PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 arkadaşlar bende 5 senelik bir samsung sv2044d 20gb harddisk var. ben bunu açarken son dönemlerde açılırken boot ekranında samsung v8 hdd [ultra engine]yazıyor ve öyle kalıyor. ancak 20 denemede açılıyor . kasayı açtım taktım çıkardım düzelmedi falan (sorun 1.5 senedir var ama tek restartta düzeliyordu). son zamanlarda hiç açılmamaya başladı. ne restart ne kapatmak çözüm olmuyordu. ayrıca açılmadığı zamanlarda harddiskin altına yeşil bir ışık sürekli yanıp sönüyor, açılacağı zamanda başta 1 kere uzun yanıp, komple sönüyordu.. neyse cin fikirliyiz ya, uzun sürede açılması bana bi fikir verdi. ve hayretler içinde doğruluğu ispatlandı :D. evet evttt, harddiske saç kurutma makinesi tutup sımsıcak oluncaya kadar ısıtıyorum, ilk açılışta açılmıyor, restart atarken yine tutuyorum ve şakk, açıldıı !!! olamaz filan demeyin, yaklışk 10 kere böyle açtım, ve test etmek için de bir 10 kere başka türlü açılmadığını onayladım. ne yapıcam bu harddiskle yardımmm :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful [Bu mesaj PrudenT tarafından 21 Ekim 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 At gitsin bi yarar gelmez artık ondan, yenisini al.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 atacağım zaten de :D. böyle bi olay nasıl oluyor ısınmadan çalışmamasının mantığı ne yani?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Evet bence de gitmiş o hdd. Gitmemiş bile olsa servise boşuna para verip düzelttirmeye değmez; zaten kapasitesi düşük ve adamlar içini boşaltmak zorunda kalcaklardır. Devrelerden biri kopmuştur; sıcaklıkla genleşince devre tamamlanıyodur. Bi nevi anahtar yani (tamamen salladım öeh)[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. [Bu mesaj Kojiroh tarafından 21 Ekim 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 o zaman 20 kere başlayınca az bi ısınıodu da devre mi tamamlanıodu. zaten hdd'yi nası olsa gitçek diye açmaya çalıştım, son kalan vida yalama oldu, yusyuvarlak oldu[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 varsayım: ısınmadan dolayı genleşen iki tel birbirine değer ve alet çalışır..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bilgisayar parçaları çok ilginç şeyler. Microsoft marka bi klavyeyi yıkadım, ıslakken açmışım, gitti güzelim klavye. Ondan sonra 2 kez klavye değiştirdim; ikisinden de memnun kalmadım. Bi de artık kullanmadıım bi cd-rom'u, içini merak edip açmıştım. Yıllarca aradığmı bi cd çıktı içinden; görünce şaşırdım tabi.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kojiroh seninki de ayrı olaymış :D ahahah gülceğim yoktu :D :D :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 cdrom olayı banada oldu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Sailor, 21 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki: varsayım: ısınmadan dolayı genleşen iki tel birbirine değer ve alet çalışır.. abi tamam da kopan teller ne biliyim hemen genleşir mi ki öyle :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yada disk dönmüyodur ısınınca dönmüştür[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 -sıkati bizi ışınla! -makina sovukh![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 :)) Bende de soğumadan çalışmayan bi hdd vardı bi zamanlar.Yere vantilatör dayayıp, çalıştırırdım. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bilgisayarlar... seneler boyunca onalrı ıyıce tanıdgınızı sanırsınız buna ragmen bazen yaptıkalrı sapkınalrla sızı gene sasırtabılırler bende daha tuhafı var eve kurdugum networkte dagıtıcı server dısında buun makıneler nete tıkır tıkır gırıyor ama server dırek kendıne gelen netı tanımıyor varmı bunun daha absurd u[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 motoru soğuk çalışmıyor abi dizel mi bu ? belki içeride bazı teller zamanlar yıpranmış veya veriyollarında sıcak soğuk sıcak soğuk bir çatlama olmuştur ve belli ısıya gelince, genleşip birbirlerini buluyorlardır bu sayede ısıtınca çalışabiliyordur[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bizim eski arabada böyleydi. cikleyi çekecen böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 cikle yaptırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yakında hard diski çalıştırmak için komşulara " abi bi el atında çalıştıralım şunu" faln gibi muhabbetlede yaparsan şaşırmamak lazım :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar