Michael_Dark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Şimdi ben geldim buraya da (arkadaştan duyduk vesilesiyle) Tam kavrayamadım forumun amacı-aracı ne olduğunu Konular çeşit çeşit gibi görünüyor ama sanki belli bir standarda göre açılmış (Konu dediğim forumlar) Sonra ciddi bir ortam mı matrak bir yer mi? Çıkartamadım. Bir ip ucu rica etsem...[hline]Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Hoşgeldin Maykıl Yandan kaykıl Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. İyi Eğlenceler =] Edit: Biz burda imzanın kısa ve small olanını severiz.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından habire değiştirilmiştir [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 29 July 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michael_Dark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ohoooo tuttum burayı Hele edebiyata bayılırım (bilen bilir :) )[hline]Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Hoşgeldin Michael. İmzandaki şiir baya güzel olmuş, beğendim gerçekten.Ama yazılış biçimi kötü :-) İmzanın başında ve sonunda [ small] tagi kullanırsan göze daha hoş gözükür gibi.Tag'ler falan için buraya bakabilirsin.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39067 İmzalarımız nasıl daha çok göze hitap eder hakkında bir yazı. Hoşgeldin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ho$geldin :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hos geldın bakalım edebıyata bayılırsan bol bol edebıyat yaparsın nasılsa bolumude var burda[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 welkammın sie[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 muhah o nasıl karşılama praw kardeş bende çok pis edebiyat yaparım o kadar pis yaparımki burnumu karıştırırım :) ahah iğrenç bi espri daha[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: horacegoesskiing, 29 July 2003 20:00 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin Maykıl Yandan kaykıl LOL! bunu gordum guldum, bi de ustune aklima hey corc versene borc, akabinde bi de hey hey hey taksi butun islerim gitti aksi falan geldi, allak bullak oldum gece gece =p unutmaya calisiyorum simdi, korkuyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 apla yeni avatarın şıkmış. güzelmiş ciciymiş.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 saol canim, senden cici olmasin *kikir* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hey corc versene borç olmaz maykıl bendede yok :) bu arada ilk defa yapılan cp nin degerini bilen bi user geldi vatana millete hayrola ada mforum mantıgı ne diye sormus ve tam cevabı almıs cplerden :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Adama geldıgı gıbı 20 lınklık "nasıl patıcık de ımza atılır, qoute yapılır..." dersı yazmıssınız yazık be ıkı dakka soluklansın once. Bu arada hos geldın bende yenıyım sen keyfıne bak ben ole yapıyorum.[hline]Cuce iste bildigin cuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hoşgeldin[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 *!Mutluluk gözyaşlarını siler* Biliyordum, biliyordum. Bugünü gördüm ya, artık klavyemin ctrl tuşu bozulsa c/p yapamaz hale gelsem de gözüm açık gitmem. said: DynamicK, 30 July 2003 02:21 tarihinde demiş ki: ...bu arada ilk defa yapılan cp nin degerini bilen bi user geldi ... Hoşgeldin maykıl, sen bize bakma aklıbaşında insanlar da var burada =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 efenim? biri beni mi andı??? ha? ne? maykıl mı gelmiş? ee gel buyur kardeş o zaman... ne uzak uzak duruyorsun? hoş gelmiş, sefalar getirmişen. :-)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 paticiğe hoşgelmişen.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 h00000000$$$$$$$$ geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michael_Dark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Harikasınız canlarım benim Hakkaten güzel insanlarız inandım buna Hepinize ayrı ayrı cevap zıplatacaktım ama meaşallah herkes yazmış birşeyler. Ricam olacak bu arada Bana imzamdaki şiirin güzelleştirilmiş halini sunabilir misiniz ben de koyayım. Bir de avatarı nasıl değişecem bi özet geçiverin zahmet olacak ama... Ek:Bu arada şiir %100 bana ait.Ara sıra yazarım birşeyler Hadi münasip yerlerinizden öperim MyKIL[hline]Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün [Bu mesaj Michael_Dark tarafından 31 July 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Şiirin başına ve sonuna [small ] [ /small] taglerinden koyucaksın sadece. Ayrıca burda avatar sistemi yok[hline]Edit:Taglerin azizliğine uğradım.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... [Bu mesaj Saeros tarafından 31 July 2003 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 O imza pek hoş olmuyor. En az 6 satır oluyor, ki bu da epeyce uzun. Bence sen önce burayı bir oku, ondan sonra imzanı kararlaştır. [Bu mesaj Nefr tarafından 31 July 2003 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Michael_Dark, 31 July 2003 12:12 tarihinde demiş ki: Bir de avatarı nasıl değişecem bi özet geçiverin zahmet olacak ama... sen bi avatar beğen bize söyle ben böyle böyle bu avatarı beğendim bunu istiyom de biz ayarlarız[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün Sen gülmedin aslında/Yüreğime dikenini sürdün[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 saeros'un yaptığı hali çok fazla satır içeriyor. hacim olarak bu kadar kalın imzalara karşıyız bi buralarda! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.