KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Joe, 23 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: yaş? +1 bende bunu sorucaktım ?[signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi spirmen izlemedin iyiki :)) yok seni dusunemiyorum..[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sinemayı bo$ver,discovery de biraz bitki belgeselleri izle de fotosentez fln yap.hem dunyaya yararın dokunur lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bizimde böle bi arkadas var adam kendine okula fayt kılap acmıstı[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Pyro, 24 Ekim 2005 16:35 tarihinde demiş ki: sinemayı bo$ver,discovery de biraz bitki belgeselleri izle de fotosentez fln yap.hem dunyaya yararın dokunur lol. "aslanların çiftleşme dönemlerindeki hal ve tavırları" konulu belgesele denk gelme riski var.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 şimdi bu oldboy izler, milleti evdeki odalara tıkıp bekletir izlemeye başlar falan :-) film izletmemek lazım sana :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben pikachu olcam diyip kendini camdan atmada :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Joe, 23 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: yaş? Yaşmış. Bak sen adam 30 derse nedicen. Bende 20 yasındayım bu tip seyler yapıyorum. yaş yazıp soru işareti bırakmak büyük bir erdemlik haline getirdiniz...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yaş değil de kapasite?[signature][hline]Love is the dance of eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Eyvah... Elemanı sinemadan uzak tutmak lazım... Yasal sınır mı çıkarttırsak ne?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Saeros, 24 Ekim 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: Pyro, 24 Ekim 2005 16:35 tarihinde demiş ki: sinemayı bo$ver,discovery de biraz bitki belgeselleri izle de fotosentez fln yap.hem dunyaya yararın dokunur lol. "aslanların çiftleşme dönemlerindeki hal ve tavırları" konulu belgesele denk gelme riski var. yok artık,oyle davrandıgını du$unemıyorum bile.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bence sen sinemaya biraz ara ver toparla kendini :) Requiem For a Dreamı da izleme sende bomba etkisi yaratır :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar