CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 basarılar iyi eglenceler size[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben yokmuyum cok pis xp ve level veririm karşı tarafa :D[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Helcare gel bis kendi takımızı kuralım :)Yannız ss koycam koycaım ss noobluktan kurtuluşumun belgesidir şerefsizm :)[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kaliteli bağlantısı olan bir host bulunur. ve lancraftlan ona bağlanılır. bu iş başka türlü yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 benide yazın noobum accık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 biz yuruturuz oneri istemiyoruz takim istiyoruz 3genk takimi 2 de patiden takim cikarsa 8 takimli turnuva yapariz simdilik 1 pati takimi 0 genk takimi 3 as takiim var dynayi goreve cariyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bende katılmak istiyorum. benle birlikte G3nk-Rasputin olur sanıyorum 2 kişi daha buluruz. bi de maçlar saat 10 : 00 gibi olursa iyi olur staj vs filan var [Bu mesaj Bert tarafından 21 Eylül 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 saatleri her iki tamkimada uygun sekilde ayarlamaya calisacaz[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: The_Delucian, 20 Eylül 2005 17:44 tarihinde demiş ki: bana 5.84 sux olunca size iyi oyunlar demek dusuyor ... +1 bir sonraki 6.16 turnuvasında görüşürüz :)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 3 takım çıkarırız da herkesin saatlerini ayarlamak zor olur C.tesi erken saatlerde gelemem ben mesela Bi araştırayım[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Takım arıyorum :([signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Senle Noobish takımı kurucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Biz varız turnuvada :) Eğlenceli olur. seth- (ben) pompei- kalpazan- fedon- falan böyle bir kadromuz var.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende katılabilirim aslında... var mı beni alıcak takım?.. kötü oynamam..[signature][hline]Bıktım.. edit: 2 gündür uyumamıssam kötü oynarım.. [Bu mesaj LethE tarafından 22 Eylül 2005 05:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 genklerde takim cikardiimi ilk maclari yarin yapabiliriz cikarmazlarsa haftaya kalacak olay. msn imi alirsa her takimdan bir kisi daha kola yhaberlesiriz. [email protected][signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: THARKAS, 20 Eylül 2005 18:10 tarihinde demiş ki: said: mADmaXimus, 20 Eylül 2005 17:22 tarihinde demiş ki: tharkas sana birşey sorabilirmiyim ama cok ciddi cevap ver artemis enteri adını nerden buldun kimden h4x0rladın kimden h4x0rladın ne demek? artemis benim arkadaşımın nicki 5 yıldır felan sorna ultima online oyununda kendimize entreri soyadını almıstık ve oda battle netde account açarken accountunu boyle açmıştı sonra acoountu hacklendi ve senin imzanda bu var[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yarın acilen sakaryaya gitmem gerekiyor hafta sonu ordayım internette sorun yoksa katılıyorum tamam hazırlarım ben hemen takım benimaru ya söylerim 2 kişi daha alırız takıma bizim 4 hazır olur diğerlerininde takım kurmasına aracılık ederiz hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: mADmaXimus, 22 Eylül 2005 16:37 tarihinde demiş ki: said: THARKAS, 20 Eylül 2005 18:10 tarihinde demiş ki: said: mADmaXimus, 20 Eylül 2005 17:22 tarihinde demiş ki: tharkas sana birşey sorabilirmiyim ama cok ciddi cevap ver artemis enteri adını nerden buldun kimden h4x0rladın kimden h4x0rladın ne demek? artemis benim arkadaşımın nicki 5 yıldır felan sorna ultima online oyununda kendimize entreri soyadını almıstık ve oda battle netde account açarken accountunu boyle açmıştı sonra acoountu hacklendi ve senin imzanda bu var salvatore un kitaplarini bi arastir sonra konusuruz b@b[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Katılalım lethe sen ben sado bide buluruz birini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Helcaraxe, 21 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Senle Noobish takımı kurucaz :D İi Takımın adı Dirty Noobz G3NK-Syn Helcareaxe Adam arıoz :)[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaneHallow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tharkas ben nightmare benim takımda katılıyo turnuvaya msn nini aldım ayarlarız yalnız bana tam bir tarih belirt[signature][hline]Nick: BaneHallow Server: Agamaggan Race/Class: Undead (forsaken) - Warlock LvL: 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nerde yapılacak bu maçlar internet kafemi net üzerindenmi ona göre benimde grubum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tmm ado ben sado.. süper olacak.. da biz girmeyelim kazanıcaz ztn (eğer KO sizi paslandırmadıysa :P)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben blaq alemci audislave meyhaneci bunlardan 3 kisi ya da 4 kisi oynar duruma gore[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: mert1014, 22 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki: nerde yapılacak bu maçlar internet kafemi net üzerindenmi ona göre benimde grubum var 1. sayfadan okusan görürdün nettenolacak waxxi de waxxi kapalıysa battlenette olacak[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar