bunda. türkiye burası. meşhur olan bişeyi pazarlama yoluna gidiolar zaten. insanlar arasında tutan her şeyin melodisi var nerdeyse. para kazanıyolar bu sektörden adamlar. ha ben sevmem o ayrı, nie dalga geçiosunuz ki, bırakın takılsınlar :) o sektörden adamlar para kazancak diye ünlü yapıolar ama benim her gün para kazanıcam diye kıçım yırtılıyo bu salak tipler yüzünden.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 51-promil / hayalet sewgilim nefis olmus[signature][hline]NaRLıDeRe Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ondan sonra sokakta kasıntı yürür bu sanat camiası sen kimsin be seni ben meshur ettim kamil :D[signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Laraken, 23 Ekim 2005 22:06 tarihinde demiş ki: said: Joe, 23 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Öldür? kim ölmüş ya yalan o seni yemişler Edit:Kendi söyledi kazaya sebebiyet vermiş ya hatun.yiyen yok beni. yok abicim yaaa hiç alakası yok.. kız cıktı açıklama yaptı..yok öyle bişe dedi..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kızın kaseti bitmiş şimdi remixleri yapıyorlarmış :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya bişi soracam uzun zamandır tv izlemediğim için(sadece digiturk teki dizimax ve comedymax izliyorum) Bu irem kimdir? Hayalet sevgilim şarkı mıdır? Şarkı ise güzel midir? ne olaki bu olay hakkındab aya tartışıldı filan o bakımdan soruyorum.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Casper izlemiş kız çok...[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya onu bunu bırakında kaça yolluyomuş mesajı?? ehe lol[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sırf internette dönen bir kayıdın ne kadar ses getirebileceğini gördük böylece. Türkiye'de internet adına çok olumlu bir olay. Burda neye gülündüğünü de anlayamadım. Kız pek de kaliteli olmayan bir kayıtla bu kadar popüler oluyorsa bu onun başarısıdır. İnsanlar beğenmişse de bu insanların ayıbı değildir. Pkustum yazıp latif doğanın şarkısını çekebilmek komik olmuyor da şarkıcı sırf nette dolanan bir kayda sahip olduğu zaman mı komik oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ona ün getiren sesi değil hayalet sevgilisi ama burda begenme yok tamamen "ah yazık ne kadar duygulu kız bak sarkı yazmıs böhüüürr" diye düşünen ve peşinden "hanım ver ceptelefonumu fukaraya hayat vurmus bi de biz sırt cevirmeyelim" mantıgı.kısacası sevgilisi hortlamasaydı bu kız en fazla bi arka sokak barında gecede 25m!a cıkardı.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bunlar senin düşüncelerin. Ben kayıdı beğenmiştim, dürüstçe söyleyince söylenen şeylerin gerçek olmadığını bir daha beğendim. Zaten beni ilgilendiren bir mevzu değil uydurulan senaryolar veya bunların gerçekte var olup olmaması. Kaldı ki bu işten para kazananlar böyle senaryolar uydurup şarkılarını salmıyorlar mı piyasaya? İlle de gerçekte olması gerekmiyor şarkı sözlerinin, önemli olan dinleyende uyandırdığı şeyler. Senin sevgilinle ilgili başından bir olay geçer sen etkilenirsin belki, sayılmaz mı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kız meshur olduktan sonra "gercek değil"dese nolur demese nolur? zaten ceptelefonlarına bile melodi olmus, ses herhangi bir ses(hatta kotu sınıfına bile girebilir) sozler eh duzeyinde, ilk dinledigimde beni de "bak yazık" diye düşündürtmüştü yani sarkıya hitini arttıran muzigi sozu değil, uydurma hikayesi ve bence kent reklamları bi zamanlar nasıl insanların duyguları ile oynuyorduysa bu da ondan farkli değil[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hhehehhh. Kanal D bilmiyo ki bu $arkı bizim telefonumuzda var diye me$hur oldu. Teyy.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yeter artik piliz icim karardi.. hayalet hayalet hayalet ... birazda guzel seylerden bahsedin..[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 @dory maden pismansiniz neden hala topic aciyorsunuz..[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 neye pişmanım? sonucta patide zamanında konu olmus biri hakkında "ohannes" dedirten bi gelişme bence, bayhan1 bu 2[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ya bide birşey sorucam bu şarkıyı henüz dinlemek nasip olmadı. Parçanın asıl adı hayal et sevgilim mi? Yoksa harbi hayalet sevgilim mi ?.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok mayhem, herif ölü neyine hayal etsin, bildigin casper işte hayalet "böö"[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Nasıl bir şey bu? hiç dinlemedim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bende dinlemedim ve istiyorum acil olarak biri yollasa yada nerden bulabiliriz?[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 biyere upload haldeydi bu da linki bulamadım, olan varsa cimrilik etmeyin plz:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 casper sevgilim ;)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dory'yi kirmayalim :) edit:once dene mal zergling :( [signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! [Bu mesaj Zerglingtr tarafından 24 Ekim 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar