evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben hepsiburada.com dan mp3 player almayi düşünüyorum acaba kredi karti ile alinca kartin şifresini çalinmasi gibi bir durum var mi? bir de garanti kalitesi nasil acaba. alişveriş yapanlar varsa yardimci olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 birebir.com rulz[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 alabilirsin daha önce 6 kere kullandım hiçbir sorun çıkmıyoe[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Tavsiye ederim,problem yaşamassın.(Şom azımı açtım bak dikkatli ol:))[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bişi daha sorcam acaba teslimat sirasin da ödeme yapma imkanimiz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Site de yazıyor olması lazım?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şaka mısınız ya? o tarz büyük alışveriş siteleri dünyaca geçerli güvenlik sertifikası onaylıdır. zaten kredi kartıları ile alışveriş yaparken alt tarafta tüm ayrıntılar yazar güvenlik bilgileri olarak. şirketin adı belli yeri belli sen bilgisayarında spydır trojandır barındırmazsan hiçbir sorun çıkmaz.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 e-bayde bıle kacacılık yapılıor sen ne dıon :) internet ustunde hiç birşeye güvenme güveniorsan şartlari baştan kabul etmişin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 2-3 kere Hepsiburada'dan birşeyler almıştı.Sorunsuz getirmişlerdi.Ben parayı banka havalesi ile yollamıştım, kredi kartıyla da sorun olmaz herhalde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bende alışveriş yaptım 2 kere 3 gün içinde aldım bir sorun yok[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: evo5558, 22 Ekim 2005 00:58 tarihinde demiş ki: bişi daha sorcam acaba teslimat sirasin da ödeme yapma imkanimiz var? weblebi.com da urun kapina geldiginde odeme yapabiliyorsun, hepsiburda.com da sapina kadar saglamdir[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende saç kurutma makinesi almıştım hiçbir sorun çıkmıyo alabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 2 telefon ve bi dünya pc parçası aldım hiç sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sorun çıkmıor.. mrk etme tabi pc'nde trojan virus felan varsa onu bilmem[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 BURADAN ALIYORUZ SİZLERİ[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sorun yasayanlarda var www.sikayetvar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: BlaCk, 22 Ekim 2005 18:04 tarihinde demiş ki: BURADAN ALIYORUZ SİZLERİ [signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 2 monitör 1 işlemci 1 anakart 2 zippo 10+ dvd ve bir sürü ıvır zıvır aldım hiç sorun da yaşamadım, alışverişlerimin bonuslarıyla da bir sürü şey aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben 3 mılyardan fazla alısverıs yaptım verdigim linkde yazdıgım seyler bos seyler degil okunması gerekir dahada uyarmıcam[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben neden bi turlu alısveriş sitelerine güvenemiyorum ya.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o kadar uğraştığına gitseydin gümüşsuyuna faturayla 5dk.'da hallederdin derdini. said: BlaCk, 22 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki: ben 3 mılyardan fazla alısverıs yaptım verdigim linkde yazdıgım seyler bos seyler degil okunması gerekir dahada uyarmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hepsiburada pek iyi vir yer değil.. bi arkadaş bişe almıştı adama yanlış ürün göndermişler.üstüne bi de geç göndermişler.. bayağı bi uğraştı.....[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 burdan anlıyoruz ki dükkandan mal almak en iyisi yda gittigidiyor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ellerinde istediğin ürün varsa 3 gün içinde gelir ama yoksa para iadesini alana kadar 3 ayı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ideefixe ile pek bir farki yok oldukca memnunum[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar