GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Merhaßa Arkada$Lar.. Eskiden sürekLi Graffiti Çizerdim..ZamanLa Pek vakit ßuLamadIm..Vakit ßuLup cizdikLerimden ßi kaç Örnek PayLa$mak iStedim SizinLe...Yorumunuzu ßekLiorum.... ßi ßakIn ßakaLm nasI oLmu$..[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Gayet güzel olmuş birincisi. İkinciside renkleri yapıp daha hoş gözükmesini sağlamışsın. Üçüncüsü pek güzel degil bence. Ama güzeller yani.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 saoLasIn... ya i$te heves vardI ßunlarI eskiden yapm$tım zaten begenmene sevindim)[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Çok güzel olmuşlar[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 harbi güzel olmus eskiden beri severim bunları..aslında cok iyi bi sanat dalı..bunu becerebilmek.. @gang acaba MaJesty yazma ve bana scan lama şansın varmı ???[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 taßi Hocam yazarIz yoLLarIm sana ... ;)[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hos çalismalar.. Graffitiyi severim.[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cok guzel olmus.2.ci cok super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 2.cisini duwara atmayI düşünüOduum ama zaman gerektiriO + illegaL oLmasI sOrun cIkarIr gißi.. OdamIn duwarIna aynIsInI cizmeyi düşündüm odama girenin yanLı$ anLayacayIp korkacagIndan vazcaydIm :D[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 e guzel.ne kadar rap&hiphop isi olsada takdir-e sayan bir sanat.bi kere beceri istio ( muzigi icin ayni seyi soyleyemicem :) )[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 woow yetenek var sende. güzeller..[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Dynun TeşekkürLer azim geLdi ßak :)[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sadece öneri. duvara çizeyim deme sakın. kağıt üstünde uğraşmadan olmaz[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 çok güzel olmuşlar:)[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: EharD, 12 Ekim 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Hos çalismalar.. Graffitiyi severim. [signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Çok iyi olmuş.. Kaliteli iş çıkarmışsın :) Renkli olan ayrı bi güzel olmuş..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ilkini sevdim =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 da bunları duvara yapmak gerekmiyor mu? kalem kagıtla yapmanın bi zorlugu yok ki yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Heu kağıt kalemle yapmanın zorluğu mu yok ? :) Bir kere resim çizebilmek başlı başına zorluk.Ayrıca illegal olmasından dolayı duvarlara çizeyim derken hapse girmek de var.Hayır bi gece kalırsın en fazla da sora pederden yiceğin kemerin acısı var :) Geyik bir yana bence kağıda çizmek daha eğlenceli kağıtta sınır olmuyor ama duvara çizmek bence insanı kısıtlıyor.Hem kağıtta renkler daha canlı ve temiz oluyor. @ Hip-Hop / Rap işi diyen arkadaşa ; Bence resmin hip hopu jazz'ı metali arabeski olmaz.Senelerdir bende karalıyorum ve her dalda çizdim yağlı boya resimlerim sergiye falan da çıktı ama hiç yağlı boya yapıyorum diye klasik müzik dinlemedim ya da graf. yazarken hip hop da dinlemedim konuların da pek alakası yoktu ya neyse :P . Şu an ilisturasyon çiziyorum ve mutlu oluyorum.Ha yarın graf. yazarım oyle mutlu olurum ama ben yine metal dinlerim yine bere takmam yine ... Dinlediğim müziği ya da yaptığım işi kültürüme tarzıma karıştırmayı pek sevmiyorum.Böyle de olmamalı diye düşünüyorum. @Gang ; mükemmel olmuşlar bir arkadaşım var ona yolluyim de graf. görsün ağlasın.Ama renkli olanını pek sevmedim gerçi genel olarak renkleri sevmem... "beyaz üzerinde siyah bir numara" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 graffitinin tum esprisi, zorlugu zaten duvara yapılmasıdır. yoksa kim kasacak ki al spreyi eline ugraş dur. ha arkadaşın yaptıgı işi tabii ki kucumsemiyorum; nitekim çok da guzel olmuş; ama graffiti demek yanlış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: zaidral, 13 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki: sadece öneri. duvara çizeyim deme sakın. kağıt üstünde uğraşmadan olmaz Almanya,istanßul,yugosLavya ßi kac yerde var Graffitim .. O $eytanLı Graffiti için diyordum Duvara cizmeyi düşündüğümü.. Sadece Kagıtta caLı$mıyorum :)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: deadwoll, 16 Ekim 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Heu kağıt kalemle yapmanın zorluğu mu yok ? :) Bir kere resim çizebilmek başlı başına zorluk.Ayrıca illegal olmasından dolayı duvarlara çizeyim derken hapse girmek de var.Hayır bi gece kalırsın en fazla da sora pederden yiceğin kemerin acısı var :) Geyik bir yana bence kağıda çizmek daha eğlenceli kağıtta sınır olmuyor ama duvara çizmek bence insanı kısıtlıyor.Hem kağıtta renkler daha canlı ve temiz oluyor. @ Hip-Hop / Rap işi diyen arkadaşa ; Bence resmin hip hopu jazz'ı metali arabeski olmaz.Senelerdir bende karalıyorum ve her dalda çizdim yağlı boya resimlerim sergiye falan da çıktı ama hiç yağlı boya yapıyorum diye klasik müzik dinlemedim ya da graf. yazarken hip hop da dinlemedim konuların da pek alakası yoktu ya neyse :P . Şu an ilisturasyon çiziyorum ve mutlu oluyorum.Ha yarın graf. yazarım oyle mutlu olurum ama ben yine metal dinlerim yine bere takmam yine ... Dinlediğim müziği ya da yaptığım işi kültürüme tarzıma karıştırmayı pek sevmiyorum.Böyle de olmamalı diye düşünüyorum. @Gang ; mükemmel olmuşlar bir arkadaşım var ona yolluyim de graf. görsün ağlasın.Ama renkli olanını pek sevmedim gerçi genel olarak renkleri sevmem... "beyaz üzerinde siyah bir numara" :P Fikir aLI$veri$i yapaLım SenLe ;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: elvyn, 16 Ekim 2005 01:49 tarihinde demiş ki: graffitinin tum esprisi, zorlugu zaten duvara yapılmasıdır. yoksa kim kasacak ki al spreyi eline ugraş dur. ha arkadaşın yaptıgı işi tabii ki kucumsemiyorum; nitekim çok da guzel olmuş; ama graffiti demek yanlış gibi. Graffiti demek yanLI$ gißi demi$sinde..Önceden tasLak hazırLanIr ßi kagIda öyLe ciziLecekse duvara ciziLir..O kagıtta ßulunanda Graffitidir..(nü ye ßenziOmu yaptıkLarIm :P ) Duvara AtarsIn AtmazsIn o Senin imkanLarIna kaLIr..Ama ProfesyoneLLer haric..Direk eLine spreyi aLIp hurraaaa Duvar ßoyamazLar..ßunLarda iLk caLı$maLrImdı..ßi dahakine Duvara cizdikLerimi yoLLarIm Graffiti Dersin;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 güzel olmuşlar arkadaşım 1.2 güzel 3 için aynı şeyi söleyemicem anlaşılmıyo ne olduğu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 güzel yapmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar