Picci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İnternet bölümünde kendi sitemizi tanıtmak yasak değildi bildiğim kadarı ile yanılıyorsam kusura bakmayın, www.sadece.gen.tr paylaşım forumlarımız;şuanda aktiftir. Gerçekten çok büyük bir arşiv hazırlanıyor, şuanda; Program , Müzik , Klip , Oyun , Görüntü , Template paylaşımı yapmaktayız.Elimizden geldiğince yeni paylaşımlar yapıyoruz hergün yeni araştırmalarla arşivimizi geliştiriyoruz ki sizlerin katılımlarınızlada dahada büyüyecektir. Not:Hergün düzenli olarak girerim dosya paylaşırım araştırma yaparım diyorsanız herzaman moderator olarak kadromuz size açıktır. iyi paylaşımlar,[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 neden zorunlu üyeliği :) Hani bi bakıp çıkcaktık :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bir konuda sizin siteyi yazmıştım zaten bende forum arıyordum program için aslında 3-4 tane Türk forumu buldum bu konuda fakat forum dizaynı veya çok konulu olması hoşuma gitmemişti.Sade ve temel olması hoşuma gitti ben hergün giriyorum :)
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arka fonttaki siyahın üstüne direk beyazı koymak adamın gözüne deepthroat yapıyo biraz daha uğraşırsanız renkler konusunda ii olur.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =)
angband Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 güzel düşünce..inşallah tutar.[signature][hline]Follow the Darkness...
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 takılayım bari bende :-) bu arada, deep throat ne[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 deep throat diyince insanın aklına başka şeyler geliyo ya :) hatta sitesi bile vardı bunun :-P[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahah deepthroatı bilen bilir :D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =)
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: vav_heroin, 24 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Bir konuda sizin siteyi yazmıştım zaten bende forum arıyordum program için aslında 3-4 tane Türk forumu buldum bu konuda fakat forum dizaynı veya çok konulu olması hoşuma gitmemişti.Sade ve temel olması hoşuma gitti ben hergün giriyorum :) Beren o site kimin yaaa :) :) :) :) :) *kopar*[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok
Padishah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 baya hos olmus sımdıden uye oldum kolay gelsın
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Onceden de reklamı yapılmamışmıydı?[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben yazdım bir başlıkta forum ararken. imla [Bu mesaj vav_heroin tarafından 24 Ekim 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar