Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adını bilmediğim bir film

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok küçükken izlemiştim bundan 8-10 sene önce. Çizgi filmi fln da vardı takardım kasedi izlerdim. Nasıl bir şey şimdi bu film hemen açıklayayım.

Bi kere çizgi filmden film yapılmış, yani önce çizgi filmi yapmışlar.
Böle film hafif fantezi tadında..

Nasıl diyeyim, çocuk filmi gibi ama tam değil.

Film 5-6 adet karakterin etrafında geçiyor. Bu karakterlerin özelliği hepsinin ayrı bir yeteneği olması.

Biri birkaç saniyede kilometrelerce koşuyor, diğer çok çok uzakları duyabiliyor, birisii vardı işte çok güçlü vs. vs.

Noooolur biri adını söylesin :)
Mesaj tarihi:
o değil de topic açılmışken bende sorayım bgn carrefourda gördüm DVD reyonunda kıyamet melekleri mi ne ismi hatırlayamadım jean reno oynuyo ing. nedir ki bunun?bu arada topicini kullanıyorum problem olur mu? :D
edit:kızıl nehirlerin 2. bölümüymüş yine aynı şeyler komiser pierre niemans fln var boşverin soruyu fln :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 16 Haziran 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
angels of apocalypse gibi bişi olması lzm ing inin :).sallamışda olabilirim ama böle bişidi[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Bravestar bu dediklerinin hepsini tek başına yapabiliyordu (ayının gücü vs. :-)) filmi yoktu gerçi.
aklıma x-men geldi ama kesin değildir.
Dungeons & Dragons - The Lost Children da değildir. (tavsiye ederim ama. hatta bulursan bana da haber ver)

anime miydi?[signature][hline]May the Force be...
With me.
Mesaj tarihi:
bravestar :) süper bi çizgi filmdi o...
keşke yine oynasaydı..

thundercats olabilir mi dediğin şey?
sanmıyorum olcağını ama onda da böyle çok hızlı koşuyorlardı fln[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ama onda yoktu böle super gucler, herkez cok hızlı koşuyodu misha mıydı kızın ismi bi tek o koşaren etrafta vıjın vıjın efekti oluyodu =)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
TANDI TANDI TANDI KETS VOYYYOUVVAAA. Super çizgi filmdi o ya..
Banada tanıdık geldi o bahsettiin çizgi film ama çıkaramadım :([signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ay'a yolculuk Türkçe çizgi-filmin adı. Dünya'daki yaşlı bilge teleskopuyla Ay'ı gözlemliyor ve Baron'dan oraya yolculuk etmesini istiyor. Ve Baron ve kahramanların ilginç öyküsü burda başlıyor...

İnşallah bilen vardır ya :)
  • Yeni Oluştur...