Gothic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sana her gece dua ediyorum,sevdigim için değil beter olasın diye.Allahımdan birtek şey diliyorum,bana çektirdigin acıları sanada çektirsin diye,geceleri göz yaşların olarak değil kan oalrak damlasın diye,benden gittigine bin pişman olacaksın,çünki benden çok seveni sen istesende asla bulamayacaksın,pişman olucaksın,aşk yolunda birtek ben değil sende bir gül gibi solasın,sende benim yandıgım gibi yanasın,sende her gece benim gibi göz yaşı akıtasın,beddualar bile sana az gelir,sen benim hayatımı mahvettin,işte bu dizeler benim sana olan nefretim,sen benim degerimi bilemedin,sen insan değerini nerden biliceksin,sen kalpsizin birisin,sana acıyordum aynı bebek gibiydin,ama şimdi bana gerçek yüzünü gösterdin,SEN ELLERİNSİN,BENİM HİÇ OLMADIN ------------------------------------------------------------ Gördügünüz üzere kalp olaylarına bir daha girmeyecem girdikmi üzülen biz oluyoruz[şarkı sözlei bunlar ben yazmadım][signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu ne şiddet bu ne celal yaw rahat ol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Üzüldüm gerçekten[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Dj_Akman'dan nefret ediyorum.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kalbi gitmiş... üzüldüm ve hoşgeldin[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: lilynessy, 21 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki: kalbi gitmiş... üzüldüm ve hoşgeldin keşke hiç olmasaydı[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 öyle deme bi çok şey sayesinde büyüyoruz işte ders almak da bunun sayesinde oldu bitti ve geçiçek elbet bi gün geçmiş hakkında konuşma boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gothıc cok uzgunummm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Çok kötu bı olay hoca bu acıları yaşamak çeken bilir... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 üzüldüm adına...[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o zaman sana bir şarkı sozude benden Ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu da beni anlatan şarkı sözü [spo1=şarkı sözü] All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now, in your arms. Let me rest, safe from harm. Ohh.... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me.... (solo) Here they come, here come the tears... Here they come, here come the tears... .[/spo][signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bütün hayatımı anlamlandıran sözler olmasını istediğim bir şarkı sözü. keşke olsa :( "the look of love... it seems so much more than words could ever say" ya bu kişisel deilde kırık kalpler sokağı olsa ;)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 çok üzüldüümmm=( ama şarkı sözleride cidden güselmiş.. :'([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bide msn de beni engelleyip türlü türlü erkeklerle muhabbete girende SENSİN[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gotikk daha gitmedim gitmeden yazim dedim buraya..takmamaya dvm et..[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 aa bende gittin die üzülüyordum seni msn e alalım[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 :)esas garbıçlık bi şey varsa o da aşktır..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ask die bişey yoktur!!! sadece cıkar ilişkisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar