NuKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arama yaptım ama sanki böyle bi konu yok gibi. Neyse, filme giden var mı? Varsa nasıldı?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eheh ben korktum açmaya demin açıcaktım da :P eet film nassı D.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 giden varsa iyi kötü yorumu yapsın ama konuyu pls spoilerla acsın. İnsanları da filmden soğutmaya calışmasın. kaç tane filme gitmedim ya bu yüzden[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Fragmanı tek kelimeyle mükemmel gibi geldi bana . Göreceğiz bakalım giden varsa .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hhuehue millet başlık açmaya korkuyo =)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Filmi bilmem de ismine hayran kaldım.. Sindirella Adam zuahahzhhaz :D[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 zhauah ismi banada ilginc gelmisti ama fragmanindan baktimda az gercekten cok guzele benziyo[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bugun gircektim vazgectım beklemem lazımdı seans için kesin gitcem yani :) bayılmıştım fragmana[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şimdi geldim filmden, cok güzeldi.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Anlat diyecem herkes bana çullanıcak :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 filmin konusu amerikan halkının işsizlik akabinde fakirlik mücadelesi verdiği dönemlerde o fakirlikten cıkan eski boksör Jim Braddock'ın ringlere geri dönmesi[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben de şimdi geldim filmden, bence de güzeldi. Bazı dövüş sahnelerini kaldırmak zor geldi sadece.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Süper bir filmdi bence hele o deprasyon dönemi süper yapmışlar... Bence yılın filmi! O dövüş sahneleri süperdi hele o son dövüş inanılmaz kesin gidilmesi gereken bir film! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 en iyi senaryo dalında sanırım odulu var filmin oyle bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 mükemmel film. hepiniz izleyin büyük bi sansla en iyi film dalında oskar adayı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Film çok iyi... Başlarında biraz anlamıyorsunuz,karışık ve karanlık fakat 20 dakıka sonra falan çok iyi oluyor.Kesınlıkle gorulmesı gereken bır fılm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben de bugün süreyya'nın ayrıcalığıyla izledim filmi. gayet beğendiğimi söyleyebilirim, howard-crowe işbirliği a beautiful mind'dan sonra bir başarıya daha imzasını atmış. Buhran Dönemi özellikle çok iyi ele alınıyo ve atmosfer süper yansıtılıyo. ben o krizleri ve bunalımları koltuğumda hissettim diyebilirim .. Braddock'un çalıştırıcısı Joe Gould rolündeki Paul Giamatti'ye ayrıca parantez açayım. mükemmel oynamış rolünü, zaten iyi bi oyuncu. kaçırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi o buhran dönemini felan bi biz bi de brezilya kadar kimse iyi bilemez :P [Bu mesaj cenx tarafından 19 Eylül 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Arkadaşlar bu arada, sanırım başlığı yanlış yazmışım. Doğrusu Cinderella Man olacak. Modlar düzeltirse sevinirim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 fragmanı bile gerçekten etkiledi beni filmde o derece güzeldir sanırım[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dün akşam izledim trt1deki güzel filmden sonra çok iyi gitti [spo1=babaya bak...]bir babanın gururu çocuklarına ailesine verdiği değer onları idare etmek için kendisini sakatlamayı öldürmeyi(max baerin karşısına çıkması cinayet zaten) göze alması [/spo] of yani tamamiyle duygusal olarak harika aksiyon sahnelerini pek tutamadım boks sahnelerinde hep aynı teknik kullanılmış biraz bayar gibi oldu oraları buhran dönemi, umut, işsizlik, gibi konular mukemmel işlenmiş eğer izlesem mi diyorsanız kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaşlar bizim sinemaya geldide gitmedim sizin önerinnizi alıyım sizce güzel bir filmmi _?(gitmeye değer mi yani):D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hoştu film :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bence son 5 yılın en iyi filmlerinden biri. Hangi filme gidecem diye düşünüyosanız, düşünmeyin gidin, hayran kalacaksınız. Çok duygulandım ben filmde, süper ya övecek kelime bulamıyorum.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bence bu yılın en iyi filmi eğer Star Wars sevmiyorsan tabii...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar