HasMez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: ShadowFax, 22 Ekim 2005 10:35 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 21 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: oosjo yu da görmedim hiç . naptın bırkatın mı? hiç görmedinmi ? Bu imkansız :) ii insan lafın üstüne hesaaaaabı dün gördüm sonunda. ismini gördüm en azından seni görmedimde. kaçabilirsin artık peşine paper sin takılıcak :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Murtaza banami dedin türkcene dikkat die ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yok yane yannis annama ben dereqe gercek annamda ezik demedim saten herkes ne oldugunu bilio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: gel_pc_pc_, 22 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: yok yane yannis annama ben dereqe gercek annamda ezik demedim saten herkes ne oldugunu bilio :) HA şöyle akıllı ol bakem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dereque Türk müydü ya zamanında clansız gezerdi.Hiç bir clana girmez sadece party mesajlarından ingilizce konusurdu.Sattımı charını yoksa Türk müydü gercekten ?[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yukarda işte sorsana :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: eXe, 22 Ekim 2005 22:58 tarihinde demiş ki: dereque Türk müydü ya zamanında clansız gezerdi.Hiç bir clana girmez sadece party mesajlarından ingilizce konusurdu.Sattımı charını yoksa Türk müydü gercekten ? Hep Türktüm.. Humanken öle yanlız kovboy gezerdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet bende ordan tanıyorum seni zaten az Apos yapmazdık :D Seni gordugumde baskasını atardım hemen seni alırdım saglam oldugun için :D ama ben artık diezdeyim :P[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 si si si sinyooor. Taco Taco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Dereque abi sen forrazzi abi olmadan gezemiyomusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yok ben o olmadan gezemiorum XD adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kimisi şapkasiz cıkmaz kimiside forazzi'siz dereq forazzî'siz cıkmayanlardandir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 aynı bedende can gibiyiz biz ayrılamayız... asdfgasgsahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Forrazzi ve dereque abi özelinizdeki mesajlara cevap vermediniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: dereque, 22 Ekim 2005 23:12 tarihinde demiş ki: aynı bedende can gibiyiz biz ayrılamayız... asdfgasgsahs muhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yanımda forrazzi gibi bi priest olsun 20 deil 120 kişinin arasına dalarım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adoreble Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 merhabalar, dün cz de 2 kişi deli etti beni 1- kazuyaxs : adam bana 293 ve 1911 vurdu daha ilk defa bu kadar darbe yedim ve nasıl vurdu bilmiyorum. 2-buddhasdream: 1 sn.de 5 ile 10 vuruş arası bişi yapıyo. ss ler aldım ama fraps değil eğer fraps ile alabilirsem ilgili mercilere yollucam :) . _Soulslayer_ bile bu kadar kısa sürede öldüremiyo adamlarda bi halt var ki 1 sn sürüyo en fazla. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: adoreble, 23 Ekim 2005 06:15 tarihinde demiş ki: merhabalar, dün cz de 2 kişi deli etti beni 1- kazuyaxs : adam bana 293 ve 1911 vurdu daha ilk defa bu kadar darbe yedim ve nasıl vurdu bilmiyorum. 2-buddhasdream: 1 sn.de 5 ile 10 vuruş arası bişi yapıyo. ss ler aldım ama fraps değil eğer fraps ile alabilirsem ilgili mercilere yollucam :) . _Soulslayer_ bile bu kadar kısa sürede öldüremiyo adamlarda bi halt var ki 1 sn sürüyo en fazla. Saygılar. Kazuyaxs = Laytz sanırım vuruşlarından bahsetmeme gerek yok ? Laytz banlandı şimdi kazuyaxs la onuyo eleman.. Buddhasdream e gelince o adam gerçekten bişeyler var ama bildiğim kadarıyla serverin eskilerinden. Gerçekten inanılması zor bi biçimde 2sn gibi bi sürede 10 hit vurabiliyo.. Ben valla fraps edindim onunla cz de 1vs1 de fraps açıp kaydetcem Gm'e yollucam.. Artık gerisini GM ile halletsin beni ilgiledirmez. Adama yanımdaki priest parasit malice atıyo adam gene yatmıyo ya..+ dipnot ekliym buddhasdream de 4k'dan fazla hp var.. ama lvl 61 sizce nasıl oluyo bu ? 61 lvl adamda 4k dan fazla hp ? [Bu mesaj VW__ tarafından 23 Ekim 2005 06:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Benim bi tane kekim var cz de.. Harbi_Manyak. VW ile oynarken beni gördüğünde sağına soluna bakardı kimse yoksa gelirdi benle 1vs1'e. Paso yatardı gene gelirdi gene yatardı gene gelirdi gene yatardı.. Hiç akıllanmazdı ya adı üstünde kardeşim adam manyak asdjaskjkajfkajslfjlas :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Takmak değil de bir dönem Synergenx üzerinde acaip bir son vuruş şansım vardı,hatırlar mı bilmem...Meydanda geçen çatışmalarda hep son vuruş bana denk gelirdi,ben de hayret ederdim...Aynı gün en az 10-15 defa Forzaeses has defeated Synergenx lafının geçtiğini bilirim :) Hatta partydeki adamlar bu adam senden nefret ediyodur kesin derlerdi...Hiçbiri 1v1 diildi gerçi,hepsi dediğim gibi son vuruş şansıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: VW__, 23 Ekim 2005 06:48 tarihinde demiş ki: Benim bi tane kekim var cz de.. Harbi_Manyak. VW ile oynarken beni gördüğünde sağına soluna bakardı kimse yoksa gelirdi benle 1vs1'e. Paso yatardı gene gelirdi gene yatardı gene gelirdi gene yatardı.. Hiç akıllanmazdı ya adı üstünde kardeşim adam manyak asdjaskjkajfkajslfjlas :D:D:D Sende bana ılıusıon atıp duruyon come 1 vs 1 :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 En son proton la 1 vs 1 yaptım Mutlak galibiyet :P adam cz ye çıkar çıkmaz pm atıyor bana hALa :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 en çok taktığım adam SHIGHYS daha yeni yeni kasıyom np ama adam 1 meteor 1nova nafiş yapıyo milleti ztn roguemda fr yok fuldex bonus işe yaramıyo işte.[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Kızın1i denen şahısa deli oluyorum ! Moralimi sinirlendiriyo her zaman[signature][hline]Name: Genuine Clan: FriendShip Server : Ares Lvl: 60 %46.24 Np: 29xxx Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar