ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 eidos'un efsanevi oyunu geri dönüyor! eidos oyunun basına crystal dynamic'i(legacy of cain serilerini oynıyanlar bilir)verdi. lara daha insalcıl bir görünümde ve daha atletik birçok bulmaca eklenmiş oyuna (bu kız prince of persia ile calışmış heral)kamera açıları oldukça esneklestirilmiş oyunun birkaç videosunu seyrettim hepsi nefis mutlaka bulun izleyin oyun çoook şık gözüküyo!...(artık buda tutmazsa lara hakketen öldü demektir)[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Artık dönmese, gidip bir yerde kalsa bu TR...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bundan sonrakı tomb raıder da lara croft ıs dead but her spırıt remaıns ın the lımbo now she has come back lara croft the ghost storşes dıdıdıdıdıd[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Lara gidiyo bi rahibe "res pls" diyo sonra taşların arasından canlanıyo tekrar... hep böyle olur. aAa? bilmiyomuydunuz yoksa?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkadaşım öyle değil, rahibe diyo "res pls", rahip dio ki ben daha yeniyim, heal 80 olmadı, bekle arka geyt açıyım gelsin reslesin[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar