Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
azuahha eleman tırsmış :P siz de undead gibi dansetmişiniz süperdi...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
ya ben muzige uyup sallıyım dedim 15.sn boynum agrıdı, hayat sigortaniz vardi demi bunu cekmeden once? lol, komikmiş[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
said:
Joe, 22 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Şaka güzelde adama biraz saldırsaydınız keşke :D

gerçekten hoş olurmuş..[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
Teşekkürler arkadaşlar beyendiğiniz için,yeni projeler ile tekrar karşınızda olacağız MayheM ile çok çılgın düşüncelerimiz var.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
said:
RabbiT, 23 Ekim 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
Teşekkürler arkadaşlar beyendiğiniz için,yeni projeler ile tekrar karşınızda olacağız MayheM ile çok çılgın düşüncelerimiz var.

Ya olm a.q. sende şöle basın toplantısı verirmiş gibi konuşmuyonmu hasta ediyon beni :D ulan muho
( Ben kırmızılı olan :) )
Nese arkadaşlar harbi güzel olmuş devamıda gelir inşallah!!!
Gerçi wow oynamaktan kafamızı bi kaldırırsak bişiyler yaparız :D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Mesaj tarihi:
süper kral bişey olmuş[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
gerçektende arkadaş bayaa dumur olmuş ta aklıma bi soru takıldı bu arkadaş ezik mi böyle müziklen hiç mi alakası yok ta şaşırıyoo bu kadar[signature][hline]the world is mine
Mesaj tarihi:
guzel ama adam saka oldugunu anlamıo galiba.kırmızılıya koptum :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
said:
eldiablo, 23 Ekim 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
gerçektende arkadaş bayaa dumur olmuş ta aklıma bi soru takıldı bu arkadaş ezik mi böyle müziklen hiç mi alakası yok ta şaşırıyoo bu kadar

hayır sadece arkadaşın rock müzigi ile arası yok. buna ne kadar eziklik dersin bilemem.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
Fikir çok güzel ama pek iyi organize olamamışsınız. Şaka yapılan çocuğun hemen yanındaki kırmızılı eleman süper uygulamış, gerektiği yerde durmuş, herkes onun gibi yapsa şaka bir on kat daha komik olurdu =) ama fikir çok güzel gerçekten =)
Mesaj tarihi:
said:
Die_Human, 23 Ekim 2005 04:16 tarihinde demiş ki:
said:
RabbiT, 23 Ekim 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
Teşekkürler arkadaşlar beyendiğiniz için,yeni projeler ile tekrar karşınızda olacağız MayheM ile çok çılgın düşüncelerimiz var.

Ya olm a.q. sende şöle basın toplantısı verirmiş gibi konuşmuyonmu hasta ediyon beni :D ulan muho
( Ben kırmızılı olan :) )
Nese arkadaşlar harbi güzel olmuş devamıda gelir inşallah!!!
Gerçi wow oynamaktan kafamızı bi kaldırırsak bişiyler yaparız :D

kufur sevmiyoruz,lütfen.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
sakanin temasinda zaten sarki hizlandigi zaman kendi hareketinin 10 kati fazla hareket etmen gerektigi var.ama az cok olmus olmamis diemem.o arkadasada yazik. bana boyle bi saka yapsalardi bende katilirdim ki yapilmaz zaten bunun icindeiz cunku :P[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
Gerçektende Harika bir şaka olmuş wallahi boynunuza bravo ve Hand-Bang'dir o öle =)[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Bana Yalan Söyledi!..
  • Yeni Oluştur...