eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evet benim böyle bir tanıdığım var ama isim vermem bulunduğu konum itibariyle sakıncalı fakat gerçekten çok olmuştur masadan kalkmaya yeltendiğim[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 doruk şapırdatıo hayvanat:) bıktım illallah geldi..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 malik'in karısı beni aldatıyo[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu şimdi kişisele mi giriyor? garbage olmalı[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ah olsada :)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkadaşım pardon özgür bir platform ama yinede sen buraya bu başlıkla ilgili birşeyler yaz:D[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: laverda, 23 Ekim 2005 22:12 tarihinde demiş ki: bu şimdi kişisele mi giriyor? garbage olmalı kesinlikle kişisel... buranın yetkilisi nerde lan:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: eldiablo, 23 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: arkadaşım pardon özgür bir platform ama yinede sen buraya bu başlıkla ilgili birşeyler yaz:D tamam özgür bi platform ama kişisel yani kendi şahsi sorunların hakkında bişeyler söylersin tamam. ama sen ikinci kişinin hakkında konuşarak üçüncü kişiden yorum bekliyosun. bilmiyorum belki ben yanlış anladım[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bence bundan rahatsızlık duymak ve duyduğunu karşındakine söylemek pek kibar bir davranış değil ve bu da bir problem hemde benim kişisel sorunum yorum beklemem ise başkalarının bunu karşılarındakinin yüzüne vurmadan dayandıklarını anlamak[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hocam direk garbıçlıkdır bu .. daha başklığını okumadan diyeyim..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ağız şapırdatangillerden enişteemm ıyyy, ayrıca bilimum böcekle, haşaratla, kusmuk vb. iğrenç şeyleri yemekte konuşanlara tokatlarımı iletiyorum[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 benim babam çok fena,dayanamıyorum onunla aynı masada yemek yemeye.böle garip garip nefesler alarak mhmh hmnrg gibi şeyler. hele bi kere yemek yerken bi hapşırmıştı ağzında çıkan parçalar gözüme girmişti allaeam bi de farketmedi.[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: DoruK, 23 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: malik'in karısı beni aldatıyo oha nasıl lan? o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 valla nedense ben hic sallamıom.hatta bi arkadasım elinden gelen tum pisliği yapmıstı ben yemek yerken bi bok olmuo valla..ama benim geyiriklerimden rahatsız olanlar olabiliyor:bende artık tutuorum ne kadar keyif alsamda,beni pek tanımayanların yanında yapmıorum[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İftardan önce iğrençle$meyin plS[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 serefsiz mert kac kere ac kalmıstım onun yüzünden:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar