Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hepsiburada.com güvenlimidir acaba?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben hepsiburada.com dan mp3 player almayi düşünüyorum acaba kredi karti ile alinca kartin şifresini çalinmasi gibi bir durum var mi?
bir de garanti kalitesi nasil acaba. alişveriş yapanlar varsa yardimci olursa çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
şaka mısınız ya? o tarz büyük alışveriş siteleri dünyaca geçerli güvenlik sertifikası onaylıdır.
zaten kredi kartıları ile alışveriş yaparken alt tarafta tüm ayrıntılar yazar güvenlik bilgileri olarak.
şirketin adı belli yeri belli sen bilgisayarında spydır trojandır barındırmazsan hiçbir sorun çıkmaz.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Mesaj tarihi:
said:
evo5558, 22 Ekim 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
bişi daha sorcam acaba teslimat sirasin da ödeme yapma imkanimiz var?
weblebi.com da urun kapina geldiginde odeme yapabiliyorsun, hepsiburda.com da sapina kadar saglamdir[signature][hline]imza!
Mesaj tarihi:
ben 3 mılyardan fazla alısverıs yaptım

verdigim linkde yazdıgım seyler bos seyler degil

okunması gerekir

dahada uyarmıcam[signature][hline]Trust No One
Mesaj tarihi:
ben neden bi turlu alısveriş sitelerine güvenemiyorum ya.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
o kadar uğraştığına gitseydin gümüşsuyuna faturayla 5dk.'da hallederdin derdini.

said:
BlaCk, 22 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
ben 3 mılyardan fazla alısverıs yaptım

verdigim linkde yazdıgım seyler bos seyler degil

okunması gerekir

dahada uyarmıcam
Mesaj tarihi:
hepsiburada pek iyi vir yer değil.. bi arkadaş bişe almıştı adama yanlış ürün göndermişler.üstüne bi de geç göndermişler.. bayağı bi uğraştı.....[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
  • Yeni Oluştur...