Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 1.74 boy, 57 kg, uzun siyah saçlı, beyaz tenli . akli dengesi yerinde olsun yeter. edit : lisedeyken bu tip bir kız vardı. ben onu görebiliyordum ama o beni görmemiştir herhalde :lol: [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 23 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 daggera ek olarak 1-beni çok ii tanıyacak 2-anlayışlı 3-güzel 4-imankar bi şey olması ii olur uzun süreli düşünebilmem için..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yüzü,kişiliği güzel olsun yeter. Ha bide boyu 1.70in üstü olsun[İnsanın boyu 1.90 olmya görsün.][signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Dagger, 22 Ekim 2005 23:29 tarihinde demiş ki: 1-Zeki olacak. 2-Bakmayı, herşeyi gözleriyle ifade etmeyi bilecek. 3-Aşırı hanım hanımcık olmayacak. 4-Sosyal olacak. 5-Abartı makyaj yapmayacak, doğal hali güzel olacak. 6-Benle inatlaşabilecek. 7-Kumral olacak. 8-Ne giyeceğini bilecek, yerine göre giyincek. İmkansızı mı istiyorum? Hayır... Var böyle biri ama en yakın arkadaşım :) metket mi metboy mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 pyro kıskandı.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 @saeros: bnm icin sadece sen varsın unutma jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 pyro aktif /pasif ?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Pyro, 23 Ekim 2005 20:39 tarihinde demiş ki: @saeros: bnm icin sadece sen varsın unutma jnms. öpoorom iki kaşının arasından.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Pyro, 23 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: said: Dagger, 22 Ekim 2005 23:29 tarihinde demiş ki: 1-Zeki olacak. 2-Bakmayı, herşeyi gözleriyle ifade etmeyi bilecek. 3-Aşırı hanım hanımcık olmayacak. 4-Sosyal olacak. 5-Abartı makyaj yapmayacak, doğal hali güzel olacak. 6-Benle inatlaşabilecek. 7-Kumral olacak. 8-Ne giyeceğini bilecek, yerine göre giyincek. İmkansızı mı istiyorum? Hayır... Var böyle biri ama en yakın arkadaşım :) metket mi metboy mu bu? benim var sevgilim, lütfen. gitsin metkete yazsın ;p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sevgilinin olması dugur ıcın engel degil bo$una bahane uretme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben saçlarımı boyattım. kumral değilim. nerde ne giyceğimi de bilmem, mesela çamur güreşi yapçaksak takım elbise giyerim. hehe. daggera uygun değilim malesef =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ahahah payro esefle kınıyorum ben sen diilim ööle önüme gelen erkeğe yazayım :) ben kızlarla ilgileniyorum bak... açtırma ağzımı dökerim haa foyalarını ortaya ehehe[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 "pazarlama ileti$iminden anlayan acil baksın,kendimi pazarlıcam" diye msn de nicke yazan(bkz:metboy) nasıl erkek olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 metboyun erkek olduğunu iddaa eden yok... kız arkadaşına acıyorum sadece ben....[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 "metboyun erkek olduğunu iddaa eden yok"un harfleri kadar ebenle iletişim kurucam daggercığım, pyroyu zaten söylemiyorum o yazıyodur yine birilerine.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? [Bu mesaj metboy tarafından 23 Ekim 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 payrodan ümidi kestik biz zaten erkeklik namına... bu arada payro bu kaçıncı topicim piç ettiin mrk ediorum eheh[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 çok degil ya daha bu 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 allahın hakkı 3 tür derler... seni çift cinsiyet bu yüzden de çift kişilik sayıyoruz 6 ya okey ama bu 7. yani ayıp...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 "konudan sapmak" kavramını update etmişsiniz, tebrikler :p benim de katkım var tabi ama.. ehi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 pyronun ne halt olduğunu zaten biliyorsunuz ne sorguluyosunuz kardeşim? alla alla da saeroza nooldu onu anlamadım ulan pyro ulan pyro.... çiçek gibi çocuğu kelebek yaptın tebrik ederim. benim için ideal kız şöyle olmalı Kızıl saçlı Benimle aynı okulda Eşit ağırlık Benimle çok iyi anlaşıyo Ama bi evet demeye gelmiyo ÇILDIRACAM LÖAN![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 leviğcim sakin canımın içi "her rüya bir gün gerçek olur" demiş bi insanevladı[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 payronun bütün duaları hemen kabul oluyo ama! her türlü adamı ayarlıyo kendisine. bak saerozu da ayarttı. bi bize çalışmıyo şu rüyalar zaten. ghhhh....[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Dagger, 23 Ekim 2005 21:01 tarihinde demiş ki: metboyun erkek olduğunu iddaa eden yok... kız arkadaşına acıyorum sadece ben.... çok münasip bir cevap geçti aklımdan ama yazsam atıl kızar : p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 aaa ben de diyodum bu kalp nedir yaa üstüne gelmek lazımmış yeni farkettim:D[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ideal kart..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar