_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Vay eşşekler ya ulan ciddi dağıtıcan yaa ulan bu türkiye ne eşşek doldu ya[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Biraz daha düzgün yazsaydın memnun olurdum. Olayı çok net anlıyamadım zaten. Tek anladığım köpeğinin ayağını ezdikleri.. Ayak o kadar önemli değil. En fazla Topal yürür. (aslında o da kötü birşey ama sonuçta yanında olacak). Ama öyle bir başlık atmışsın ki sanki arabayla ezip öldürdüler sandım şok oldum, çok üzüldüm. Yazının devamı ise beni öyle bir rahatlattı ki sorma.. Veteriner bulabilirsen git göster. Mutlaka göster yani. Bizim sokak, hemen çevre yolun yanında. Adamlar sürat pisti zannediyor, 150 ile gidiyorlar. Tabii her ay bir sokak köpeği ölüyor. Ha bir de köpeğe vurunca hiç aldırmadan devam ediyorlar... "Aman ölürse ölsün, havyan nasıl olsa". Bu yüzden Ayk'ı ben hep çok yakınımda gezdirmek zorunda kalıyorum. Olur olur, adam kaldırıma bile çıkabilir o hızda giderken.. Bizim sokak daracık birşey. Çocuklar sokakta felan oynayabiliyor. Buna rağmen (çevre yolunun kenarındayız ya) birçok araba son sürat gidiyor. Geçen gün bir arabanın arkasından bağırdım bizim eve giderken. Adam az ilerde durdu pat diye. Tam da bizim evin önünde durdu. Tabii arabanın yanına kadar gittim ben. Adam çok karizmatik bir şekilde pencereyi açtı "Ne Var?". "Niye bu kadar hızlı gidiyorsun? Bu sokakta çocuklar oynuyor, köpekler gezdiriliyor." "Ben çocuk göremiyorum" "Çocuk göremiyorsun ama sokakta çocukların oynadığı gerçeğini değiştirmez. Sen bu kadar hızlı giderken önüne çocuk çıksa ne yapacaksın? Hem burası çıkmaz bir sokak, o kadar hızlı gitmen gerekmez" "İyi tamam öyle olsun". Adam pencereyi kapadı. Biraz yavaş gitti, ilerde gene hızlandı. Yani böyledir insanlar, araba kullanmayı, hızlı gitmeyi marifet sanarlar. Köpeklerden korkarlar ayrıca onları da hiç sevmezler. Ha ben de onları hiç sevmem o ayrı. Son olarak. İNSAN = Hayvan olduğunu kabullenmeyen, hayvanlardan korkan ve nefret eden, HAYVAN.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bende çoğu köpekten yani tanimadiğim köpekten korkarım ama hiç bi zaman nefret etmedim.bütün haywanları insanlardan daha çok sewiyorum ya.wede özellikle kedilere içi dolu pet şişeyi yada taş,tükürük su ile ıslatan şahıslara özellikle gıcık oluorum.bu heirflerin hepsini işkence yapa yapa yapa geberticen hatta sakat bırakıcan ...öldürmicen öldürünce adam kurtulur her türlü işkencey yapıcan.acayip sinirleniorum böle olaylara ya nedir ya bu nie haywanlara zarar wermek isterki ya bunlar??[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Benim de belgrad ormanında yürüyüş yaparken köpeğim göle girip çıkamamıştı, o ıyyk ıyyyk sesinin ve doğrudan gözüne attığı bakışları hiç unutamazsın bilirim. Yanlız sinir oldum okurken forumu bir kere suçlu davranış yaptı mı biri hele ki bu kişi "meçhul"se hemen syadırılmaya başlanıyor sanki küfür yasak denirken küfür ettiğiniz kişi suçluysa sayılmaz falan deniyor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 millet, köpek bu gün topallıyaraktan yanıma geldi.öpüştük koklaştık onu öle görünce hem üzüldüm hep sevindim.şişti ayağı ama düzewlicek. wee... ayrıca bugün o köpeğimin ayağını ezenleri(artık küftretmiyorum) gördüm gene gelmişler köye.ya ben biliodum onlar tüccardı köye gelen. arkadaşımı da aldımdı 2 kişi ydik. sen misin benim Su'yumu ezen (köpeğin ismi Su:) )dedim sinrli sinirli adam aynen böle: -napem kardeşim çıkmasadı yoluma! ben: -köpek olan o sen düşüncektin nbe gittin üstüne! o: -kardeşim çıkmasadı. arkadaşta bu böle olmıcak olm dedi gitti şeftali kasasını bi kaptı erifin kafasına bi geçirdi kafasında paralandı kasa erifin :) ondan sonra 2miz bi kaynadık adamlara dün arabadakilere:) köylüler zor aldı ordakiler :)2 tane kırıldı kasa ama ossun pederde ii yaptınız dedi 50milyon da para aldık weterinere götürdük diye :P[hline]napem alaala imza bulamadım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bazen benim de aklıma geliyo birisi bişey yapsa köpeğime naparım diye. herhalde hiç düşünmem köpeğime ne olduysa aynısını ben de yapana yaparım[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Grzly, 31 July 2003 19:29 tarihinde demiş ki: Gereksiz quote kullanımı hoş birşey değil / Nefr] Helal olsun![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 [Bu mesaj Nefr tarafından 31 July 2003 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 çok iyi yapmışsın abi. böylelerinbe az bile. ortalık sapık ve pislik doldu. daha geçen gün izmirde herifin tekini yakalamışlar dişi sokak köpeğine tecavüz ederken. ve bu gerçek belki gazetelerde sizde okumuşsunuzdur. bizim burda da kedilerin sağ gözlerini çıkarıp duruyolar. böyle pislikler yüzünden hayvanları da eve tıkmak zorunda kalıyosun. hadi köpek yine senin yanında oluyo ama kediler direk evde tıkılı(misal benimki) bunlar yüzünden hayvan annesi ve kardeşlerinden başka kedinin yanına yaklaşmadı. şu an da monitörün üzerine oturmuş dışarıyı izliyo ve insan üzülüyo sonuçta. yani toplum böylelerinden temizlenmeli. hem insan gibi insanlar, hemde bu heriflerden daha nitelikli hayvanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 eee madem öle işte böle arabalarını mahvetmediğime dua etsinler. :)[hline]napem alaala imza bulamadım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 geçmiş olsun dostum.. inanki sakat bile kalsa(belki o şekilde görmek istemezsin ama) öldüğünü görmenden çok çok daha iyidir..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 biliorum mumu acısı ne demektir. bundan önce de bi köpeğim wardı onunda adı cavuştu kapkara bişidi. çok şeker yerdi bi onu hatırlatırım zati çok küçüktüm ozamanlar sadece şeker werişimi hatırlarım...[hline]napem alaala imza bulamadım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar