reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben 40 gb lık harici bir harddisk almayı düşünüyorum ve içinede evde bulunan bilgisayarımın c ve d sürücüsünde ne varsa kopyalamyı düşünüyorum.. sonradan be bu harrdiski alıpta istediğim verde windows u oradan açabilrimiyim? yada mesela bilgisayarıma virüs girdi ve ben formak çekmek istemiyorum, o zaman bilgisayarımı bu harici harddiskten açıpta bozuk olan dosyaları değiştirebilirmiyim.. (yani masaüstü bilgisayarın harddiski sanki harici harddisk miş gibi görünecek) teşekkürler..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 niye olmasın[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yani bazıları diyo usb 2.0 çok yavaş olmaz falan diye, herhangi bir problem olmaz yani dimi? sonra dötümüzde patlamasın.. ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ghost programı ile eski hdd'nin clone'unu alabilirsin. Diğer türlü normal bir windows kurarsın hanginden açmak istersen açarsın.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ok.. alıyım bari ;) bölece bilgisayarımı yanımda taşımış olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bilgisayarını harici disk'ten açmak için anakartının usb'den bilgisayarı açabilmesi gerek. bilgisayarı ilk açtığında girdiğin bios setup'ta boot sequence'ta eğer "boot from usb" seçeneği varsa yapabilirsin. yoksa direk diskten açmaya çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Elektriğini USB den sağlayan Rack almıcan. Ayrıca BIOS'ta "Boot from -> External HDD" seçeneği olcak. (Yada USB HDD vs.vs.) Birde 2.0 windows çalıştırmak için çok yavaş kalır. Çalıştırır ama windows açılana kadar ağlatır adamı. Kısacası : Değmez. Boşver.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 anca ghost falan..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 lonely elektriği usbden almasının ne gibi bir sakıncası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ayrıca öyle copy paste yaparsan ortada bi windows falan olmaz setupla kurman lazım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 usbden boot oluyor mu ki?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar