Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk-meşk

Kartan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ne oldu kişisele böyle?Buranın adını aşk-meşk yada ilişki sorunları gibi birşey koymak lazım galiba...Kabul ediyorum bahsettiklerimde kişisele girer ama ''aşığıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm!!!!111!!'' tarzında topicler buranın havasını öldürüyor bence.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Sence hede
Bence hödö
Patice hede hödö

Kapi$?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kartan, 20 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ne oldu kişisele böyle?Buranın adını aşk-meşk yada ilişki sorunları gibi birşey koymak lazım galiba...Kabul ediyorum bahsettiklerimde kişisele girer ama ''aşığıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm!!!!111!!'' tarzında topicler buranın havasını öldürüyor bence.

takıllll sennn boşşverr hatta kişisele hiç girme mumkunse[signature][hline][b]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki:
hepiniz delisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bendemi sorun var anlamıom cok kıl oluom bole hede hodo burayı deiştirelim abii !!!!111 gibi topicler var hede fln diye birileri çıkınca kıl oluom lol :D zaten eger ole bişi olcaksa adminler yapar bişi ne diye kasıorsunuzki neyse benim fikrim.[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 20 Ekim 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
bence gayet kişisel bi olay aşk doğrudur bu yüzden?

sen yapmıyon diye millete de kızma :D

Ezdin direk haa..Hem yapmadığımı nerden biliyon?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 20 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
olm night, aşık adamın halinden anlarsın sanıyodum seni ha =)
bunca yıl dinler gibi mi yaptın yoksa ?

Sana da rol yapıyodum...Nası iyi rol kesmişim demi?:DOnu bırak ama kişiselin yarısı aynen böyle topiclerle dolu.Anlatılsa doğru düzgün can feda, ama aşığımmmm deyip başka birşey dememek yorumlama isteğimi engelliyor.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

@nymph;burda kastettiğim karşındaki bahsettiğim türden topicde asla tartışma olayının olmaması.Mesela karşımdakinin ''yanıyorum!ondan başkasını gözüm görmüyor,bide sürekli telefonda onu rahatsız ediyorum'' dedikten sonra ben onunla aynı tarafta olmadan bir görüş yazınca direk ''aşktan anlamayan insan'' durumuna gelmeye kızıyorum.Yoksa sonuçta burası kişisel,elbette böyle topicler olacak...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

ok[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vengefuler, 23 Ekim 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
ask mesk agır konular tartısılmaya gelmez:D

Haklısın valla.Bak mesela dynun+fede en yakın arkadaşlarım,aşk konusunu azıcık deşince :) hemen celallendiler.Zira biri natalie portman'a aşık, diğerinin kalbinden anlarsınız:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kartan, 20 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ne oldu kişisele böyle?Buranın adını aşk-meşk yada ilişki sorunları gibi birşey koymak lazım galiba...Kabul ediyorum bahsettiklerimde kişisele girer ama ''aşığıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm!!!!111!!'' tarzında topicler buranın havasını öldürüyor bence.

Arkadaşım adı ustunde kişisel cogumuz burda genciz 19 20 25 dielim cogumuz ortalama boyleyiz bu yaşta aşk hayatımıızın buyuk bı yerını kaplıyor.Çolugumuz cocugumuz olmucak bu yaşta herhalde.Kişisel sorunlarını dıle getırıyor mıllet sen neden bukdr hueayt uleayn tarzı gırıs yapıorsunkı boyle konuları seven begenen okuyor yardımcı oluyor mıllete begenmeyende okumuyor patıcıkte okunacak şey cok seni zorla oku dıe kımse tutmuokı mılletın kısısel aşk sorunları topiclerinde...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

@AxlXelru,arkadaşım zaten topicin tamamını okusan bu söylediklerini demezsin.Ben kişiselde aşk tartışılmasın demiyorum ki,soruna çözüm aramaktan ya da bir derdini dile getirmekten ziyade insanlar bunu sırf söylemiş olmak için böyle konu açıyorlar.Mesela bana garip gelen bir topic şöyle olur:
Konu:YanIIIyOrum!!!11!
Mesaj:Arkadışlar aşk oldum bir fistıga siz ce iyimi ettim kötümü?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Ama sonuçta bir arkadaşın dediği gibi derin konular bunlar...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Kartancıgım soylemek olmak ıcın soylememıslerde olabılır ama neden olabılır cunku bazen ınsan ıcındekı ıskıntıları dokmek ıster cevap bulamasa bıle ıcınden atmak ıster bunu dusundunmu?Buda olabilir[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

ben unutmadımm :D
[spo1=ahandaa]
Kaç kere kırık hayallerin peşine düştüm ben
Kaç kere bile bile savaşa girdim ben

Korkma çok sürmez
Aşk bu öldürmez
Kimseler duymaz