Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergün Gürsoy

Revenant

Öne çıkan mesajlar

Yaw adam diyor daha şu statı dolduramıyorlar 50000 kişilik stat yapıp ne yapacaksın; adam haklı yani...
Ama bide taraftar cephesinden bak senelerdir ne bir yıldız alındı ne verilen sözler tutuldu , trömsöye elenildi ...
İki tarafta haklı gibi...[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

ayip oluyor ama takim basariykende gene bu adam vardi .

gs ye hizmeti bulunmus birisidir kendisi bugunku gerginligi bas agrisindan kic agrisina kadar genis bir kisisel sorunlar yelpazesinin sonucu olabilir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Yönetimle daha yüzümüz gülmez anlamadınız mı yani bu sene şampiyon olursak bana kimse bu yönetimin başarısıdır diyemez.

Artık bıraksınlar bu işleri,eski başkanlarda gelmesin..genç yeni bir başkanımız olsun tecrübesiz olsun ama içinde ki Galatasaray'lılık ruhunu bir taraftarmış gibi taşısın![signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

futbol takimindan sorumlu birisinin parayi cebine atmasina nasil olanak vardir anlamadim .

ve hatta sorumsuzca harcamalarla takim batirabilir ama butun hesaplar ortada iken bir futbol takiminin paralarini cebe indirmek diye bir sey olabilecegini tahmin etmiyorum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...