Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek yerken etrafa geçicide olsa ştah kaçırıcı bir rahatsızlık eden(gürültü eden)lere yazın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet benim böyle bir tanıdığım var ama isim vermem bulunduğu konum itibariyle sakıncalı fakat gerçekten çok olmuştur masadan kalkmaya yeltendiğim[signature][hline]the world is mine
Mesaj tarihi:
said:
laverda, 23 Ekim 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
bu şimdi kişisele mi giriyor?
garbage olmalı

kesinlikle kişisel...
buranın yetkilisi nerde lan:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Mesaj tarihi:
said:
eldiablo, 23 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
arkadaşım pardon özgür bir platform ama yinede sen buraya bu başlıkla ilgili birşeyler yaz:D

tamam özgür bi platform ama kişisel yani kendi şahsi sorunların hakkında bişeyler söylersin tamam. ama sen ikinci kişinin hakkında konuşarak üçüncü kişiden yorum bekliyosun. bilmiyorum belki ben yanlış anladım[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Mesaj tarihi:
bence bundan rahatsızlık duymak ve duyduğunu karşındakine söylemek pek kibar bir davranış değil ve bu da bir problem hemde benim kişisel sorunum yorum beklemem ise başkalarının bunu karşılarındakinin yüzüne vurmadan dayandıklarını anlamak[signature][hline]the world is mine
Mesaj tarihi:
ağız şapırdatangillerden enişteemm ıyyy, ayrıca bilimum böcekle, haşaratla, kusmuk vb. iğrenç şeyleri yemekte konuşanlara tokatlarımı iletiyorum[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Sorrowful
Mesaj tarihi:
benim babam çok fena,dayanamıyorum onunla aynı masada yemek yemeye.böle garip garip nefesler alarak mhmh hmnrg gibi şeyler.
hele bi kere yemek yerken bi hapşırmıştı ağzında çıkan parçalar gözüme girmişti allaeam bi de farketmedi.[signature][hline]yıldızlıaslanlar
Mesaj tarihi:
valla nedense ben hic sallamıom.hatta bi arkadasım elinden gelen tum pisliği yapmıstı ben yemek yerken bi bok olmuo valla..ama benim geyiriklerimden rahatsız olanlar olabiliyor:bende artık tutuorum ne kadar keyif alsamda,beni pek tanımayanların yanında yapmıorum[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
serefsiz mert kac kere ac kalmıstım onun yüzünden:([signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
  • Yeni Oluştur...