SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hahaha yaratıcılık güzel ^^[signature][hline] Jayna
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 azuahha eleman tırsmış :P siz de undead gibi dansetmişiniz süperdi...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya ben muzige uyup sallıyım dedim 15.sn boynum agrıdı, hayat sigortaniz vardi demi bunu cekmeden once? lol, komikmiş[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Şaka güzelde adama biraz saldırsaydınız keşke :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği
angband Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Joe, 22 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Şaka güzelde adama biraz saldırsaydınız keşke :D gerçekten hoş olurmuş..[signature][hline]Follow the Darkness...
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 orda adamı bi kaç kez hoplatma falan en büyük asker bizim asker hesabı :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği
narin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :)[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
khalad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Eaheuahe[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Teşekkürler arkadaşlar beyendiğiniz için,yeni projeler ile tekrar karşınızda olacağız MayheM ile çok çılgın düşüncelerimiz var.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: RabbiT, 23 Ekim 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Teşekkürler arkadaşlar beyendiğiniz için,yeni projeler ile tekrar karşınızda olacağız MayheM ile çok çılgın düşüncelerimiz var. Ya olm a.q. sende şöle basın toplantısı verirmiş gibi konuşmuyonmu hasta ediyon beni :D ulan muho ( Ben kırmızılı olan :) ) Nese arkadaşlar harbi güzel olmuş devamıda gelir inşallah!!! Gerçi wow oynamaktan kafamızı bi kaldırırsak bişiyler yaparız :D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben çocugun yerinde olsam headbang yapardım o da yetmezdi turn atardım saçlar uzun sonuçta : ).[signature][hline]Aslında..
Romario Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yarıldım yerlerde yuvarlanıyorum şu an !!! :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 süper kral bişey olmuş[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gerçektende arkadaş bayaa dumur olmuş ta aklıma bi soru takıldı bu arkadaş ezik mi böyle müziklen hiç mi alakası yok ta şaşırıyoo bu kadar[signature][hline]the world is mine
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 guzel ama adam saka oldugunu anlamıo galiba.kırmızılıya koptum :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: eldiablo, 23 Ekim 2005 15:46 tarihinde demiş ki: gerçektende arkadaş bayaa dumur olmuş ta aklıma bi soru takıldı bu arkadaş ezik mi böyle müziklen hiç mi alakası yok ta şaşırıyoo bu kadar hayır sadece arkadaşın rock müzigi ile arası yok. buna ne kadar eziklik dersin bilemem.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Etos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Fikir çok güzel ama pek iyi organize olamamışsınız. Şaka yapılan çocuğun hemen yanındaki kırmızılı eleman süper uygulamış, gerektiği yerde durmuş, herkes onun gibi yapsa şaka bir on kat daha komik olurdu =) ama fikir çok güzel gerçekten =)
uhrmiller Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bencede Kaçırılmaması lazım[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas ---------------------- uhr-miller
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Die_Human, 23 Ekim 2005 04:16 tarihinde demiş ki: said: RabbiT, 23 Ekim 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Teşekkürler arkadaşlar beyendiğiniz için,yeni projeler ile tekrar karşınızda olacağız MayheM ile çok çılgın düşüncelerimiz var. Ya olm a.q. sende şöle basın toplantısı verirmiş gibi konuşmuyonmu hasta ediyon beni :D ulan muho ( Ben kırmızılı olan :) ) Nese arkadaşlar harbi güzel olmuş devamıda gelir inşallah!!! Gerçi wow oynamaktan kafamızı bi kaldırırsak bişiyler yaparız :D kufur sevmiyoruz,lütfen.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sakanin temasinda zaten sarki hizlandigi zaman kendi hareketinin 10 kati fazla hareket etmen gerektigi var.ama az cok olmus olmamis diemem.o arkadasada yazik. bana boyle bi saka yapsalardi bende katilirdim ki yapilmaz zaten bunun icindeiz cunku :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 @MyDyingBride sus lan sen =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 öhömm :) http://forum.paticik.com/view.php?id=151231 mucx :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
ico Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Gerçektende Harika bir şaka olmuş wallahi boynunuza bravo ve Hand-Bang'dir o öle =)[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Bana Yalan Söyledi!..
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ehue güzel olmuş :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 eğlendim vallaa..[signature][hline]Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours + kızlar kulübüüüüüüüüü
Öne çıkan mesajlar