Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonların Hız Trenindeki Halleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=Dikkat!!][/spo][signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

Mesaj tarihi:
haha
çokkomik
o elle yapılan işaret nedir?
allahım ne olur sağ çıkıyımm bundan gibi mi[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

[Bu mesaj twistedemo tarafından 23 Ekim 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Amuauhzuhauhauhuha :D:D:D süfer yaa[signature][hline][b]cats rulz =)
bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
Mesaj tarihi:
hyr "bunu yapanların hepsi top + japonca küfür" içeriyor bence :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
subarashiiii!!!![signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
çok iyi yakalamışlar
sağ arkadaki eleman uzaylı gibi çıkmış.
bu resim x files a konu bile olur[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
  • Admin
Mesaj tarihi:
kasıntı poz vermişler
arkadaki ve öndeki kişiler gayet normal
arkadakiler elleri bağlamış sakin sakin duruyorlar

gidin bikaç arkadaşınızla sizde yapın suratları böyle koyun nete türklerin hız trenindeki halleri diye ;)[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
Mümkündür...Yada Belkide Ole Diildir..İşin Asıl Yanı..Kasıntı Bile O Hale Gelebiliolarsa Helal Olsun Adamlara...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Caponlar yapıyo abi der gibi oldu buda. Ne varki o hale gelmekte heh
Koy bitane levent kırca oraya japonlara bakmazsın odaklandığın nokta halis mulis türk olur.[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
ahahah hepsi super =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
çok ii de öndeki kadını görünce yapmacık geldi :)[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Mesaj tarihi:
Photoshoptur photoshop.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir

[Bu mesaj Davion tarafından 23 Ekim 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tiplere bak ya hahahahahha[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
Arkadakine koptum valla[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • Yeni Oluştur...