Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Copperfield'in son numarası: 'Dokunmadan hamile bırakacak'

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düşünsene sperm fırlatan tabanca benzeri bişi.Üremek ne kadar kolay olurdu :) Herkesten bi çocuum olurdu[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Mesaj tarihi:
Spermler kime ait olcak ?
İlahiyatçılar buna ne diyo.
Etiğe uygun mu ?
ayıp mı?
yaptırmazlar bu adama böle
daha kök hücreye izin yok.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
daha yeni başladım ezmeyin =)
Mesaj tarihi:
sıkıysa kendini hamile bıraksın. bi de 9 saniye 10 salisede doğursun.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Mesaj tarihi:
Püskürtücekmi napıcak acaba yaa?

Bide gösteriye gelenlere bağırarak;
"Muahahha sihir filan yok yaa sahnede tüp bebek yaptırtacaz, sizde sazan gibi geldiniz ahahuahua" diye dalga geçiomuş... Gülmekten yarılırım heralde ben[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Mesaj tarihi:
aksam sevisirler, sabah gosteride hamile biraktim der...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
O gösteriye Peter North'u getirsinler seyircilerin hepsini hamile bırakır merak etmeyin.
[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )

[Bu mesaj SoulCube tarafından 22 Ekim 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SoulCube tarafından 22 Ekim 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah soulcube, resim bitirdi olayı :-)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Mesaj tarihi:
yok hocam kapırfiel son zamanlarda erken boşalma sorunu yaşıyodu
ondan dolayı bunu kendisi için bi yarar niteliğine taşımaya çalışıyo
mage olmak var be abi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
Mesaj tarihi:
said:
zekeriya, 22 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
ALLAH MISIN ULAN İMANSİZ!

Hocam caiz değil dimi tüm bu olanlar![signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
Mesaj tarihi:
Yaparsa helal valla.Ama hiç inanmıyorum...Kadının baştan hamile olup olmadığını nasıl anlıyoruz?Düzmece bunlar :)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • Yeni Oluştur...