Picci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İnternet bölümünde kendi sitemizi tanıtmak yasak değildi bildiğim kadarı ile yanılıyorsam kusura bakmayın, www.sadece.gen.tr paylaşım forumlarımız;şuanda aktiftir. Gerçekten çok büyük bir arşiv hazırlanıyor, şuanda; Program , Müzik , Klip , Oyun , Görüntü , Template paylaşımı yapmaktayız.Elimizden geldiğince yeni paylaşımlar yapıyoruz hergün yeni araştırmalarla arşivimizi geliştiriyoruz ki sizlerin katılımlarınızlada dahada büyüyecektir. Not:Hergün düzenli olarak girerim dosya paylaşırım araştırma yaparım diyorsanız herzaman moderator olarak kadromuz size açıktır. iyi paylaşımlar,[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 neden zorunlu üyeliği :) Hani bi bakıp çıkcaktık :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bir konuda sizin siteyi yazmıştım zaten bende forum arıyordum program için aslında 3-4 tane Türk forumu buldum bu konuda fakat forum dizaynı veya çok konulu olması hoşuma gitmemişti.Sade ve temel olması hoşuma gitti ben hergün giriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arka fonttaki siyahın üstüne direk beyazı koymak adamın gözüne deepthroat yapıyo biraz daha uğraşırsanız renkler konusunda ii olur.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 güzel düşünce..inşallah tutar.[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 takılayım bari bende :-) bu arada, deep throat ne[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 deep throat diyince insanın aklına başka şeyler geliyo ya :) hatta sitesi bile vardı bunun :-P[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahah deepthroatı bilen bilir :D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: vav_heroin, 24 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Bir konuda sizin siteyi yazmıştım zaten bende forum arıyordum program için aslında 3-4 tane Türk forumu buldum bu konuda fakat forum dizaynı veya çok konulu olması hoşuma gitmemişti.Sade ve temel olması hoşuma gitti ben hergün giriyorum :) Beren o site kimin yaaa :) :) :) :) :) *kopar*[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 baya hos olmus sımdıden uye oldum kolay gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Onceden de reklamı yapılmamışmıydı?[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben yazdım bir başlıkta forum ararken. imla [Bu mesaj vav_heroin tarafından 24 Ekim 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar