Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 vay be almış bjk helal olsun valla[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hayırlı maç oldu.. tayfur sakatlandı 1 ay beşiktaş bu adamdan kurtuldu.. ibrahim akının bjknin geleceği falan olmayacağı görüldü.. bazı hatalar yapmış olsada mehmet ekşinin rızadan daha iyi teknik direkötür olduğu ortaya çıktı..(skor için değil) [Bu mesaj Sergen tarafından 23 Ekim 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kazayla yendik sanırım :D:D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Maçı izliyoruz canım felaket sıkıldı ömrümde izlediğim en sıkıcı bjk maçlarından biriydi. Yayın gitti. 2dk sonra geldi maç 0-0 o sırada telefona msj geldi Beşiktaş gol atmış. Baktım durum 0-0 sonra spiker söyledi gol diye sevindik =) golü görmek iste 7dk sonraya kısmet oldu.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Sergen, 23 Ekim 2005 17:08 tarihinde demiş ki: hayırlı maç oldu.. tayfur sakatlandı 1 ay beşiktaş bu adamdan kurtuldu.. ibrahim akının bjknin geleceği falan olmayacağı görüldü.. bazı hatalar yapmış olsada mehmet ekşinin rızadan daha iyi teknik direkötür olduğu ortaya çıktı..(skor için değil) [Bu mesaj Sergen tarafından 23 Ekim 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] ahah tayfur sakatlandımı ahah hayatımda aldağım ikinci en iyi haber [spo1=1.si]yönetimin istifası[/spo][signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 beşiktaş galibiyet alabildi en sonunda :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gerizekalı digiturk konya top kaybetti geride veysel aldı yayın gitti. ben sövmeye başladım birden.gol olur şimdi bu pozisyon dedim.2-3 dakka sora geldi adam dedi 1-0.bu seferde golü göremedik die sövmeye başladım.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gol olmuş ya göremeyin boşverin. bu kadarına dua edin galibiyet aldınız (ben olsadım böle derdim)[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar