Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi siteye dün giriodu bu gün yine mi banladılar şimdi denedim giremiorum[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 [email protected][signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 powerturk bir başka postda IPHIDING yapan bi program vardı onu kullanıp deneyebilirsin şu an için en pratik çözüm eğer bağlanamıyorsan proxy serveri değiştiriyorsun otomatik buluyor o senin için[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X cln:pro-soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 HALLLETTIM ŞİFREYİ AMA ÇIPLAK Bİ ŞEKİLDE POWERA DEVAM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 iyi işte güzel ama cz de karşıma öyle çıkma çıplak görürsem KESERİM :D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 BIR SURE TOPARLANMAM LAZIM ZATN CZ DEN UZAK KALICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 olsun ben baskında gelir seni bulurum :)[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 AUZHAHAHAHAHHA :D LEM ALEMSN Nick: _PoWeR_TURK_ Clan: NewWorldOrder Server: Cypher ImSorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 her seferinde onları yazmak yerine imza yı kullan :p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aman salla :D Nick: _PoWeR_TURK_ Clan: NewWorldOrder Server: Cypher ImSorry bak ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yorulma die yani :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: PoWeR_TURK, 15 Ekim 2005 11:45 tarihinde demiş ki: HALLLETTIM ŞİFREYİ AMA ÇIPLAK Bİ ŞEKİLDE POWERA DEVAM :D nasıl halletin yani denedigim hiç bi proxy girmior kullandıgın proxy i yazarmısın hide ip kullandıysanda proxy otomatik atar yazarsan sevinirim bi bakı ver pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 şans desem dünden beri denedim odlu sonunda ve aklımda değil Nick: _PoWeR_TURK_ Clan: NewWorldOrder Server: Cypher sory morry yok artuk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Neyse bende ne olcama karar verim aresden kalan vakitlerimde günde 4-5 saat gelicem :D yakışıklı bir erkek priest mi olsamm yoksa güsel hatun orc mu :-p[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 name scrollar kullanılıyormu_? Nick: _PoWeR_TURK_ Clan: NewWorldOrder Server: Cypher ImSorry yok artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: yalaninizi, 15 Ekim 2005 12:00 tarihinde demiş ki: said: PoWeR_TURK, 15 Ekim 2005 11:45 tarihinde demiş ki: HALLLETTIM ŞİFREYİ AMA ÇIPLAK Bİ ŞEKİLDE POWERA DEVAM :D nasıl halletin yani denedigim hiç bi proxy girmior kullandıgın proxy i yazarmısın hide ip kullandıysanda proxy otomatik atar yazarsan sevinirim bi bakı ver pls site kapalıydı bi ara bidaha dene bence hideip i proxy sitesi bilmem werildimi tık[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hideip de var yok onlada deniom netherlands china vsvs yemio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 beyler herkes site acılmıor dior ama bende acılıor ? d.t mi bile sabah değiştirdim ?? nasıl iş anlamıorm ... ayrıca eger diezdeysen ben yardım ederim (item konusunda lvla zati 60+sın bişi yapamam :D )[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 5x Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:1.xxx Name: Kicken Nation: Rogue/Human Job: Archery Level: 4x Clan: --- Server: Ares Np:1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 power kanka senin hotmail var mı ben priest kafadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ah be kafadar az mı kaldırdın beni çzeldden attım msn adresimi sana :D hadşi kolay gele[signature][hline]-Abi tşk ederim -Bişi değil kardeş NP -100/0 abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 HACKLEYEN ADAMA HELAL OLSUN[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadecedeli lvl 65 {diez] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şimdi bu power türk hani power türk ? Sen charını extreme xharıyla degismemismiydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 efet gercek power benm ilk başdaki sonra bu cocukla takas ettik adam şifreyi dğeiştirmiş.eğer görürseniz söylersiniz.Cok pi.lik yaptı ama bu oly baya bi büyücek sanırım en ksıa zajmanda verir yoksa harbi bulurum cocğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar