Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükemmel bir eser..2.dünya savaşı fotoğrafları

Davion

Öne çıkan mesajlar

şimdiye kadar gördüğüm en güzel savaş fotoğrafları belgeseli..kesinlikle indirin ve bakın derim..arşivlerden ve halktan toplanan gerçek fotoğraflar..yaklaşık 500 adet siyah beyaz fotoğraf ile savaşı,vahşeti ve yaşananları hissedeceksiniz..mutlaka indirin ve arşivleyin..

http://rapidshare.de/files/2532879/WWII_in_Photographs.part1.rar.html

http://rapidshare.de/files/2533234/WWII_in_Photographs.part2.rar.html[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Sosyal ağlarda paylaş

Davion, fatality güzel oldu ama.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

hastalık + uykusuzluk bana html dosyası download ettirdi nihoahoha :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır hep izlediğim filmlerden dolayı İkinci DÜnya Savaşı'na hep bir ilgim olmuştur.Büyük Larouse'u baştan sona okumuş,piyasadaki WW2 filmlerinin yarısından fazlasını seyretmiş,kitaplar okumuş,internet'te araştırmalar yaptım hep...

Ama hiç bir zaman fotoğraf kaydetmek aklıma gelmedi :) Kaydetseydim eminim 2000 foto ile burada link verirdim her halde :)

Çok sağol hemen indirmeye başlıyorum.Benim için çok iyi oldu linki buraya açman.Görsel sanatları takip etmiyorum arada bakınıyorum.Eğer oraya açmış olsaydın kesinlikle bunu kaçıracaktım.Sağol Davion[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...