_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Walla benim İntze - Kimbupislik - bi warrior vardı unuttum hergün 1vs1 yaparız :) - Bu sürekli yan yana dolaşan paper mage tayfası aç ms i gir aralarına :D ve 2fast2furi.... hergün1vs1 yaprız :D[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 VW favori roguemdir.. 1 günde 214123 kez kesmeden gözüme uyku girmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ohoooo bak ona bayılırım ya :D tambir ezik abi adam glitch yapıcak yinede yetişemiyo biraz dupper itemler sağlam 900felan vurduğunu görüyorum ama DD taktımmı selametle....[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benim taktığım yok ama bana takan cok ;)[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Beni tek zorlayan,tüm skillerimi fail ettiren,bide her combat da acid potla üstümü yakan izbe 0000000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: dumi, 21 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: benim taktığım yok ama bana takan cok ;) Oha insan öyle dermi "BANA TAKAN ÇOK" lütfen forum kurallarına uyalım...[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Derek vivendiyi unutma lütfen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Şu dragonL çok p** vurup kaçıyo anlamıyo laftan gel kardeşim bi spike atim bi thrust atim yok adam direk town a kaçyıo[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hangi birini sayayım :PP[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 3v1 e gelip de illusion atan rogue' lara takmış durumdayım... Bıkmadan usanmadan illusion atıyorlar kardeşim. ayıp be 3v1 geliyosun, bari adam gibi giriş. Ha devamında 1 tanesini öldürdükten sonra diğer ikisi town çekiyor. :S [spo1=bu combat' da bile attılar :S][/spo] [signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O[Bu mesaj Murtaza tarafından 21 Ekim 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Murtaza, 21 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki: 3v1 e gelip de illusion atan rogue' lara takmış durumdayım... Bıkmadan usanmadan illusion atıyorlar kardeşim. ayıp be 3v1 geliyosun, bari adam gibi giriş. Ha devamında 1 tanesini öldürdükten sonra diğer ikisi town çekiyor. :S lol[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Murtaza, 21 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki: 3v1 e gelip de illusion atan rogue' lara takmış durumdayım... Bıkmadan usanmadan illusion atıyorlar kardeşim. ayıp be 3v1 geliyosun, bari adam gibi giriş. Ha devamında 1 tanesini öldürdükten sonra diğer ikisi town çekiyor. :S +1 cok güzel bi noktaya deginmiş murtaza :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: JeLLyyyy, 21 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki: 000000 dan baska kimseyi takmam adam ölmüo yürürken cure atıo minnor desen bi baska adam hack ıle oynuo bu oyunu! yeni mi anladin dikkat sürekli stelth basiyor saniyede kayboluyor etrafinda saglam clan olmadigi zaman yapiyor ama adi kötüye cikmasin diye onun icinde cok iyi mage avliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu ara 10 ok birden atan kospculardan başka bişeye takılmasa gerek..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 marihuanna_tr ve harbi _manyak acaip kesiyom bu mageleri,sanırım bunlar paper?3 kez de boberti devirdim,lakin ks vari oldu:-)[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sen kestigin adamın ne oldugunu bilmiyon harbi_manyak dagger nası kestin sen bu adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: forrazzi, 21 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Beni tek zorlayan,tüm skillerimi fail ettiren,bide her combat da acid potla üstümü yakan izbe 0000000. Tabi Vivendi de önemli şahsiyetlerden... Saygı duyuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: dumi, 21 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: benim taktığım yok ama bana takan cok ;) tabi canım 30 orc un arasında bi parazit yedim bi baktım dumi ustüme koşuyo allah allah die :) çok gülmüştüm :P bu arada sen arestemisin hala vivendi nasılsın sallandık yine dün geçmiş olsun hepimize.[signature][hline] Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 5xxxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Saol hepimize geçmiş olsun.Hala derken neyi kastettin anlamadım ama ares teyim. [Bu mesaj Vivendi_Color tarafından 21 Ekim 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bugs bayağıdır yoktun CZ de picallo_tr e takmıs durumdayım ama daha hiç kesemedım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Dionysos nerde bulun onu bana :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: STRIKER_7_, 21 Ekim 2005 17:48 tarihinde demiş ki: marihuanna_tr ve harbi _manyak acaip kesiyom bu mageleri,sanırım bunlar paper?3 kez de boberti devirdim,lakin ks vari oldu:-) zuaahahhah harbi_manyak cok iyi magedir dikkat et daggeri gözüne sokmasin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Xigenondayım lvl61 assas,nikimi vermiyimde nolcağı belli olmuyor :) en başta spycleaner geliyor, aynı anda 4 farklı damage vurabiliyor, spike+r,thrust+r aynı anda geliyor pek normal kombo gibi gelmedi de hadi neyse(kosp cz de çalışmaz diye biliyoruz),1467 attack power var, flash_turk diye bir mage i kesemiyorum ona da çok taktım sürüyle geziyor zaten, asasssin olarak Djinn_ var o da çok fazla vuruyor, bunlar hakkıyla kasıp da item alan adamlara pek benzemiyor ne yapsam yatıramıyorum anca son vuruş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Thadeus, 21 Ekim 2005 18:53 tarihinde demiş ki: said: dumi, 21 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: benim taktığım yok ama bana takan cok ;) tabi canım 30 orc un arasında bi parazit yedim bi baktım dumi ustüme koşuyo allah allah die :) çok gülmüştüm :P bu arada sen arestemisin hala vivendi nasılsın sallandık yine dün geçmiş olsun hepimize. Hippo senmıdın kardes.Neyse ewt hala Grry(mustafa) le beraber ares teyiz.cafe ye selamlar....[signature][hline]Serwer: Ares Clan : Knights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar