onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya öyle bir sınıf istiyorum ki 60 lvl a kadar hızlı kasayım pek fazla WoW oynayan arkadaşım yok onun için genelde yalnız kurt takılıyorum birde Hunter uygun sana diyorlar ama onlarıda MC ye falan almıyorlarmış dogrumu? Gerçi bir 60 lvl char sahibi olacak kadar oynadım ama hala bu soruların kendi kendime cevabını bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 warlock ac[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hunter[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 warlock aç warlock, hunter açınca 60 olduğun olay bitiyor, warlock açınca 60 olduğun gün oyun yeni başlıyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ac bir priest gerisi yalan, priest ilede single takilirsin. Mc yede girme sansin bir warlocka yada bir hunter a gore daha yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ama adam yanlız takılmak isityo[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bir tane 43 level warlockum var ama rppvp serverında oldugu için kasmıyacaktım fazla orayamı yüklensem yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hunter'ı MC'a almıyorlar diyen kimse feci sıkmış[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof [Bu mesaj Ondskan tarafından 22 Ekim 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya warlock yada hunter aç bence petle uğraşmak güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 iyi bir warlock kullanıcısı isen hemen yayılıyo sohretin ama her warlock iiyi dmg veremez senin oynamana baglı yani high lvl instanceleri düsünme bulursun güzel bir guild paso onlarla gidersin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yalnız takılcam demiş nereye gelmiş olay hehe. rogue yada hunter iyi sanırım solo için. rogue ile bi avantajın questlerde olur, diğer classlarda grup gereken questleri tek başına yapabilirsin bazı durumlarda.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben mage derim... quest yapmayacaksan tabi.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Peki haddimi biraz aşarak bir soru daha sorayım acaba pvp honor kasmak için Huntermı Warlockmu Roguemu bu üçü arasında en iyisi hangisi? bizim serverda iki High Warlord vardı biri shaman digeri Warlocktu (Bu arada Mage i saymıyorum çünkü Orc açıcam Muzcu sagolasın yinede) [Bu mesaj onurdolar tarafından 22 Ekim 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hunter solo için en ideal class oynaması çok zevkli warlockda soloda zevkli rogue ruh hastası modda grind için birebir gayet hızlı lvl alabilirsin hızlı lvl için rogue dolaşacam bakınacam ağır ağır demlenicem diyorsan önce hunter sonra warlock[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bence hunter vur digerine gec vur digerine gec uzaktan:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben druid diyorum en iyi solo class. Herşeyin var. Caster formda area affect,dd,dot,root büyülerin var. Gerçekten iyi 3 farklı heal büyün var.Hoop bearforma geçiyosun armorun %360 oranında artıyor. Bearformde charge,stun ve en önemlisi rage'i health puanlarına dönüştürmek gibi özelliklerin var. Hoop catforma geçiyosun,rogue tarzı bişi oluyosun. İstediğin kişiyi seçip,arkadan gizlice yaklaşıp indirebilirsin. Son patch ile catform çok güçlü oldu. Ayrıca yaklaşan düşmanların sayısı çoksa catformun stealthıyla gene paçayı yırtabilirsin. Kimse seni yakalayamaz,kimse senden kaçamaz. Düşman çok mu zorlu geldi? Bas rootu. Sonra geç cheetah forma vınnn uzaklaş olay mahalinden.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şimdi konuyu açan 60a kadar hızlı kasıyım demiş :) bilmiyorum druidlerin solo grind hızı nasıl ama grind konusunda rogue derim en hızlı olarak.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 her ne olursa olsun 60 a kadar grindleme derim...Sonra classından feci bayıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Expansion a kadar birakmamismiydin sen hem bizim serverda 1 tane high warlord vardi o da warlock tu ama gelcek hafta shaman olcak high warlord ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tabiki en iyi sınıf 9-C 11-B de fena deil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Sen nesin ya...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çok güzel yorumlar gerçekten: "hunter 60 olunca iş bitiyor, mcye hunter alınmıyor bile" birincisi mcye alınmayan class roguedur, hunter degildir. zayıf armorlar melee dalan tek class oldukları için.. ikincisi 60 olunca hiçbir ama hiçbir class için oyun bitmiş sayılmaz, bunu en cahil bir wow oyuncusu bile bilir. wowda 60dan sonra oyun başlıyor classınız ne olursa olsun..[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 deseniz rogue coklugundan rog guild zor bulur sonrada mcye gidemez eywallah ama rogue mcde yer bulamıyor biraz abest.Her class rahatlıkla yer bulabilir mcde bossdan bossa tabiki gereksinimler fark ediyor ama... bla bla bla Neyse konu sapmış tek takılayım demiş mcde yer bulamazsına gelmiş :p Hunter bence en iyi karakter solo takılmak için yüksek lvlları cok rahat bir şekilde kesebiliyorsun belki rog kadar bazı questleri rahat yapamıyorsun ama genel olarak bakıldıgında hunter daha iyi.Hk hangisinde daha ii kazanılır konusundada bence Hunterda rogda eşit Hunter'ın playerları mapinde görme olayı süper birşey roguenin ise bekleyip arkadan ganklemesi ii hk kasmasına yardım ediyor.Bunun yanında bgler çıktıktan sonra bireysellikten öte takım oyunu kazanır eğer bg yapmıyacam ondada solo takılacam diyorsan zaten honor kasamazsın.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 eywallah dostlar okudugum yorumlar sonunda hunter da karar kıldım cok sagolun Gerçi kararımda allkahazamda gördüğüm hunter setlerininde (özellikle kurt başlı olanın) etkisi oldu rogue setleride güzel ama... ulan bak yine aklım karıştı ya... Neyse hunter iyidir [Bu mesaj onurdolar tarafından 23 Ekim 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj onurdolar tarafından 23 Ekim 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj onurdolar tarafından 23 Ekim 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: onurdolar, 22 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki: ya öyle bir sınıf istiyorum ki 60 lvl a kadar hızlı kasayım pek fazla WoW oynayan arkadaşım yok onun için genelde yalnız kurt takılıyorum birde Hunter uygun sana diyorlar ama onlarıda MC ye falan almıyorlarmış dogrumu? Gerçi bir 60 lvl char sahibi olacak kadar oynadım ama hala bu soruların kendi kendime cevabını bulamadım. !!!Ya yalnız dediysem ingle player oynamayacagımda yani WoW oynayan arkadaşım yok diyorum bu arada yani her zaman quest için adam bulamıyorum o bakımdan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar