Revenant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu adamin olayi nedir ya? Neden bu kadar agresif,kendini kral zannediyor? Kendi taraftarina kufur eden boyle baska bir yonetici yok herhalde? Sanirim ilerde baskanliga adayda olucakmis,bakalim nasil gelisicek olaylar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 GS şu an bu rezil durumdaysa tamamen bu adamın eseri zaten... Aman gelmesin tekrar..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bir söz var cuk oturur yerine "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"... Ergun Gürsoyla taraftar arasındaki gerginliğin tek cümleyle açıklaması budur...[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya kendi taraftarina satilmis diyen,kendi taraftarina saldirmaya calisan yonetici olmaz olsun. Takım ne hallerdeydi ne hale geldi yazik yani..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bolton maçının rovanşını olmayacağını bilen yöneticiler de var bu ülkede..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yaw adam diyor daha şu statı dolduramıyorlar 50000 kişilik stat yapıp ne yapacaksın; adam haklı yani... Ama bide taraftar cephesinden bak senelerdir ne bir yıldız alındı ne verilen sözler tutuldu , trömsöye elenildi ... İki tarafta haklı gibi...[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ayip oluyor ama takim basariykende gene bu adam vardi . gs ye hizmeti bulunmus birisidir kendisi bugunku gerginligi bas agrisindan kic agrisina kadar genis bir kisisel sorunlar yelpazesinin sonucu olabilir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Takım başarılıyken bu kadar borçlandıran, en iyi oyuncuları bedava sağa sola kaptıran, takımı hortumlayıp parayı cebe atan, şu anki maddi çöküşün sebebi de o kişi haklısın huun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu Yönetimle daha yüzümüz gülmez anlamadınız mı yani bu sene şampiyon olursak bana kimse bu yönetimin başarısıdır diyemez. Artık bıraksınlar bu işleri,eski başkanlarda gelmesin..genç yeni bir başkanımız olsun tecrübesiz olsun ama içinde ki Galatasaray'lılık ruhunu bir taraftarmış gibi taşısın![signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 futbol takimindan sorumlu birisinin parayi cebine atmasina nasil olanak vardir anlamadim . ve hatta sorumsuzca harcamalarla takim batirabilir ama butun hesaplar ortada iken bir futbol takiminin paralarini cebe indirmek diye bir sey olabilecegini tahmin etmiyorum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HedeHude Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bir Fenerbahçeli olarak Ergun Gürsoyun Dogruları söylediği kanısındayım.[signature][hline] Gelecek senin olsun.Ben güzel geçmişimi istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ergun Gürsoy bunadı. Artık GS yönetiminde durmasının bir anlamı da yok sonuçta Taraftar ile yönetim arasında bir köprüydü ama artık değil.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar