Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 forgıver senı kım beslıyosa ıı beslıyor akp kenk senı dıyorum kaca alıyolar ıyı para verıyosa tayyıp amca bende gelırım ama kopek maması ustunden odeme yapıyolarmış ole duydum mısal bu topıgı actıgın ıcın sana kac tas mama verdıler[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Forgiver zaten önceden okudugum bi mesajında tayyip sevgisini falan dile getirmişti sanırım. Yeni şafak falan,hoş şeyler bunlar. Sana löl.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hakkındaki suçlamalar, doğru çıkıp-çıkmama ihtimaline karşı, yazdığınız mesajları unutmadan aklınızda tutun. en azından gerçeklerle bir kere olsun yüzleşmiş olursunuz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sorun admaın suclulugu degıl senın akp usaklıgın akp yı ovucen dıye sekılden sekıle gırıyorsun burda sonucta senınkıne ve baskalarına merhaba yazmamın tek sebebı post kasmak[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence ateş olmayan yerden duman cıkmaz...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tayyıp ıcınde gecerlı ates duman meselesı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 "sorun admaın suclulugu degıl senın akp usaklıgın akp yı ovucen dıye sekılden sekıle gırıyorsun burda" kesinlikle katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yesil güçü arkasına almış zerre irtibar etmediğim yayın organından alınmış bir yazıyla açmıssın topicini tabi sen okuyabilir destekleyebilirsin onları.İlk olarak o rektörle uğraşmaya başladıklarında adamı suçlu ilan ettiler sonra suç sebebi tüm eserlerin adama ait olduğu ortaya çıktı.Aşırı Atatürk'cü ve laik tutumundan dolayı onla uraşıldığı gayet ortada .Cumhuriyetin temelleri yıllarca büyük emeklerle kurulmuş laik , atatürkcü düzen ve bu düzenin koruyucaları bu yobazların iftira ve suçlarıyla harcanıyorlar gerçekten yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sanırım birçok üniverstenin rektörü van'a gidicek bu olayla ilgili olarak. yök uçak ayarlamış istanbuldan. bi şeyler döndüğü kesin..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Cumhuriyet'i savunan, laik bir rektörün hapse girmesi de çok önemli değil. AKP'nin yaratmak istediği gözü kapalı itaat eden, apolitik gençlikle karşılaşmak beni kahrediyor.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sivas olayı gibi birşey olmasında Van'da...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Viktor, 20 Ekim 2005 20:31 tarihinde demiş ki: sorun admaın suclulugu degıl senın akp usaklıgın akp yı ovucen dıye sekılden sekıle gırıyorsun burda sonucta senınkıne ve baskalarına merhaba yazmamın tek sebebı post kasmak merhaba. akp ile ilgili tek kelime bile geçmiyor benim bu topicte attığım mesajlarda, (ek not: evt benim için: rte ve akp rulz) yargı sisteminden bahsediyorum; yökten, erdoğan teziçten, tayyip erdoğandan bağımsız olan yargı sisteminden ve bir zanlı dan. ve bu zanlıyı savunmayı cumhuriyeti savunmak sanan insanlardan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 20 Ekim 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: forgiver, 20 Ekim 2005 15:18 tarihinde demiş ki: yargı sistemi bağımsız değil mi? hükümet nasıl uğraşabilir. LÖL Bu galakside, hükümetten bagimsiz bir yargi sistemi daha icat edilmedi. Senin söyledigin süper iletkenlik gibi birsey, teorik.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Ekim 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Viktor, 20 Ekim 2005 20:31 tarihinde demiş ki: sorun admaın suclulugu degıl senın akp usaklıgın akp yı ovucen dıye sekılden sekıle gırıyorsun burda sonucta senınkıne ve baskalarına merhaba yazmamın tek sebebı post kasmak said: elm, 20 Ekim 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Yesil güçü arkasına almış zerre irtibar etmediğim yayın organından alınmış bir yazıyla açmıssın topicini tabi sen okuyabilir destekleyebilirsin onları.İlk olarak o rektörle uğraşmaya başladıklarında adamı suçlu ilan ettiler sonra suç sebebi tüm eserlerin adama ait olduğu ortaya çıktı.Aşırı Atatürk'cü ve laik tutumundan dolayı onla uraşıldığı gayet ortada .Cumhuriyetin temelleri yıllarca büyük emeklerle kurulmuş laik , atatürkcü düzen ve bu düzenin koruyucaları bu yobazların iftira ve suçlarıyla harcanıyorlar gerçekten yazık. Yazacaklarim yazilmis zaten, cok tesekkür ediyorum bu arkadasa. Hele ilk yazidaki son satir beni öldürdü, karsimizdaki insanin ne oldugunu unutmamamiz gerektigini vurguluyor : ) Ayrica, Yeni Safak okuyacagima Gnomish Times falan olurum, daha gercekci olur[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Ekim 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Forgiver konu hakkinda bir fikrin yok tamamen fethullah amcanin mantigiyla saldiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 20 Ekim 2005 15:18 tarihinde demiş ki: yargı sistemi bağımsız değil mi? hükümet nasıl uğraşabilir. LÖL Bu galakside, hükümetten bagimsiz bir yargi sistemi daha icat edilmedi. Senin söyledigin süper iletkenlik gibi birsey, teorik. hımm peki öle olsun bakalım. bağımlı yargı benim daha çok işime gelir ne de olsa işin ucu şeriat olcak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: matama, 20 Ekim 2005 22:22 tarihinde demiş ki: Forgiver konu hakkinda bir fikrin yok tamamen fethullah amcanin mantigiyla saldiriyorsun. alla alla bi fettullah amcam eksik kalmıtı nerden bahsediyorum kendileri hakkında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben planlanmış bir olay olarak düşünüyorum. Adam Azerbaycan'da iken evine baskın sonra tarihi eser çıkıyor adam iki sonra dönüyor hemen hapse atılıyor. Kesin planlı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: wanderer, 20 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: "sorun admaın suclulugu degıl senın akp usaklıgın akp yı ovucen dıye sekılden sekıle gırıyorsun burda" kesinlikle katiliyorum. öeh be kardesim adam nerde akp demiş bu ne korku bole[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 akp rullz demekle forum kuralalrını cıgnıyorsun ama kımse dokunmazkı sana tıpkı sevgılı bushbakanın gıbı sonucta bana ve bu tur konulara yaptıgın tayyıbı sovunma polıtıkasının tek sebebı kemık kasmak sen gunumuzun ali kemal ısın resmen sait molla sın sen onanrda vahdettın kenkın kıcından cıkmıyorlardı ama tarıh kıclarla alakası olan hersey gıbı onalarıda suya atıp ustlerıne sıfonu cektı sanada ve savundugun adamalrada aynısı olucak hıc merak etme forgıver kenk turkıye coook alı kemallerın ustune sıfonu cektı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 senin gibilerin ustune sifonu cektiginde bir daha sifon cekmek zorunda kalmıcaz tum pisliklerden arınıp dunya devleti olacaz.. oke b@b the kenks? (moda oldu buda)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iyi de forgiver bende bisi merak ettim adam simdi yargılanıp sucsuz bulunursa ne olacak?olay bu bunu yaptı bu bole dedi olaylarından daha derin ve en onemlisi siyasi bi olay yargıyla alakası yok bence..suclu adamı onca kisi savunmaz rektor ler chp herkes savunuyo bu adamı elbet bisi vardır altında bu adamlar aptal mı suclu birisini savunup kendilerini rezil etsinler?bu akp kendini k... sanmaya basladı buraya cok acık sekilde dusuncelerimi yazıyım yasak galba..onu tutuklat sole yap bole yap kendilerine yarayacak yasalar cıkar vs vs..zaten medya da yalakası olmus akp nin maliye bakanı olayı vardı 1-2 gun yaptılar sora puffff ortadan kayboldu.. simdi kultur bakanı olayı var pufff o da gitti..kimse bisi yapmıyo bize haber diye Baskan orucunu .. yerinde actı .. yemeklerini yedi falan vs seyler gosteriyolar haber diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: forgiver, 20 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki:(ek not: evt benim için: rte ve akp rulz)Ben AKP karsitligindan banlanmistim, bu sözde TW nin de uzaklastirilmasini isityorum[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 olayla ilgili iki tarafta da şaşırtıcı iddialarda bulunuyor. açıkçası, yök-hükümet mücadelesi hiç bu kadar kesin bir şekilde ortaya konulmamıştı. dava sonuçlanana kadar kamuoyu tarafından ilgiyle takip edilmesi gereken bir olay aslında[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 20 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki:(ek not: evt benim için: rte ve akp rulz)Ben AKP karsitligindan banlanmistim, bu sözde TW nin de uzaklastirilmasini isityorum Patinin tamamını banlıyalım o zaman..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar