Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: Bodrack üye [şikayet et] § 12 Temmuz 2007, Perşembe - 22:23 [ özel msj ] ya tam nedanko sistemi yüklerken olursa! o_O O halde git bundan başka dünyalarda var... Olmaz, korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yazıyı okudum spoilerdan %100 alıntıdır espirisi çıkacak sandımda değilmiş.(şaşırdım =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hehe ilk sayfada mesajım var iki yıl önceden kalma duygusal anlar yaşadım. imzam da süpermiş, kargalar sürüyle, şahinler yalnız uçar. şahin k'nın forumlarında takılmaktan oluyo hep bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ilk is spoilerlara tiklarim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ehe, bi an alıntıdır sandım bende. ama değilmiş, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Dini kehanetlere ilgisi olan ve inanmaya hazır büyük bir kitle canlandı gözümde. Başımıza bir iş gelecekse bu kitleden gelecek sanırım. Muhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ehüheu, zarek iyi kurup yazmışsın. okudum. güzeldi ama allah cezanı versin yine de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar