zarek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hristiyan medyumlarınca fazla yaşamayacağı ve yeni papanın ölümünden sonra seçilecek papa ile dünyanın çeşitli felaketlere gark olacağı haberleri tüm dünyaya yaılmakta. 1300 lü yıllarda yaşamış verke isimli floransalı bir papaz 16. papanın benedict ismini alacağını, çok yaşlı olacağını, elit bir toplum kurmak için diğer toplumları izole edeceğini söylemiştir. papaz, nedensiz bir şekilde yatağında ölü bulunmuştur. ölümünün nedeni bu gün tam olarak bilinmemekle birlikte o dönemlerde medyumluk müessesesinin yasaklanmış olması ve medyumlara karşı yapılan işkenceler papazın zehir ile intihar etmiş olabileceğine yorumlanmaktadır. kendisi bu işi bu kadar ciddiye aldığına göre korkulacak gerçeklerin varlığı düşündürücü olmaktadır. vatikan müzesi - kripto ve gizli el yazmaları kataloğunun 14.sayfasındaki "veliptu versu venditu" adıyla geçen kitapda kendisine ait olduğu kesin olan şu metin bulunmakta. "rozeiph vlantzigeru (joseph ratzinger) yani yeni papa sadece 8 yıl hayatta kalabilecek, bu 8 yılın sadece 4 yılını güneşi görerek geçirebilecek, geri kalan 4 yılı insanlığın en kötü günleri olacak, daha sonraki papa 1.olivius ismini alacak ve 1.nci diaboli günü (13.cuma oluyor) gök yarılacak, yerler kaynayacak ve iki dağ yer değiştirip arasından kızıl kumlar denize doğru yürüdüğünde ve ay iki parçaya ayrılıp kızıla boyandığında ve çekirge sürüleri germenlere (almanya) geldiğinde ve kıtalar yer değiştirdiğinde ve sular yükseldiğinde ve octavius da (ocak ayı) havalar sıcak olduğunda ve sular karaya yürüdüğünde herkes defterini önüne alacak ve okumaya başlayacak, taaki en masum elini kaldırıncaya kadar ve işte o zaman dünya beyaz alevin ısısıyla, ve (bu kısmı lütfen kaldıramayacaklar okumasın) [spo1=gecenizi berbat etmek istemem ama..]şaka yaptım. hepsi uydurmaydı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hehe okumadan spoilera tıklama huyumdan oldum olası nefret ederdim ilk kez işe yaradı be :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sen mi uydurdun hojam bunu?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Eternalus, 23 Ekim 2005 01:32 tarihinde demiş ki: sen mi uydurdun hojam bunu? maille geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 lol bende spoiler'den korkunç bir resim çıkacak sandım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dogru cikarsa o zaman basina gelecekleri dusun . gereksiz risk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: huun, 23 Ekim 2005 02:17 tarihinde demiş ki: dogru cikarsa o zaman basina gelecekleri dusun . gereksiz risk eheh evet olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 önce spoiler'a baktım sonra da yazıyı okudum. bi heyecanı kalmadı işin tabi ama okudugumdan da bişey anlayamadım ki. türkce kelime yok metinde =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bnde resim çıkcak sandım ama önce spoilera baktm :)[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 abi tüylerim diken diken oldu vallah ya o nası bir senaryo öle tebrikederim okurken sigara yaktım bi tane böle eyvahlar ceke ceke okuyorum sonra tıkladım derin bir ohh çektim ışıklarda kapalı zaten[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: dory, 23 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki: hehe okumadan spoilera tıklama huyumdan oldum olası nefret ederdim ilk kez işe yaradı be :D aynen ama sonradan metni okudum bisey anlamadim anlamak icin kastim durdum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 iyide 2020 yılına kadar yaşıcakmışız zaten bir gezegen mi ne değicekmiş zaten kocaman birşeymiş dokunsa yandık yani:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: DarKRideR, 23 Ekim 2005 01:38 tarihinde demiş ki: lol bende spoiler'den korkunç bir resim çıkacak sandım :D Bende o heyecanla atladım spoiler'a.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Fly-uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Davinci sifrelerinde bu papanın son papa olduğu yazar. İsmini verir hatta. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Abi o ne öle ya harbi ha söledi ne zaman olcağını ha söliicek diye okuyorum yalnız bide kaldıramicaklar okumasın bilmem ne dedin ya bia ra geri tıklamayı bile düşündüm hatta elim gitti ama merakıma yenik düştüm sonra ama harbi harika olmuş...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Tırstım :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 saglam uydurulmuş ama :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 cakal seni:)[signature][hline]Gankleyen rogue bizden degildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yedim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Anlamam benediktus papadolpoulos falan. Oldumu MARDUK olcak. Ne o öle us os[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ecüc bücüc filan vardı onlar gelicek daha :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 işte onlar korkunç. Gece ecüc mecücü görsem kaçarım[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 radyasyondan koşarak kaçan adama benzersin o zaman :lol:[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bilmiyorum ama öle ise sevindim başında yoktuk bari böylece dünyanın sonunu görebiliriz:D[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar