Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

harici harddisk`e windows kurmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 40 gb lık harici bir harddisk almayı düşünüyorum ve içinede evde bulunan bilgisayarımın c ve d sürücüsünde ne varsa kopyalamyı düşünüyorum..
sonradan be bu harrdiski alıpta istediğim verde windows u oradan açabilrimiyim?

yada mesela bilgisayarıma virüs girdi ve ben formak çekmek istemiyorum, o zaman bilgisayarımı bu harici harddiskten açıpta bozuk olan dosyaları değiştirebilirmiyim.. (yani masaüstü bilgisayarın harddiski sanki harici harddisk miş gibi görünecek)

teşekkürler..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
yani bazıları diyo usb 2.0 çok yavaş olmaz falan diye, herhangi bir problem olmaz yani dimi?

sonra dötümüzde patlamasın.. ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
Ghost programı ile eski hdd'nin clone'unu alabilirsin. Diğer türlü normal bir windows kurarsın hanginden açmak istersen açarsın.[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Mesaj tarihi:
bilgisayarını harici disk'ten açmak için anakartının usb'den bilgisayarı açabilmesi gerek. bilgisayarı ilk açtığında girdiğin bios setup'ta boot sequence'ta eğer "boot from usb" seçeneği varsa yapabilirsin.

yoksa direk diskten açmaya çalışır.
Mesaj tarihi:
Elektriğini USB den sağlayan Rack almıcan.
Ayrıca BIOS'ta "Boot from -> External HDD" seçeneği olcak. (Yada USB HDD vs.vs.)
Birde 2.0 windows çalıştırmak için çok yavaş kalır. Çalıştırır ama windows açılana kadar ağlatır adamı.

Kısacası : Değmez. Boşver.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
  • Yeni Oluştur...