Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oha hiç duymadım öyle birşey, bizde kuzu kuzu oynuyorduk. bence yoktur öyle birşey. meb'in frp'nin ne olduğunu bildiğinden emin değilim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben eskiden vardi lafina takildim ama nese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 orc_lord dogru.meb dekiler frp kültürünü daha bilmiorlardir.. bide yasaklicaklarmi ? adam insan bilmedigi seyden korkar bide o var :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bırakın ya,grupa falan gerek yok,meb anlamaz öyle şeylerden,kumar oynamayın,psikolojinizi bozmayın tipinden şeyler derler.en güzeli öğle araları oynamak oyunu,rahat rahat...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yok öle bişi yaa.. sizi yemişler... hala diretirlerse o yasakla ilgili yönetmeliği isteyin,göstermek zorunda... [signature][hline]Follow the Darkness... [Bu mesaj angband tarafından 23 Ekim 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bizim birkaç arkada$ sınıfta oynarken müdür yardımcısı gelip zarlı oyunlar oynamak yassah diyip el koymu$tu tüm d&d setine , hala da gülerim ya :D -zarlı oyunlar oynamak yassah kahve değil burası okul okul -ama hocam bu oyun farklı yani okey falan tarzı değil -çık oyna çamlıca tepesinde , okulda yassah.. ah ah haydarpaşa anadolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ahahahahhhh çamlıca tepesinde frpcilerr :-p :-) :-) :-)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bi ara "frp yüzünde xx genç intihar etti" haberleri zamanında çıkarılmı bi yasa olup müdürü kafalayamassanız disiplin cezası olan abuk gubikdik bi yasadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 FRP merepe küçücük çocuklarımızın beyinlerini yıkadı imansız deyyuslar:)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 klüp muhabbeti aslında yeni. hani şu eğitsel kollar vardı ya hani temsil ve müsamere fln, işte artık isimleri kol değil klüp olmuş. yasak muhabbetine gelince de; TAŞ YOK MU TAŞ![signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 euheu devrimci ruhlarla frp rullesss dik baslilik sonuna kadar :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 biz kurduk bisi olmadi hatta frpci bi hocamiz war oda bas ogretmen oldu sizi biraz keklemisler bence :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oyle hocaya kellemi veririm ;) deermisim sii yaaaa saaann deeermisimm[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar