Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yine burada okumuşsundur, topic eski topic farkındaysan birileri uplamış sadece[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Anelor, 23 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: bu olayin senin basindan gectigine inanmiyorum aynisini baska bi yerdede okumustum ahahahahah koptum ya..insan bu kadar kendinden emin olmamalı demekki :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Dondurma ısmarladığın veletlerle yaşıt bi kızamı asılıodun?Anlamadm ya.Noktalama kullan ltf.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 =) geçmıs olsunda kacıncı sınıftasın sen??[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 2-3. sınıftların yanında kızı öptün yani? :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ay cok güldüm altıma edicem simdii...aahehaehaeh..aman aman biri beni tutsun...karnım kasılıyo...midem büzülüyo...gözlerim sası oldu...ne kadar komikmis.[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar