Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok aranan char

Rea

Öne çıkan mesajlar

bide azicik dmg veriyolar, damagemeterda birinci olucak kadarcik...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

çok nadiren görülüyor öyle warlocklar biras şanslı günü biras rogue ve magelerin salak olması gibi durumlarda oluyor olmuyor değil ancak büyük instler mc oynxia blw zg gibi instlerin dışında warlock çok aranmıyor mage bulunamayınca 2. secenek olarak baklıyor genelede ama büyük instlerde çok aranılıyor.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

guild'e girebilmek icin warlock ac derim.
eger resto druid olursan yine guild'lerde yer bulursun.

bunun disinda soylemis onceki sayfada birisi priest/warr/mage zaten temel siniflardir. yan siniflardan dunya kadar var. bu temel siniflari acip yanlara benzemektense, temel gorevlerini yerine getirmen seni "iyi" oyuncu yapar. misal o kadar cok shadow priest var ki ortada heal atmayi bilmiyolar... sonra bi holy/disc priest'le karsilasinca insanlar seni ilah ilan ediyo. aynisi cold mage ve prot warr icin de gecerli. hos artik duzgun ekipmanla arms/fury de tanklik yapabiliyo ama cold mage'in yerini fire pek dolduramiyo...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

en zevkli class Hunter, petini alıp dağlara kırlara çıkıyorsun var mı ötesi ;)

ama end game'de hunter için iş çok zor. hem çok fazla hunter var hemde bir şekilde istenmiyor.

priest her MMOda değerlidir zaten. o yüzden priest doğal oalrak wowdada en çok aranan karakter. ama bir o kadarda sıkıcı.

iyi bir warrior da her yere lazım, her zaman istenir.

priest veya warrior açarsan grup bulmakta pek zorlanmazsın. magede grup bulur , sheep özelliğinden dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

@hunter diyenlere:
Valla hunterların arandığını hiç sanmıyorum.
Hunterlar hiçbir işe yaramıyor,hatta sorun yaratıyor petiyle. Kaç defa hunterlar yüzünden wipe yediğimizi hatırlıyorum. 5 kişilik gruplarda hiçbirzaman hunter istemem çünkü yer işgali. Rogue alırım hunter yerine çok daha iyi. Hem sapi falan var.[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 21 Ekim 2005 07:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock > Mage , gerek pvp de gerek dps de, bi warlock dmg da mage e eziliyorsa o warlockun mallıgından kaynaklanır. Debuff slotunun 16 ya cıkmasının yüzünden warlockların onemi cok daha fazla artmıstır. DoT larının verdigi yuksek dmg ın yanısıra abartı shadowbolt critleri inanılmazdır. Akıllı warlock her class a gider yapar. Herkeside dmgda gecer.

Köklü serverlarda yeni char acmak mantıksızdır, guildlerin belli kadroları vardır ve yeni oyuncu genelde almazlar. Köklü bi serverda köklü bi guilde girebilmek icin secilecek en mantıklı karakter yukardada mileltin soyledigi gibi warlocktur. 2nci olarak healer classlardır. Ama her healerda guild buracak diye bi olay yoktur ırkına gore muamele oldugu cok olur. Bi guildmaster 2 priestten teki nightelf digeri dwarfsa, yuzde 99 dwarfı tercih eder.

Köklü serverlarda Mage hunter rogue gibi dmg dealden baska gorevi olmuyan classları acmakda mantıksızdır. Her guildin hali hazırda DPS takımları vardır ve bu dps oyuncularının itemları yuzde 99 cogunlukla epic itemlardır. Yeni lvl 60 olan dps class oyuncuların guild bulmaları zor olabilir.

Yeni bi serverda ise gonlune gore hangi charı istiyorsan onu acmalısın hangisinden zevk alıcaksan onu oynamalısın...

p.s: Hunterlar pek sevilmez. Nedeni nedir bilmiyorum belkide item olaylarıdır :p[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]
Sosyal ağlarda paylaş

5 kilik teamde hunterdan ziyade mage veya rogue daha mantıklı oluyor stun ozellikleri sayesinde amaişler biraz karışıklaşınca kendini daha iyi kurtarabilen hunter öne çıkıyor yani pet zaten kafadan bir tank rolü alabiliyor problemli anlarda aynı şekilde mail armorda hunterın daha uzun süre hayatta kalmasını sağlıyor ve melee mesafesindeki aoe olan boss veya moblard hunter rahat oluyor. Tani hunterla agroya dikkat etmek lazım yani son patch ile mage ve rogueun damageı ile aynı hasar verebiliyoruz o yuzden arada fd falan iyi oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

En çok aranan karakter benim. Ne oynadığım fark etmez. illaki partyde benlik bir yer vardır ve birileri beni illaki or party ye davet eder yani.

*!Kahretsin ya ben bu oyunu mükemmel oynuyorum...*[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 21 Ekim 2005 08:10 tarihinde demiş ki:
Warlock > Mage , gerek pvp de gerek dps de, bi warlock dmg da mage e eziliyorsa o warlockun mallıgından kaynaklanır. Debuff slotunun 16 ya cıkmasının yüzünden warlockların onemi cok daha fazla artmıstır. DoT larının verdigi yuksek dmg ın yanısıra abartı shadowbolt critleri inanılmazdır. Akıllı warlock her class a gider yapar. Herkeside dmgda gecer.

Köklü serverlarda yeni char acmak mantıksızdır, guildlerin belli kadroları vardır ve yeni oyuncu genelde almazlar. Köklü bi serverda köklü bi guilde girebilmek icin secilecek en mantıklı karakter yukardada mileltin soyledigi gibi warlocktur. 2nci olarak healer classlardır. Ama her healerda guild buracak diye bi olay yoktur ırkına gore muamele oldugu cok olur. Bi guildmaster 2 priestten teki nightelf digeri dwarfsa, yuzde 99 dwarfı tercih eder.

Köklü serverlarda Mage hunter rogue gibi dmg dealden baska gorevi olmuyan classları acmakda mantıksızdır. Her guildin hali hazırda DPS takımları vardır ve bu dps oyuncularının itemları yuzde 99 cogunlukla epic itemlardır. Yeni lvl 60 olan dps class oyuncuların guild bulmaları zor olabilir.

Yeni bi serverda ise gonlune gore hangi charı istiyorsan onu acmalısın hangisinden zevk alıcaksan onu oynamalısın...

p.s: Hunterlar pek sevilmez. Nedeni nedir bilmiyorum belkide item olaylarıdır :p

valla damage olrak daha benı bir warlockun gecebılmıslıgı yoktur,henuz mc,bwl yapmadım ve fire ım suan,ama her warlocku enaz ıkıye katlıyorum damage sıralamasında,fire mage damage da herzaman warlocku gecer ama frostu bılmıyorum[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

yüksek levellı warlock ları gözlemleme şansim olmadı ama warlocklarin instanceta öyle ahim şahim bir damage ini görmedim. düşük levellarda damage olarak mage in gerisinde kaldiklarini söyleyebilirim. zaten düşük levellarda mage ler fire olduğu için...
belki de peti nin damage ı damagemeter a dahil edilmediği içindir bilemiyorum. (pet damage i işi damagemeter da nasil oluyor cidden bilen var mi?)

zaten warlock yüksek levellarda güçleniyor anladiğim kadariyla o yüzden warlock kötüdür falan diyemeyiz.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

Mage> warlock sırf sheep kendi başına yeter.Dpsede falanda daha görmedim warlockun magei geçtiğini . Ki geçse bile magein frost novası blizzardı suyu yemeği warlockdan kat kat faydalı hale getiriyor .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

İyi warlock belki damageda geçer ama iyi warlock bulması zor yani bugüne kadar geçen olmadı beni warlock olarak damageda ama geçemez demiyorum sadece her hunter her rogue her mage damage dealırdır ama her warlock değil sadece işini bilenler damage dearlıdır.
Team veya guild bulma açısından olay classtan öte bence ilişkilerde bitiyor yani eğer siz adam gibi oynuyorsanız ninjalık yapmıyor ve görevinizi düzgün yapıyorsanız adamlarda 10 tane hunter varsa sizi alırlar gene.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

aklım olsaydı warlock ya da druid falan acardım oyna basladıgımda..hep karakter secme konusunda beceriksizimdir : / priest actık iyi hos guzel hem tek basına yetebilen hemde gruplara cok rahat girebilen bi class tı bunu goren priest actı boku cıktı olayın..sonra warrior actım hem zevklidir hemde yine grup lara rahat girerim rahat rahat kasarım diye bi baktım her yer warrior (bkz: shaman dan daha cok warrior var ortalıkta) her class ın suyu cıktı sonucta artık cok aranan class diye bisi kalmadı..priest le pvp yapamıyosun bi iki bg a giriyosun buna lan diyip oyundan soguyosun..warrior la lfg demekten bi tarafım catlamıstı son zamanlarımda rogue bile daha az vardır..

ahh ahh acacaktım bi warlock 60 olduktan sora direk rare seti tamamlayacaktım 1 haftada(priest le kac haftada tamamladıgımı solemiyim rezil olurum :) ) her dreadmist robe dustugunde ubrs dan kufur ettim 50 kere ubrs a gitmissem rahat 30 unda dreadmist dusmustur..(abartı :) )10 kere scholo a gitmissem rahat 5 keresinde dreadmist mask dusmustur..

kısacası yeni baslayan biri benim yaptıgım hataları yapmasın en az olan hangi class sa onu oynayın..atıyorum ben warrior cok seviyorum diye warrior acarsınız..ubrs grubunda 3 tane yada her hangi bi raid grubunda 2-3 tane warrior vardır set iteminiz duser direk N roll you rolled 1 WTF !? olursunuz oyundan sogursunuz..en azından bi warlock yada druid actıgınızda set iteminiz dustugunde en fazla 2 kisi olursunuz o item rolleyecek 1 seferde alamadınız 2. de kesin alırsınız..

son olarak sole bi ornek veriyim..yukardakinin devami niteliginde..priest actınız 1 de alamadınız 2 de 3-5-10 alamanız sevidiginiz class tan yavas yavas sogumaya baslarsınız..ama atıyorum warlock ya da druid i sevmiyosunuz ama actınız ole bi karakter..sıkıla sıkıla 60 oldunuz oyunu bırakma asamasına bile geldiniz son olarak bi ubrs a gireyim belki karakterimi severim diye bi girdiniz dreadmist .. direk N aldınız sora bi tane daha grupta hic warlock yok yine aldınız bi cıkmıssınız 0 dan 2-3 rare set item iniz olmus bi bakmıssınız karakterinize asık olmussunuz..demek istedigim 1-60 arası gecici bi donem 60 tan sorasını dusunerek bi karakter acın..bakın buyuk guild lerin raid list lerine ilk rogue dolar sora warrior sora priest..su an ki aklım olsaydı 1-60 da eglenecegime 60 tan sora eglenmek icin warlock acardım..ve en azından hala wow oynuyo olurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

hunterin oyuncular tarafindan secilmesinin nedeni kim ne derse desin "oynaması en zevkli" class zaten server istatistiklerinde her serverda warrior dan sonra en cok oynanan class hunter

warrior zaten belli neden secildigi .. -abi warrior ol sen deli dungeon kasarız sözleri sonucu önüne gelen warrior oldu

priest her mmorpg de olduu üzere 1 nolu aranan şahış gruplara
teori: mana yetse rogueye bile tanklık yaptırabilir priest kanımca :D
Sosyal ağlarda paylaş

hunter cok zevkli, iyi bir guilde girdiginde her zaman grup bulabilirsin dedim ya mage oynadım aylarca ama su 2-3 gunde hunterdan aldıgım zevki alamadım henuz daha lvl 16 ama biz birbirimizi seviyoruz:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

hunterin en byük sorunu çok fazla hunter olması, level 60 olunca büyük raidlerde yer bulmak zorlaşıyor.

yinede oynatması en zevkli karakter, yanınızdaki petle birlikte dolanıyorsunuz, sürekli party yapmış moddasınız. solo için bence en iyi karakter hunter.

benim oynadıgım serverda zaten az insan olduğu için daha çok solo yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 21 Ekim 2005 07:14 tarihinde demiş ki:
@hunter diyenlere:
Valla hunterların arandığını hiç sanmıyorum.
Hunterlar hiçbir işe yaramıyor,hatta sorun yaratıyor petiyle. Kaç defa hunterlar yüzünden wipe yediğimizi hatırlıyorum. 5 kişilik gruplarda hiçbirzaman hunter istemem çünkü yer işgali. Rogue alırım hunter yerine çok daha iyi. Hem sapi falan var.

Bunu duymamış olarak kabul ediyorum bazı salaklar pet kulanımı bilmiyorsa o onun problemi ama peti kullanmayı bilirsen bir kral olabiliyor hatta agrro tutarak bazan second warrior haline gelebilir bu tamamen kulana hunter bağlı.Ve rogue sap bir kere yapabilior ancak hunter traplar 30 sn bir yapıp moblara veya playerları 15-20 sn kadar tutabiliyor.Son pach den sonrada lvl 60 hunterlar için ise Bow ve stafflarını alınca dmglerde rogue rahatlıkla gecebiliyor.

Bu oyunda gereksiz diye bir olay yok yerine göre her class ihtitacın oluyor.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

hunter en iyi dps class, nasıl işe yaramıyor ?

ubrsde rogue kadar dmg veriyorum (dmg metr var addon olarak) ki pet kullanmadan bu dmgi veriyorum, altta da pet dmgi var, oda benim verdigimin 1/4 veye 1/5 kadar extra dmg veriyor.

ayrıca ranged olup melee yapabilen tek classınız, sürekli healer veya magelerin yanında oldugumuzdan eger MT salak ise ve healera aggro etmiş ise boss, o zaman işte o zaman hunter olarak en ön plana çıkıyorsunuz. trueshot aura ile birlikte, devilsaoureye+rapidfire+AM+MS+AS comboları ile istediğim an MTden bile aggroyu çekebiliyorum. bu combo ile agro tutabilecek warrior henüz yok ;)

ne işe yarıyor dersen, boss healera aggro döndugunde bu comboya girişiyorum, ozellikle agrroyu alıyorum, boss bana gelene dek healerlar MTyi iyileştiriyor, MT aggroyu geri alana dek bossda aggroyu tutyorum genelde ölüyorum veya ölmek üzere iken FD yapıyorum ama grup en azından wipe yemiyor, iyi bir hunter demek, healer ve mage classların ölmemesinin garantisi demek. ki yine spellcasterların önüne attıgım freeze trap sayesinde overdmg yapan kaç zeki magein hayatını kurtardığımı saymıyorum bile ;)

her raidde iyi bir hunter kesin olmalı. sen iyi hunter ile oynamamışsın :)

bunun dışında, pet var, 5.7k armor 4.5k hp ye sahip bufflarla, rahatlıkla tank vazifesini yapabiliyor.

milletin bu hunterlara düşmanlığı nedir bi anlasam, oyundaki en sağlam DPS classı hunter, hybrid class olduğundan, iyi oynayan bir hunter en gerektiği yerde kritik rol üstlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...