Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oha hiç duymadım öyle birşey, bizde kuzu kuzu oynuyorduk. bence yoktur öyle birşey. meb'in frp'nin ne olduğunu bildiğinden emin değilim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben eskiden vardi lafina takildim ama nese :D
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 orc_lord dogru.meb dekiler frp kültürünü daha bilmiorlardir.. bide yasaklicaklarmi ? adam insan bilmedigi seyden korkar bide o var :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bırakın ya,grupa falan gerek yok,meb anlamaz öyle şeylerden,kumar oynamayın,psikolojinizi bozmayın tipinden şeyler derler.en güzeli öğle araları oynamak oyunu,rahat rahat...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
angband Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yok öle bişi yaa.. sizi yemişler... hala diretirlerse o yasakla ilgili yönetmeliği isteyin,göstermek zorunda... [signature][hline]Follow the Darkness... [Bu mesaj angband tarafından 23 Ekim 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bizim birkaç arkada$ sınıfta oynarken müdür yardımcısı gelip zarlı oyunlar oynamak yassah diyip el koymu$tu tüm d&d setine , hala da gülerim ya :D -zarlı oyunlar oynamak yassah kahve değil burası okul okul -ama hocam bu oyun farklı yani okey falan tarzı değil -çık oyna çamlıca tepesinde , okulda yassah.. ah ah haydarpaşa anadolu :)
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım...
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ahahahahhhh çamlıca tepesinde frpcilerr :-p :-) :-) :-)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bi ara "frp yüzünde xx genç intihar etti" haberleri zamanında çıkarılmı bi yasa olup müdürü kafalayamassanız disiplin cezası olan abuk gubikdik bi yasadır
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 FRP merepe küçücük çocuklarımızın beyinlerini yıkadı imansız deyyuslar:)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 klüp muhabbeti aslında yeni. hani şu eğitsel kollar vardı ya hani temsil ve müsamere fln, işte artık isimleri kol değil klüp olmuş. yasak muhabbetine gelince de; TAŞ YOK MU TAŞ![signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 euheu devrimci ruhlarla frp rullesss dik baslilik sonuna kadar :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 biz kurduk bisi olmadi hatta frpci bi hocamiz war oda bas ogretmen oldu sizi biraz keklemisler bence :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oyle hocaya kellemi veririm ;) deermisim sii yaaaa saaann deeermisimm[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar