Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Siteyi henüz aktif hale getiremedik fakat bu süre zarfında boş vakitlerimde isteyen guildlere veya karakterlere tanıtım ( promo ) veya pvp konulu movieler yapabilirim. Paticik.com ve eternal'dan bir hizmet olsun isteyenlere. Lütfen movie nasıl yapıyosun ayarları neler gibi sorular sormayın.Bu tarz küçük tanıtım filmleri isteyen oyuncular veya guildler benimle irtibat kursunlar.Detaylarını (fazla detay istemicem ) daha sonra konuşuruz. Çekimleri tamamen kendiniz yapıcaksınız arkadaşlar ben bunu movie haline getiricem.(Yazılar,efektler,müzikler vb..) Görselleştiricem ve izlenebilir hale sokucam =P Bu açıdan ne kadar güzel ve özverili çekerseniz o kadar güzel yansıtabiliriz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 produksiyon sirketi ha !?!?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Beni icqluk tek çeksene bi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Şirket degilim.Tamamen hobi amaçlı.Herhangi bir maddiyatta belirtmedim.Sadece tasarım,grafik,animasyon konusunda kendimi biraz daha geliştirmek istiyorum. Bu yüzden malzemeler ve yeni şeyler yapmak istiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben isterim, cekicem en kisa zamanda bisiler : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yeni bir sektör doğuyor. bizim zamanımızda radyo bile yoktu yavrım öhö öhö :)[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 peki zeki muhrende bizi gorecekmi [Bu mesaj porsuk tarafından 21 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: porsuk, 21 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki: peki zeki muhrende bizi gorecekmi [Bu mesaj porsuk tarafından 21 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] hehe :)[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Hajnal * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 guzel fikir..[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bende isterim ama PvP yi falanda sen yap benim karakterle malüm ben giremiyorum. Şekil bişey olsun sonrada nete koyarsın işte öle olur dimi ? :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Güzel fikir ya, ben de çekiyim bi pvp movie becerebilirsem madem eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tam stediğim şey ama çektiğim vidyoyu nasıl kucultucem[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben Fraps kullanıyorum çekmek için ama yüksek çözünürlükte oynadığımdan oyunu çekime başladığım anda lag'a başlıyor.. Çözünürlüğü düşürüncede bütün addonlar, grafikler ne yazikki b.ka sarıyo :l Önerisi olan var mı? Buarada Eternal; gerçekten güzel bir fikir sana başarılar diliyorum :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 "Herhangi bir şey istemiyorum, arcanite reaper kafi!" *!kaçar* :P[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben yarın çekmek isteyenlere GameCam ayarlarını sölicem arkadaşlar o zaman boyutları kücük kayıtlar yapabiliceksiniz.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bunlar simdi uygunsuz filmler ceker...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o zaman altin makas calisir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar