Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek yerken etrafa geçicide olsa ştah kaçırıcı bir rahatsızlık eden(gürültü eden)lere yazın

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

said:
eldiablo, 23 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
arkadaşım pardon özgür bir platform ama yinede sen buraya bu başlıkla ilgili birşeyler yaz:D

tamam özgür bi platform ama kişisel yani kendi şahsi sorunların hakkında bişeyler söylersin tamam. ama sen ikinci kişinin hakkında konuşarak üçüncü kişiden yorum bekliyosun. bilmiyorum belki ben yanlış anladım[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

bence bundan rahatsızlık duymak ve duyduğunu karşındakine söylemek pek kibar bir davranış değil ve bu da bir problem hemde benim kişisel sorunum yorum beklemem ise başkalarının bunu karşılarındakinin yüzüne vurmadan dayandıklarını anlamak[signature][hline]the world is mine
Sosyal ağlarda paylaş

valla nedense ben hic sallamıom.hatta bi arkadasım elinden gelen tum pisliği yapmıstı ben yemek yerken bi bok olmuo valla..ama benim geyiriklerimden rahatsız olanlar olabiliyor:bende artık tutuorum ne kadar keyif alsamda,beni pek tanımayanların yanında yapmıorum[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...