Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bırakın ya,grupa falan gerek yok,meb anlamaz öyle şeylerden,kumar oynamayın,psikolojinizi bozmayın tipinden şeyler derler.en güzeli öğle araları oynamak oyunu,rahat rahat...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
yok öle bişi yaa..
sizi yemişler...
hala diretirlerse o yasakla ilgili yönetmeliği isteyin,göstermek zorunda...
[signature][hline]Follow the Darkness...

[Bu mesaj angband tarafından 23 Ekim 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bizim birkaç arkada$ sınıfta oynarken müdür yardımcısı gelip zarlı oyunlar oynamak yassah diyip el koymu$tu tüm d&d setine , hala da gülerim ya :D

-zarlı oyunlar oynamak yassah kahve değil burası okul okul
-ama hocam bu oyun farklı yani okey falan tarzı değil
-çık oyna çamlıca tepesinde , okulda yassah..

ah ah haydarpaşa anadolu :)
Mesaj tarihi:
FRP merepe küçücük çocuklarımızın beyinlerini yıkadı imansız deyyuslar:)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Mesaj tarihi:
klüp muhabbeti aslında yeni. hani şu eğitsel kollar vardı ya hani temsil ve müsamere fln, işte artık isimleri kol değil klüp olmuş. yasak muhabbetine gelince de; TAŞ YOK MU TAŞ![signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Mesaj tarihi:
biz kurduk bisi olmadi hatta frpci bi hocamiz war oda bas ogretmen oldu sizi biraz keklemisler bence :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
  • Yeni Oluştur...