PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya ben değişik yerlere ne bilim yeni şeyler filan ekledim bahçemsi floorlu :D. lag yapıyor bunlar hatta bazen client çökertiyor (baya fazla item var alanda) (üstüne tele filan da olunmuyor zaten) freeze yani ellenemez hale nasıl getirirm hani gerçek yerler gibi hareket mareket etmiycek elim kayınca :D. şu topicte arkadaş yardım istemiş ama burdaki verilen ğrogramı kullanınca hem sabitlenmiyor hem de tüm harita kayıyor evler komple gidiyor vs : http://forum.paticik.com/view.php?id=150276 yardımmmmm :([signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bunu anca axis ile yapabilirsiniz statics yaparak halladebilirsin (harita yapim konularinda anlatilir)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tam açıklayabilecek biri yokmu tam link ya da :([signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=70287 burada anlatılan mantığı kullanarak yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 mapeditor sanırım kullanman gereken program cunku senın ıstedıgın sekılde olması ıcın orjinal map dahılınde olması lazım tabi bu benım bıldıgım[signature][hline]if i wil die a day, you'll be last girl in my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tamam hallettim verdiğim topicteki programla oluyor, yalnız yine de sizin staticler üstte kalıyor, altta gerçekleri alıyor, bi nuke çekiverin ;)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Multools ile de static yapabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar