CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Dünya daki tüm ülkelerin üst düzey bürokratlarının katıldığı bir toplantı nın akşamında , Rusya , İngiltere ve Amerika bürkratları oturmuş kahve içerlerken bir konuda tartışalım demişler. Konu ne olsundiye düşünmüşler ve bulmuşlar... Konu emperyalizm olsun demişler.. Emperyalizm acı bir hardal olsun, ülkelerde köpek.... ve biz bu hardalı köpeğe nasıl yediririz yani ülkelere emperyaliz altına nasıl sokarız onu tartışalım demişler... Rus diplomat almış sözü ; ne var bunda demiş alırım hardal kavanozumu elime açarım köpeğin ağzını basarım hardalı ağzına ve yediririm demiş... İngiliz diplomat söze girmiş; ben demiş üzerinde güneş batmayan imparatorluğum bu işi en iyi ben bilirim.. ben alırım hardalı çok nefis görünen et parçasının üzerine sürerim .. köpekde etin cazibesine dayanamaz ağzı sulanark kendi yaklaşır ve eti yer ,bu arada hardalı da yer ağzı yanar ama iş işten geçer demiş... Amerikalı diplomat ; durun demiş durun..yeni dünyanı lideri benim bu iş benim uzmanlık alanım.. sen demiş Rus diplomata neden bölündüğün belli oldu hardalı zorla sen yediriyorsun köpeğe ve bunu gören diğer köpekler önlemini alıyor sana karşı demiş...Sen demiş İngiliz diplomata, senin yönteminde güzel ama ete hardalı sen sürüyorsun demiş köpek önce iştahla yiyor ma sonra ağzı yandığı için sana karşı temkinli oluyor demiş.bu yüzden üzerinde güneş batmayan imparatorluk iken küçücük bir adaya sıkıştın kaldın demiş... oysa ben bu işi böyle yapmam demiş alırım hardalı köpeğin kıçına sürerim , köpeğin kıçı yanmaya başlar..köpek kıçının acısını azaltmak için başlar kıçını yalamaya ve yalarken de hardalı yer ..kıçının acısından hardalın acısını bile farketmez.. ve beni de görmez zaten ..o o köpeğin kendi iç meselesi olmuştur çünki demiş...haa bu arada ben ne yaparım beklerim biraz köpek iyice hardalı yesin diye sonra acısı azalmaya başladığında hemen koşarım yanına yardım etmeye alır kıçını temizler gibi yaparım zaten köpek..acıdan bitmiştir ve benim köpeğim olur bana duyduğu minnetten...diye bitirmiş sözünü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 biz en guzeli aglayalım bu arda amerikalı gercekten işini bilio...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çok güzel bir yazı olmuş,güzel anlatıyor.kaynak?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Kaynak yok anonim fıkra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Çok iyi ya, iyi özetlemiş Amerikan yönetimini.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bi de herkese ucuza hardal verip piyasaları dağıyan Çin'i ekleyebiliriz sanırım bikaç yıla :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Çok güzelmiş ya, özetin böylesi "cuks"[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Cok acaip gerçekten bu kadar güzel bir yazı olamaz... özetle bu işte.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 amerıka daıtmıs ortalıgı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: CorteZ, 22 Ekim 2005 11:29 tarihinde demiş ki: Kaynak yok anonim fıkra :) Ahuah anonim bayıldım :)[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ii de hardal Colemans marka olursa kopegin canı yanmazki o zaman ne olacak:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 he!he!amerikan yönetimi süper anlayıo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: lancelotdulac, 22 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Çok iyi ya, iyi özetlemiş Amerikan yönetimini. [signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İşte ülkemizde yaşadığımız dış mihraklı sorunların nasılda sadece 1 parmak hardalı yalatmak uğruna gerçekleştiği ve asıl amacın nasılda biz o sorunlarla uğraşırken hardalı ve o suni sorunları yaratanları görmemizi engellediğini anlatan bir fıkra. Tarikatmış,terörmüş ekonomiymiş derken biz, nasıl ülkemiz elden gidiyor nasılda günlük yaşama kilitlenmiş bir hayat sürüyoruz. Kurduğumuz hayaller nasılda yakışmıyor atalarımız döktüğü kana hep bunları anlatıyor. Hep kendimizi düşünüyoruz nasılda korkuyoruz kıçımızın biraz olsun yanmasından. BIRAKIN BE YANSIN KIÇIMIZ! Bu emperyalistleri başka türlü yenemeyiz. Ama lütfen kıçındaki hardalı yalaya yalaya,YALAMAYI sevenler ve kıçı yanmadıkça rahat edemeyenler gibi olmayan. UNUTTURMAYIN ALIŞMAYIN KABULLENMEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben şaşırmadım.. ağlamam da bize yapıyolarsa bunu bilmemiz lazım bunu bize yaptıklarını.. biraz daha duyarlı oluruz köpek değiliz ki biz[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 e ingiltere ete hardal sürüyodu, herkes görüyodu bunu. amerika da köpeğin kıçına hardal sürüyo, yine herkes görüyo bunu. mantık hatası var :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 herkes görüyo ama köpek acısından görmüyo.. köpek olan görmez zaten.[signature][hline]Just love... [Bu mesaj fede tarafından 22 Ekim 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 [spo1=fede]fede köpek orda bir kavram yani köpek denmek istenmiyor takıldın kaldın oraya.Mesaj başka :)[/spo] [Bu mesaj CorteZ tarafından 22 Ekim 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben yazmadım fıkrayı ama zaten amerika arkadan gelip sürüyor o manada fark edilemiyor. [spo1=gaz]ARKADAN SALDIRIYOR HAINLER[/spo] İngiltere eti verdiğinden 1 kere verebilir elinden başka birşey yenmiyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 güzelmiş ha[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yok köpeğe takılmadım zaten dedim ya acıdan kendi göremiyo diye.. hakkatten de göremiyoruz biz bence[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Doğru valla ne diyem ama bizde ders alma yok ki gene sürerler biz bu sefer afedesiniz kıçımızdaki b.k la birlikte yeriz...[signature][hline]KAÇINILMASI GEREKEN 4 zararlı beyaz : şeker , un , tuz , ZEKERİYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet çok güzel bir yazı ve aklıma Lord of War'in son sahnesini getirdi.Kötü[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 fena fikir deilmiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 mikilmiş kıçın davası olmaz.. ağlamaya ya da gülmeye gerek yok..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar