Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cindrella Man

NuKe

Öne çıkan mesajlar

eheh ben korktum açmaya demin açıcaktım da :P eet film nassı D.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

filmin konusu amerikan halkının işsizlik akabinde fakirlik mücadelesi verdiği dönemlerde o fakirlikten cıkan eski boksör Jim Braddock'ın ringlere geri dönmesi[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

ben de bugün süreyya'nın ayrıcalığıyla izledim filmi.

gayet beğendiğimi söyleyebilirim, howard-crowe işbirliği a beautiful mind'dan sonra bir başarıya daha imzasını atmış.

Buhran Dönemi özellikle çok iyi ele alınıyo ve atmosfer süper yansıtılıyo. ben o krizleri ve bunalımları koltuğumda hissettim diyebilirim ..
Braddock'un çalıştırıcısı Joe Gould rolündeki Paul Giamatti'ye ayrıca parantez açayım. mükemmel oynamış rolünü, zaten iyi bi oyuncu.

kaçırmayın derim
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu arada, sanırım başlığı yanlış yazmışım. Doğrusu Cinderella Man olacak. Modlar düzeltirse sevinirim.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam izledim trt1deki güzel filmden sonra çok iyi gitti

[spo1=babaya bak...]bir babanın gururu çocuklarına ailesine verdiği değer onları idare etmek için kendisini sakatlamayı öldürmeyi(max baerin karşısına çıkması cinayet zaten) göze alması [/spo]

of yani tamamiyle duygusal olarak harika

aksiyon sahnelerini pek tutamadım boks sahnelerinde hep aynı teknik kullanılmış biraz bayar gibi oldu oraları

buhran dönemi, umut, işsizlik, gibi konular mukemmel işlenmiş

eğer izlesem mi diyorsanız kaçırmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Bence son 5 yılın en iyi filmlerinden biri. Hangi filme gidecem diye düşünüyosanız, düşünmeyin gidin, hayran kalacaksınız.

Çok duygulandım ben filmde, süper ya övecek kelime bulamıyorum.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...