Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adi erifler köpeğimi ezdiler...

Grizzly

Öne çıkan mesajlar

evet aynen öyle oldu onun bunun çocukları ezdiler köpeğimi
lanet olsun hepsine.:|köpeğim biras fazla kıskanc ama bizi deil arabaya pikap ı kıskanır.o araba onun sevgilisi gibidir yanına kimseyi yaklaştırmaz. ....... çocukları gelip yanından geçti oda köpek saldırıyo iç güdüselolarak onlarda daha çok üstüne gitti.
ayağı ezildi lanett olsun umarım geçer.:(7 seneden beri en ii dostumdur sakat kalmasını istemiyorum sizce geçermi? onu avcumda biberonla beslemişdim :( süt içerdi allahım yaa nasılda acı acı ıykkkk ıykkkk ıykkk sesi hala kulağımda çınlıyo hiç bişey yapamadım.:( oılayın şokundan kurtulamadan adiler gitti.ahhhhhhh bidaha olsa hepsini ben ezicem :hrr: umarım bidaha gelirler köye.orda insan olan sensin sen düşünceksin hayvana göre haraket etcen psikopat erif üstüne gitti. ...... çocuğu. .için evladı.:hrr:hala kulağımda sesi öbür köpeklerde geldi onun sesine toplandılar başına onlarda başladı onun gibi ses çıkarmaya.:(aklım hep onda arkadaşlar küfür falan ediorum kusuruma bakmayın ama hem çok sinirliyim hem çok üzgün kendi kendimi yiyorum bi şansım olsada bulsam onları kollaarını bacaklarını kırana kadar dövsemmmmm........ :hrr: :hrr: :hrr:[hline]napem alaala imza bulamadım :-)
Sosyal ağlarda paylaş

ikinizede geçmiş olsun :( iyileşir umarım köpeğin. ne cinsti bi de.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki:
Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!
Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Sosyal ağlarda paylaş

of içim fena oldu geçmiş olsun allah cezasını versin onların(belasını versin aslında) şerefsizler[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

saolun arkadaşlar warolun böyle sizle paylaştıkça kendimi ii hissediyorum böyle olunca.ya öle süs küpeği falan deil bende avcxılık wardır av köpeği idi. bi keresindehiç unutmam babam bi el ateş etmişti uzaktan karatavuğa hayvan düştü ama babam görmedi köpekte bende bakıoz ama bizde kestiremioz neyse sona aynı anda gördük bi depar 2mizde yarım saat güreşmecenin ardından kuşun sadece tüylerini getirebilmiştim babama :) .öt erifler onlar köye ille gelicek şeftali sezonu varya iş yapmaya geliolar o zaman bi buluyım ölülerini cükücem onların.:hrr:saolun war olun hepiniz[hline]napem alaala imza bulamadım :-)
Sosyal ağlarda paylaş

ya allahımm insanlar bu kadar duyarsız nasıl olur anlayamıorum ya. köpeğin bacağını ezmişin hayvan orda acı acı inliyo.çek arabanı git. bizde hiç bişey yapamadan hemen gittik. babam köpeğini dayanaklı bilir öle sevmez hayvana fazla ilgiyi sonuçta hayvan der.su döktü o kadar
hemen arabaya doluşturdu çanakkaleye geri döndük kim bilir hayvan nasıl şimdi?:( hala inliyomudur öle dersiniz?[hline]napem alaala imza bulamadım :-)
Sosyal ağlarda paylaş

offf içimden deli gibi küfrediyorum........böle yakalayıp tren rayına bağlıcaksın tek bacağını ve ellerini kopsun bacağı bakalım ne yapıyo :hrr::hrr::hrr::hrr:

EDIT:
gorunuse gore icinden diil disindan da bol bol kufretmissin, biz buralarda kufuru sevmeyiz anladin mi dostum ha?

kopegine cok uzuldum bir hayvansever, kedi ve kopek sahibi hatta veteriner olarak, gel gor ki burda kufur edemessin... simdi gunun anlam onemini vurgulayan bir sarki ile veda etmek istiyorum:

kufur cok kotu bir seydir, kufur cok kotu birseydir, kufur cok kotu bir sey oldugu zamanlaaaaarda kufur cok kotu birseydir / a ceynknenerdem cover by athea]

[Bu mesaj athea tarafından 30 July 2003 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bide arkaa koltuktakiler pis pis bakıodu
ulan yarında gelcem köye wallahi görmiyim o skoda marka arabayı :hrr: arabayı da çekicem kollarına çapayı bakalım nası oluyo :hrr::hrr::hrr:

[EDIT: kufur cok kotu bir seydir, kufur cok kotu birseydir, kufur cok kotu bir sey oldugu zamanlaaaaarda kufur cok kotu birseydir / a ceynknenerdem cover by athea]

[Bu mesaj athea tarafından 30 July 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun kardeş.
Birkaç sene öncede benim ayağımın üstünden geçmişti hıyarın biri allahtan araba küçük bişeydi de çatlak matlak kırık fln olmadan atlattım sapasağlam.
Çoğu angut insan hayvanlara 'amann hayvan işte nolcek' gözüyle bakıyorlar. Oysaki onlar, biz insanlar için ne kadar önem taşıyorlar farkında değiller.

Nese tekrardan geçmiş olsun kardeş. inşallah en kısa zamanda iyileşir köpeğin.[hline]k.o.c. - web site
..............................................................................

When a man lies he murders some part of the world
These are the pale deaths which men miscall their lives
All this I cannot bear to witness anymore
Cannot the kingdom of salvation take me home
...............................................................................
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bizim mahaleye bi soka kköpeği getirdi abinin biri köpek daha bikaç aylık bole minacık bişi otopark da yer beton du betonun asfalt la birleştigi yerin ilersinde iç kısmına 2 karıslık bi delik vardı falan bole gneiş bi zemin altı magarası gibi olduydu oraya girip uyurdu bizde evden ne bulursak (kaçırırsak) sosis sucuk vsvs bi güzel beslerdik
adı Crazy idi
harbi adını koydktan sonra sözlüğemi bakmıs ne tam manyaklaştı süper bişidi
bikeresinde yan apartmana hırsız giriyormus su borusudna ntırmanıp 4. kattaki mutfak penceresine cıkmıs bu havlamaya basladı hırlıyo falan sonra kacırmıs hırsızı korkutarak

acaip manyak bişidi feci hırlar havlar ama en ufak bi ısırma eylemi olmazdı, dişi idi ve mahalledeki bütün köpeklerle yattı namussuz :) sonra baktık kendine hakim olamıyo sahibi olan abi bunu kısırlaştırdı,

mahalledeki bütün herkesi tanırdoı bi 100-150 civarı adamı biliyordu burda yabancı gelirse iice süzüp tipini sevmesse hırlamaya baslardı falla

bem beyaz rengi vardı sırt tüyleri hafif kırmızımsıydı ve kedi gibi kabarıyodu kızdıgında

son zamanlarda arabalara cok sinir olmaya basladı küçükende yapıyodu da heralde yanaşmak yemiyodu baya büyüdükten sonra (tam aklımda deil ama bi 6-7 yaslarında herhal ] gitmiş uzak bi mahallede arabanın tekine havlamıs ve kosturmus pesinden tekerlegini ısırıcak gibi kafayı uattıgında o arabada gaza basmıs (mahale içi hız yapılmıcak biyer yane max 30-40 falan yaparsın) o karambolde kafasını ezmiş bunun olmuş

bize haberi gelince nasıl şok olduk bütün
burdaki apartmanlar 9 katlı toplam 36 şar daire 5 apartmanın çevresi ondan soruluyordu valla gözümün önünde olsaydı bu olay napardım suan kestirmek zor ...[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...