Rush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Okulunun önünden kaçırdığı E.Şye 15 gün tecavüz ettiği ileri sürülen zanlı G.M.A. ifadesinde suçlamaları kabul ederken, özrü kabahatinden büyük oldu. G.M.A. Dokuz çocuk arasından yaşıtlarından daha büyük gösteren E.Ş. ile ilgilendimdedi. ANKARA Etlikte Şehit Kubilay İlköğretim Okulu;ndan kaçırıldıktan sonra önceki gün polisin baskını sonucu kurtarılan 13 yaşındaki E.Ş'ye tecavüz etmekle suçlanan G.M.A Emniyet;te verdiği ilk ifadesinde suçunu kabul etti. Okula sık sık gittiğini ve öğrencileri izlediğini anlatan G.M.Anın ifadesindeki bazı çarpıcı itiraflar şöyle: İLİŞKİ İSTİYORDUM Bir ilişkiye girmek istiyordum. Böyle bir plan yaptım. UNICEF (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) görevlisi olduğumu söyledim. Kimse benden şüphelenmedi. Okul yönetimine de fakir öğrencileri tespit etmelerini ve kuruluş olarak ailelerine yardım edeceğimizi anlattım. Bu sayede öğrencilerle istediğim gibi irtibat kurabildim. Öğretmenlerle görüştüm. Hatta öğretmenlerden biri okulu gezdirdi bana. Hiçbir öğretmen ya da idareci, kimliğimi dahi sormadı. Okuldan kızlı erkekli 9 öğrenci getirdiler. Öğrencilere yardım edeceğime ikna ettikten sonra okul dışına çıktık. İçlerinden yaşıtlarından daha büyük gösteren E.Ş. ile ilgilendim. Diğer öğrencileri gönderdikten sonra E.Şyi Ovacıktaki evime getirdim. Karısından ayrı yaşayan G.M.Anın sorgusu devam ederken, kimliği gizli tutulan yakınlarının da bilgisine başvuruldu. EVDEKİ GİZLİ BÖLME Hürriyet, G.M.Anın E.Ş;yi alıkoyduğu eve ulaştı. Keçiören Ovacıkta boş bir arazide bulunan yan yana iki gecekondudan oluşan ev, G.M.Anın ailesine ait. G.M.Anın annesi ve babası gecekonduların birinde, kendisi diğerinde oturuyor. Polis önceki gün yaptığı baskında evde bulunan bütün parmak izlerini alırken, küçük odada da üstü örtülmüş bir delik buldu. Küçük delik yaklaşık 2-3 metrekarelik bir dehlize açılıyor. Dehlizde, bir buzdolabına ait ızgara parçaları ve eski bir ayakkabı bulunurken, en dikkat çeken şey, tahta bir sedir oldu. Evde yapılan aramada G.M.Aya ait bir öğretmenevi giriş kartı, ehliyet fotokopisi, taksit kartı ve bir beyaz eşya üreticisinin teknik servis kimlik kartları da bulundu. Salonda yer alan vitrinde de ansiklopediler ve çok sayıda oyuncak bebek bulunuyor. G.M.Anın bu teknik servis kimlik kartlarını yaklaşık 5 yıl önce işten ayrılmasına rağmen teslim etmediği ortaya çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü İsmail Çalışkan, dün düzenlediği toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. E.Şnin kaçırılmasına ilişkin elde bulunan robot resimlerin neden basına dağıtılmadığı sorusuna Çalışkan, Robot resimlerin basına ve kamuoyuna gösterilmesi gerekir dedi. Robot resimlerin, emniyet güçlerinin çalışmasını kolaylaştırdığını anlatan Çalışkan, çoğu kez resimlerin dağıtılmasının ardından gelen ihbarlar değerlendirilerek sonuca gidildiğini söyledi. Ankara Valisi Kemal Önal da olayla ilgili olarak okul idarecileri hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı [Bu mesaj Rush tarafından 22 Ekim 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Kaynak belirtseydin keşke daha doğru okurdum zahmetsiz. =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 adamda bu tam bir unicef üyesi dimi ?[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 açıkça böyle şeyleri okudukça,idam cezasının kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Adam ilkokula gitmiş 13 yaşındaki çocuk 18den büyük gösteriyordu diye kendini savunmaya kalkmış.Cezası artmasın diye.Bari adam gibi bişi uydur.Şerefsiz.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İdam Edilmeli...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İdama gerek yok zaten şişlerler arkadaşı.Sorun yok o bakımdan.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 allah belanı...[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... anılanılanılanılanılanılanılanıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 müebbet hapis de olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Verin o adamı bana "ilişki istiyorum" ![signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 cezaevindem ona tecavüz etcekler asıl.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Lancelion, 22 Ekim 2005 10:52 tarihinde demiş ki: açıkça böyle şeyleri okudukça,idam cezasının kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum.. Olması gereken said: zamo, 22 Ekim 2005 10:55 tarihinde demiş ki: İdama gerek yok zaten şişlerler arkadaşı.Sorun yok o bakımdan. Olacak olan said: Greeny, 22 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki: Verin o adamı bana "ilişki istiyorum" ! Yeterince tatmin etmese de Oldukca iddalı bir fikir Böylelerine benzin dökücen, bir kibrit, Püff[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İdamdan beter eder onu polisler zaten.Doğum anından, ölüm anına kadar tüm yaşaması gereken anları bizzat ilk elden gösterirler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 oha diyorum baska bisey diyemiyorum...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 lanet olsun! kesinlikle idam![signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Adam bakışlarıyla ön sevişmeye başlıyor zaten. 40 yıllık abazanlığın meyveleri sanırım. Daha çok genelev açmak lazım böyle herifler için.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tam aksine bunlarin üremesini engellemek lazım esas. sokak köpekleri gibi kısırlaştırmak lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet evet keseceksin adamın beynini(!) yaşasın dursun öyle düşünemeden(!)[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 insan değil.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kıssasa kıssas uygulamak lazım buna[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 haberi ukuyunca, bu adam yuzunden insanligimdan utandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Rush, 22 Ekim 2005 10:50 tarihinde demiş ki: adamda bu tam bir unicef üyesi dimi ? ya bu herifi okula sokan idarecilerinde soruşturmaları lazım[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Öeah.Oha :D[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 *!icinden küfreder !!!!* ulan ne insanlar var be of... gebersin diyecegim de , aci cektirsinler daha iyi! ölüm yakismaz bu herife. hatta aynisi kendi basina gelsin! bütün sehir tecavüz etsin.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: vaniLLe, 22 Ekim 2005 13:55 tarihinde demiş ki: *!icinden küfreder !!!!* ulan ne insanlar var be of... gebersin diyecegim de , aci cektirsinler daha iyi! ölüm yakismaz bu herife. hatta aynisi kendi basina gelsin! bütün sehir tecavüz etsin. kim tecavüz eder buna ya =P[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar