Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Graffiti ßuda ßenden...

GangstarsLan

Öne çıkan mesajlar

Merhaßa Arkada$Lar..

Eskiden sürekLi Graffiti Çizerdim..ZamanLa Pek vakit ßuLamadIm..Vakit ßuLup cizdikLerimden ßi kaç Örnek PayLa$mak iStedim SizinLe...Yorumunuzu ßekLiorum....

ßi ßakIn ßakaLm nasI oLmu$..[signature][hline]Yaaaaarr!
Ellerin nerde?!
Ya ßenide götür yada gitme!
ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki!
öLürüm haSretinLe!...

Sosyal ağlarda paylaş

Gayet güzel olmuş birincisi.
İkinciside renkleri yapıp daha hoş gözükmesini sağlamışsın.
Üçüncüsü pek güzel degil bence.

Ama güzeller yani.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

2.cisini duwara atmayI düşünüOduum ama zaman gerektiriO + illegaL oLmasI sOrun cIkarIr gißi.. OdamIn duwarIna aynIsInI cizmeyi düşündüm odama girenin yanLı$ anLayacayIp korkacagIndan vazcaydIm :D[signature][hline]Yaaaaarr!
Ellerin nerde?!
Ya ßenide götür yada gitme!
ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki!
öLürüm haSretinLe!...
Sosyal ağlarda paylaş

Heu kağıt kalemle yapmanın zorluğu mu yok ? :)

Bir kere resim çizebilmek başlı başına zorluk.Ayrıca illegal olmasından dolayı duvarlara çizeyim derken hapse girmek de var.Hayır bi gece kalırsın en fazla da sora pederden yiceğin kemerin acısı var :) Geyik bir yana bence kağıda çizmek daha eğlenceli kağıtta sınır olmuyor ama duvara çizmek bence insanı kısıtlıyor.Hem kağıtta renkler daha canlı ve temiz oluyor.

@ Hip-Hop / Rap işi diyen arkadaşa ;

Bence resmin hip hopu jazz'ı metali arabeski olmaz.Senelerdir bende karalıyorum ve her dalda çizdim yağlı boya resimlerim sergiye falan da çıktı ama hiç yağlı boya yapıyorum diye klasik müzik dinlemedim ya da graf. yazarken hip hop da dinlemedim konuların da pek alakası yoktu ya neyse :P . Şu an ilisturasyon çiziyorum ve mutlu oluyorum.Ha yarın graf. yazarım oyle mutlu olurum ama ben yine metal dinlerim yine bere takmam yine ... Dinlediğim müziği ya da yaptığım işi kültürüme tarzıma karıştırmayı pek sevmiyorum.Böyle de olmamalı diye düşünüyorum.

@Gang ; mükemmel olmuşlar bir arkadaşım var ona yolluyim de graf. görsün ağlasın.Ama renkli olanını pek sevmedim gerçi genel olarak renkleri sevmem...
"beyaz üzerinde siyah bir numara" :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 13 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
sadece öneri. duvara çizeyim deme sakın. kağıt üstünde uğraşmadan olmaz

Almanya,istanßul,yugosLavya ßi kac yerde var Graffitim ..

O $eytanLı Graffiti için diyordum Duvara cizmeyi düşündüğümü..
Sadece Kagıtta caLı$mıyorum :)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadwoll, 16 Ekim 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Heu kağıt kalemle yapmanın zorluğu mu yok ? :)

Bir kere resim çizebilmek başlı başına zorluk.Ayrıca illegal olmasından dolayı duvarlara çizeyim derken hapse girmek de var.Hayır bi gece kalırsın en fazla da sora pederden yiceğin kemerin acısı var :) Geyik bir yana bence kağıda çizmek daha eğlenceli kağıtta sınır olmuyor ama duvara çizmek bence insanı kısıtlıyor.Hem kağıtta renkler daha canlı ve temiz oluyor.

@ Hip-Hop / Rap işi diyen arkadaşa ;

Bence resmin hip hopu jazz'ı metali arabeski olmaz.Senelerdir bende karalıyorum ve her dalda çizdim yağlı boya resimlerim sergiye falan da çıktı ama hiç yağlı boya yapıyorum diye klasik müzik dinlemedim ya da graf. yazarken hip hop da dinlemedim konuların da pek alakası yoktu ya neyse :P . Şu an ilisturasyon çiziyorum ve mutlu oluyorum.Ha yarın graf. yazarım oyle mutlu olurum ama ben yine metal dinlerim yine bere takmam yine ... Dinlediğim müziği ya da yaptığım işi kültürüme tarzıma karıştırmayı pek sevmiyorum.Böyle de olmamalı diye düşünüyorum.

@Gang ; mükemmel olmuşlar bir arkadaşım var ona yolluyim de graf. görsün ağlasın.Ama renkli olanını pek sevmedim gerçi genel olarak renkleri sevmem...
"beyaz üzerinde siyah bir numara" :P

Fikir aLI$veri$i yapaLım SenLe ;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 16 Ekim 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
graffitinin tum esprisi, zorlugu zaten duvara yapılmasıdır. yoksa kim kasacak ki al spreyi eline ugraş dur.

ha arkadaşın yaptıgı işi tabii ki kucumsemiyorum; nitekim çok da guzel olmuş; ama graffiti demek yanlış gibi.

Graffiti demek yanLI$ gißi demi$sinde..Önceden tasLak hazırLanIr ßi kagIda öyLe ciziLecekse duvara ciziLir..O kagıtta ßulunanda Graffitidir..(nü ye ßenziOmu yaptıkLarIm :P ) Duvara AtarsIn AtmazsIn o Senin imkanLarIna kaLIr..Ama ProfesyoneLLer haric..Direk eLine spreyi aLIp hurraaaa Duvar ßoyamazLar..ßunLarda iLk caLı$maLrImdı..ßi dahakine Duvara cizdikLerimi yoLLarIm Graffiti Dersin;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...