Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız takılmak için en iyi sınıf hangisi?

onurdolar

Öne çıkan mesajlar

ya öyle bir sınıf istiyorum ki 60 lvl a kadar hızlı kasayım pek fazla WoW oynayan arkadaşım yok onun için genelde yalnız kurt takılıyorum birde Hunter uygun sana diyorlar ama onlarıda MC ye falan almıyorlarmış dogrumu? Gerçi bir 60 lvl char sahibi olacak kadar oynadım ama hala bu soruların kendi kendime cevabını bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

warlock aç warlock, hunter açınca 60 olduğun olay bitiyor, warlock açınca 60 olduğun gün oyun yeni başlıyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Peki haddimi biraz aşarak bir soru daha sorayım acaba pvp honor kasmak için Huntermı Warlockmu Roguemu bu üçü arasında en iyisi hangisi? bizim serverda iki High Warlord vardı biri shaman digeri Warlocktu (Bu arada Mage i saymıyorum çünkü Orc açıcam Muzcu sagolasın yinede)

[Bu mesaj onurdolar tarafından 22 Ekim 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hunter solo için en ideal class oynaması çok zevkli warlockda soloda zevkli

rogue ruh hastası modda grind için birebir gayet hızlı lvl alabilirsin

hızlı lvl için rogue dolaşacam bakınacam ağır ağır demlenicem diyorsan önce hunter sonra warlock[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben druid diyorum en iyi solo class.
Herşeyin var. Caster formda area affect,dd,dot,root büyülerin var. Gerçekten iyi 3 farklı heal büyün var.Hoop bearforma geçiyosun armorun %360 oranında artıyor. Bearformde charge,stun ve en önemlisi rage'i health puanlarına dönüştürmek gibi özelliklerin var. Hoop catforma geçiyosun,rogue tarzı bişi oluyosun. İstediğin kişiyi seçip,arkadan gizlice yaklaşıp indirebilirsin. Son patch ile catform çok güçlü oldu. Ayrıca yaklaşan düşmanların sayısı çoksa catformun stealthıyla gene paçayı yırtabilirsin.
Kimse seni yakalayamaz,kimse senden kaçamaz.
Düşman çok mu zorlu geldi? Bas rootu. Sonra geç cheetah forma vınnn uzaklaş olay mahalinden.[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel yorumlar gerçekten: "hunter 60 olunca iş bitiyor, mcye hunter alınmıyor bile"

birincisi mcye alınmayan class roguedur, hunter degildir. zayıf armorlar melee dalan tek class oldukları için..

ikincisi 60 olunca hiçbir ama hiçbir class için oyun bitmiş sayılmaz, bunu en cahil bir wow oyuncusu bile bilir. wowda 60dan sonra oyun başlıyor classınız ne olursa olsun..[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
deseniz rogue coklugundan rog guild zor bulur sonrada mcye gidemez eywallah ama rogue mcde yer bulamıyor biraz abest.Her class rahatlıkla yer bulabilir mcde bossdan bossa tabiki gereksinimler fark ediyor ama... bla bla bla
Neyse konu sapmış tek takılayım demiş mcde yer bulamazsına gelmiş :p Hunter bence en iyi karakter solo takılmak için yüksek lvlları cok rahat bir şekilde kesebiliyorsun belki rog kadar bazı questleri rahat yapamıyorsun ama genel olarak bakıldıgında hunter daha iyi.Hk hangisinde daha ii kazanılır konusundada bence Hunterda rogda eşit Hunter'ın playerları mapinde görme olayı süper birşey roguenin ise bekleyip arkadan ganklemesi ii hk kasmasına yardım ediyor.Bunun yanında bgler çıktıktan sonra bireysellikten öte takım oyunu kazanır eğer bg yapmıyacam ondada solo takılacam diyorsan zaten honor kasamazsın.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

eywallah dostlar okudugum yorumlar sonunda hunter da karar kıldım cok sagolun Gerçi kararımda allkahazamda gördüğüm hunter setlerininde (özellikle kurt başlı olanın) etkisi oldu rogue setleride güzel ama... ulan bak yine aklım karıştı ya... Neyse hunter iyidir

[Bu mesaj onurdolar tarafından 23 Ekim 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj onurdolar tarafından 23 Ekim 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj onurdolar tarafından 23 Ekim 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
onurdolar, 22 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
ya öyle bir sınıf istiyorum ki 60 lvl a kadar hızlı kasayım pek fazla WoW oynayan arkadaşım yok onun için genelde yalnız kurt takılıyorum birde Hunter uygun sana diyorlar ama onlarıda MC ye falan almıyorlarmış dogrumu? Gerçi bir 60 lvl char sahibi olacak kadar oynadım ama hala bu soruların kendi kendime cevabını bulamadım.

!!!Ya yalnız dediysem ingle player oynamayacagımda yani WoW oynayan arkadaşım yok diyorum bu arada yani her zaman quest için adam bulamıyorum o bakımdan !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...