Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece Beni Anlatan Bir Şarkı Sözü

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Sana her gece dua ediyorum,sevdigim için değil beter olasın diye.Allahımdan birtek şey diliyorum,bana çektirdigin acıları sanada çektirsin diye,geceleri göz yaşların olarak değil kan oalrak damlasın diye,benden gittigine bin pişman olacaksın,çünki benden çok seveni sen istesende asla bulamayacaksın,pişman olucaksın,aşk yolunda birtek ben değil sende bir gül gibi solasın,sende benim yandıgım gibi yanasın,sende her gece benim gibi göz yaşı akıtasın,beddualar bile sana az gelir,sen benim hayatımı mahvettin,işte bu dizeler benim sana olan nefretim,sen benim degerimi bilemedin,sen insan değerini nerden biliceksin,sen kalpsizin birisin,sana acıyordum aynı bebek gibiydin,ama şimdi bana gerçek yüzünü gösterdin,SEN ELLERİNSİN,BENİM HİÇ OLMADIN
------------------------------------------------------------
Gördügünüz üzere kalp olaylarına bir daha girmeyecem girdikmi üzülen biz oluyoruz[şarkı sözlei bunlar ben yazmadım][signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :(
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne şiddet bu ne celal yaw rahat ol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bu da beni anlatan şarkı sözü
[spo1=şarkı sözü]
All alone, no one cares.
So much to give to you all out there.

Take me now, in your arms.
Let me rest, safe from harm.

Ohh.... I want to be loved...
I need to be loved...
Won't somebody love me....

(solo)

Here they come, here come the tears...
Here they come, here come the tears...
.[/spo][signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

bütün hayatımı anlamlandıran sözler olmasını istediğim bir şarkı sözü. keşke olsa :(
"the look of love... it seems so much more than words could ever say"

ya bu kişisel deilde kırık kalpler sokağı olsa ;)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...