Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.sadece.gen.tr

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternet bölümünde kendi sitemizi tanıtmak yasak değildi bildiğim kadarı ile yanılıyorsam kusura bakmayın,

www.sadece.gen.tr paylaşım forumlarımız;şuanda aktiftir.
Gerçekten çok büyük bir arşiv hazırlanıyor, şuanda;

Program , Müzik , Klip , Oyun , Görüntü , Template paylaşımı yapmaktayız.Elimizden geldiğince yeni paylaşımlar yapıyoruz hergün yeni araştırmalarla arşivimizi geliştiriyoruz ki sizlerin katılımlarınızlada dahada büyüyecektir.

Not:Hergün düzenli olarak girerim dosya paylaşırım araştırma yaparım diyorsanız herzaman moderator olarak kadromuz size açıktır.

iyi paylaşımlar,[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Mesaj tarihi:
neden zorunlu üyeliği :) Hani bi bakıp çıkcaktık :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
Bir konuda sizin siteyi yazmıştım zaten bende forum arıyordum program için aslında 3-4 tane Türk forumu buldum bu konuda fakat forum dizaynı veya çok konulu olması hoşuma gitmemişti.Sade ve temel olması hoşuma gitti ben hergün giriyorum :)
Mesaj tarihi:
arka fonttaki siyahın üstüne direk beyazı koymak adamın gözüne deepthroat yapıyo
biraz daha uğraşırsanız renkler konusunda ii olur.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
daha yeni başladım ezmeyin =)
Mesaj tarihi:
deep throat diyince insanın aklına başka şeyler geliyo ya :) hatta sitesi bile vardı bunun :-P[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
said:
vav_heroin, 24 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Bir konuda sizin siteyi yazmıştım zaten bende forum arıyordum program için aslında 3-4 tane Türk forumu buldum bu konuda fakat forum dizaynı veya çok konulu olması hoşuma gitmemişti.Sade ve temel olması hoşuma gitti ben hergün giriyorum :)

Beren o site kimin yaaa :) :) :) :) :) *kopar*[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
  • Yeni Oluştur...