HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Çok küçükken izlemiştim bundan 8-10 sene önce. Çizgi filmi fln da vardı takardım kasedi izlerdim. Nasıl bir şey şimdi bu film hemen açıklayayım. Bi kere çizgi filmden film yapılmış, yani önce çizgi filmi yapmışlar. Böle film hafif fantezi tadında.. Nasıl diyeyim, çocuk filmi gibi ama tam değil. Film 5-6 adet karakterin etrafında geçiyor. Bu karakterlerin özelliği hepsinin ayrı bir yeteneği olması. Biri birkaç saniyede kilometrelerce koşuyor, diğer çok çok uzakları duyabiliyor, birisii vardı işte çok güçlü vs. vs. Noooolur biri adını söylesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o değil de topic açılmışken bende sorayım bgn carrefourda gördüm DVD reyonunda kıyamet melekleri mi ne ismi hatırlayamadım jean reno oynuyo ing. nedir ki bunun?bu arada topicini kullanıyorum problem olur mu? :D edit:kızıl nehirlerin 2. bölümüymüş yine aynı şeyler komiser pierre niemans fln var boşverin soruyu fln :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 16 Haziran 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 angels of apocalypse gibi bişi olması lzm ing inin :).sallamışda olabilirim ama böle bişidi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Güzel filmdir o. Devam filmi değil de sanırsam işte gene Grange - Jean ikilemesi olan bir polisiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yeni bir çizgi film desen The Incredibles derdim ama eskiymiş hem de filmi de varmış.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oz buyucusu . boylede sallarim iste .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 anime serileri siteyi incele belki resimlerden aklina gelebilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 fantastik 4 lü dicem ama karakterler uyuşmuyor. flaş gordon olabilir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şimdi alakasız olcak ama eskiden kara ok vardı çizgi film savaşlı falan hey gidi hey[signature][hline]Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yok hiçbiri değil. Böyle daha bi masalsı fln havası vardı filmin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bravestar bu dediklerinin hepsini tek başına yapabiliyordu (ayının gücü vs. :-)) filmi yoktu gerçi. aklıma x-men geldi ama kesin değildir. Dungeons & Dragons - The Lost Children da değildir. (tavsiye ederim ama. hatta bulursan bana da haber ver) anime miydi?[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bravestar :) süper bi çizgi filmdi o... keşke yine oynasaydı.. thundercats olabilir mi dediğin şey? sanmıyorum olcağını ama onda da böyle çok hızlı koşuyorlardı fln[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ama onda yoktu böle super gucler, herkez cok hızlı koşuyodu misha mıydı kızın ismi bi tek o koşaren etrafta vıjın vıjın efekti oluyodu =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bilemiyorum da içimde Bravestar olabileceğine dair şüpheler oluştu. Dur ben bi bakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 AAaa bu süper çizgi filmdi ya :) Ama bu değil. Ben bunun atına hastayım ya. :) Neyse güzel oldu.. Yakında aradığımı da bulucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 TANDI TANDI TANDI KETS VOYYYOUVVAAA. Super çizgi filmdi o ya.. Banada tanıdık geldi o bahsettiin çizgi film ama çıkaramadım :([signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ay'a yolculuk Türkçe çizgi-filmin adı. Dünya'daki yaşlı bilge teleskopuyla Ay'ı gözlemliyor ve Baron'dan oraya yolculuk etmesini istiyor. Ve Baron ve kahramanların ilginç öyküsü burda başlıyor... İnşallah bilen vardır ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar