Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi gelin kızlarla ilgili söylemek istediklerinizi yazın...

ntxsoft

Öne çıkan mesajlar

Paticikte çoğu kişi bu kızlar yüzünden dertli. Ben de bunlardan biriyim. Ve onların yaptığı bazı şeyler gerçekten akıl almaz.
Dün msnde görüntülü konuşuyoruz. Şarkı söylesene bana filan dedim. Önce sen söyle dedi. Çilekeş - kendimden geriyeyi söyledim. tabii webcamden fazla anlaşılmıyo. sonra sen söyle dedim. baya bi naz yaptı. en sonunda irem hayalet sevgliimi söyledi. sonra beraber söyleyelim dedim biraz söyledik. baktık ondan kiyle benim şarkının uzunluğu falan farklı ben ondaki şarkıyı indirdim netten sonra hadi söyleyelim dedim. ne duyayım "ne gerek varya", "boşver" falan filan. siz bana şimdi soracaksınız çıkıyormusun bu kızla falan. yok 2 kez teklif ettim kabul etmedi şimdide kankayız. bazen bişeyler oluyo serbest bırakıyo kendini. o zaman çok duygusal konuşmalar yapıyoruz ama sonra kendine ne yapıyoruz biz diyo. ve bana bunları söylerken ne kadar bozulduğu görmesin diye suratıma aptal bi gülücük koyuyorum. forumda bazıları diyo yok işte kız zeki olsun falan. olmasın kardeşim. olunca böyle sizi dumur eder. gece kalktım aklıma geldikçe ağlamaya başladım. nedir bu kızlardan çektiğimiz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kızı seviyorum =)
ne onlarla ne onlarsız[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya şahsn bi kız olarak sunu söyleyebilirim ki bi kıza hayatta güven olmaz ne kız kıza bi dostluk anlamında yada bi erkek açısından sevgili annamında hele hele ki erkek açısından kanka olayları varya tam yalan olur o.. ne demişler kanka ayaaa afedersiniz bişey ayaa yanii=) ama hakikaten öyle sinsidir bu kızlar işine gelene eyvallah işine gelmeyene hadi yallah böyle bu... yeni sevgilileri ilgi göstermez eskisine msj atar çok yannızım kndimi iyi hissetmek istiorum.. hadi eski günleri hatırlayalım die.. yada birini görür ona aşık saniyesinde top misali döndürr parmaaanda.. anca anlık yaşayın kızlarla muhabbetlerinizi.. haa istisnalar ii insanlar falan yokmu varrr!! ama onlarda ya erkek tarafından bok oluo yada zaman silio götürüo olay budur saygılaaar=)
Sosyal ağlarda paylaş

boşver yaa.klasik kız tripleri işte..yok yere sorun çıkarırlar.[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
no_comment, 23 Ekim 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ya şahsn bi kız olarak sunu söyleyebilirim ki bi kıza hayatta güven olmaz ne kız kıza bi dostluk anlamında yada bi erkek açısından sevgili annamında hele hele ki erkek açısından kanka olayları varya tam yalan olur o.. ne demişler kanka ayaaa afedersiniz bişey ayaa yanii=) ama hakikaten öyle sinsidir bu kızlar işine gelene eyvallah işine gelmeyene hadi yallah böyle bu... yeni sevgilileri ilgi göstermez eskisine msj atar çok yannızım kndimi iyi hissetmek istiorum.. hadi eski günleri hatırlayalım die.. yada birini görür ona aşık saniyesinde top misali döndürr parmaaanda.. anca anlık yaşayın kızlarla muhabbetlerinizi.. haa istisnalar ii insanlar falan yokmu varrr!! ama onlarda ya erkek tarafından bok oluo yada zaman silio götürüo olay budur saygılaaar=)

kızlar bole de sankı erkekler cok mu duzgun cı-ok mu guwenılır
yapmayın allah askına yaa[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:

kızlar bole de sankı erkekler cok mu duzgun cok mu guwenılır ??
yamayın allah askına ya..
ben cok sınsı erkekler de tanıyorum.kızları oynatan hıc karsılasmadınız belkı ama kızlardan beterler...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 23 Ekim 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
said:

kızlar bole de sankı erkekler cok mu duzgun cok mu guwenılır ??
yamayın allah askına ya..
ben cok sınsı erkekler de tanıyorum.kızları oynatan hıc karsılasmadınız belkı ama kızlardan beterler...

işte güven meselesi. bunada çok sinir oluyorum. kıza kendimle ilgili herşeyi anlattım bütün şifrelerimi biliyor ve hala güven muhabbeti yapıyor. siz kızlar öncelikle güvenmeyi öğrenin. bana güvenseydi sanırım şimdi bambaşka bir ilişkimiz olurdu onunla.
Sosyal ağlarda paylaş

sana guwenmıyosa tek suclu o dıılıdır.
senden once guwen problemı yasamıs olabılır daha sabırlı olmalı erkekler bence.kızlardan herseyını anattın dıe hemen guwen bekleyemezsın zaman alır guwenmekk
ınan herkes guwenmek ısterrr ama bazen zor işte....[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

famy sana bişey söyleyeyim kızın şuana kadar çıktığı yok ve baya güzel bi kız olduğu için herkesten teklifler alıyor. konuşmalarından anlaşıldığı gibi hiçte biriyle çıkma isteği falan yok. çok farklı biri. aşırı zeki ki o yüzden 368 puan yaptı bu sene. ve ben bu kızla 3-4 ay küs kaldım. sonra geldi barışmaya falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

zekayla aldığı puanın alakası yok canım o çalışma ürünü!

ayrıca yeter ya nedir bu kızlar kötü lanet olsun onlara! havası
ordan biri çıkmış ne yazdığı belli olmaz bi vaziyette kızları kötülemiş sonra kanka olmaz demiş üstüne buda benim kankam demiş
lol ya:)

acı çekebilrsiniz,acı çektirebilirsiniz ama lütfen saçma sapan genellemeler yapmayın.lütfen[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle varlıklar ki, hayatını sistematik formüller üstünde yaşayan biri olarak bunlar hakkında 100 tane birbiriyle çelişen formül yarattım, 1 tanesi tutmamıştır.
En büyük çelişkileri ise çok basit ve mantıksal olarak rahatça çözülebilecek varlıklar olmalarına rağmen her ilişkimde ayrı ayrı hayran kalıp "vay anasını" dememi sağlamışlardır.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...