eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gördüğüme göre hala inanmayan arkadaşlar çıkmış onlara tavsiyem yazılan adresleri bir bir girsinler baksınlar acaba bn uğramışmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [email protected] çok deli muhabbet eder bu.bayanım de yeter.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Pyro, 23 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: [email protected] hem izmirli hem liseli hem kro degil hemide gercek. puhahah[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 www.yonja.com al burda bulursun snowboard cı mı istersin cadde güzeli varoş mu?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yonja ile ilgili düşüncelerim belli iletilerin tamamını oku[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [email protected][signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: eldiablo, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: yaa ben msn tutkunlarından birisiyim ve bazen msnde muhabbet edeceğim birilerini bulmakta zorlanıyorum izmirden olsa iyi olur ama olmasada bi bakılır diyebileceğim msn yada hotmail adreslerini bekliyorum;) adama bak msn adresi arıo ben zor buluom bide sanamı bulimmm:D:D:D[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [email protected] ; güzel hatundur.. daha cok yiyecekle ilgili konus hemen randevu ayarlarsin.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Joe, 23 Ekim 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Afferim afferim [email protected] doğru ha taş gibi hatun joe bende ekliom haberin olsun:D:D:D[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar