Anyxsa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 beyler eminim bu konuda birçok başlık açıldı çogunu okudum denilenleri yaptım ama bi faydası yok anlamıyorum ya özellikleri benden daha kötü olan bir arkadaşım çok rahat oynuyor oyunu ama ben 5 dakkada bir oyundan düşüorum eskiden fazla sorun olmuyodu ama artık arathi basin deyken yada bir intacedayken oyundan bi anda kopmak çok ta ii olmuyo ve ii karşılanmıyo kendisinde busorun olan ve çözen veya hala çözememiş olan orkadaşlar lütfen bi tartışalım su konuyu fikir alış verişi yapalım belki bişiler çıkar inşallah artık oyundan sogudum vallahiii[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Başka biri account'un ile girmeye calısıyorsa devamlı disc. olursun.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anyxsa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 baba yok başka birisi falan ya bu crash 132 olayı varya tam bir kumar bak 4kişi gittik oyunu aldık abi 2sinde hata var 2 sinde hata yok yane tamamen bal aslında oyunu aldım adama monte etmek lazım bu oyunu ama nese daha çok sahte lerde görülüomuş benimki orjinal ama genede verio ya ztn demin bi forumda okudum çözümü yok boşuna kasmayın dio bilmiorum abi ya nası bişi bilemezsin tam actiondasın bişi yapıccan yada sana çok yarıyan bişeyi rollicen yada tam bsye rush kalmışsın çat ekrana çıkıo CRASH-132 ERROR die ahh ahh deli olucam baba[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bende de oluyordu, hiç bir patch sorunu geçirmedi. Virüs yok, trojan falan hiç bir şey yoktu, çözemedim sorunu. En sonunda CPU hızını düşürdüm, bios'ta 166 olan bir ayarı 133 yaptım, sorun kökten çözüldü. 5 dakikada bir çöken oyun 1 yıla yakındır çökmüyor. 2800mhz olan işlemcim 2200mhz olarak çalışıyor ama oyunu oynayabiliyorum. 1-2 fps düşük ama değer. Sorunu daha iyi bir yolla çözmeye de uğraşmadım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bande 400mhz lik ramlerimi 333 te calıştırıyorum hata düzeldi bi dene bence[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben kurtuldum error 132 den Cozunurlugu 16 bit x 24 yaptim 24 saatirdüşmedi normalde 15 dkk da bir düşüyordu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende de baglanirken 10-15 kere Unable to Validate Game Version hatasi veriyor. Repair etmiyor,re-install ise yaramiyor,interface'imde de degil sorun. Var mi bir bilgisi olan bu konuda?[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dream sen us client ile eu da oynuyorsan (yada tam tersi) ozaman patch yapmaya çalışıyorsa verir o hatayı.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anyxsa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 beyler cevaplarınızı şimdi gördüm ilgilendiniz için sagolun deniycem hepsini dün wowun full patchini buldum 243 mb onu yükledim bi dedim belki patchlerin parça parça olmasındadır falan artık heryolu deniyince insan kafayı yio ama yaptıklarınızı teker teker denicem hangisinde tutarsa artık çok saolun iyi oyunlar[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: dream_endless, 23 Ekim 2005 04:59 tarihinde demiş ki: bende de baglanirken 10-15 kere Unable to Validate Game Version hatasi veriyor. Repair etmiyor,re-install ise yaramiyor,interface'imde de degil sorun. Var mi bir bilgisi olan bu konuda? bu exe size inin degismesinden kaynaklanior , muhtemelen w32.parite virusu yuzunden..wow disindaki butun uygulamalar sorunsuz calisir makinende..virus sadece size eklior bunun disinda bi icraati yok..exe ve tmp lere yayilior genelde..f-prot indirip bi tara suruculerini..f-prot sorunsuz bi sekilde temizlior..(egerki sorunun gercekten bu virus ise aman dikkat diim bazi antivirusler direk silior w32.parite iceren file lari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar