Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kankaya aşık olma sorunsalı

Todesengel

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlığın bozulması güzel dişey değildir bigün duyguların bitsede arkdaşlığınız sürecektir oyüzdenbekle derim ben sana arkadaşlığınız bozulursa onunla konuşma vegörüşme şansınıda kaybedebilrsin sonuçta tamamen uzakta kalmaktan iyidir heraşde[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

biz kankaydık şuan çıkıyoruz hatta 2 saat önce polis arabadan indirip gbt yaptı niye arabada öpüşüyoruz diye :)[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

çok acaip şeyler bunlar. kıza yaklaşma taktikleri filan. anlamıyorum ben gerizekalıyım heralde. seviyosan gerçekten hiç bişeyden korkmazsın

ama kankaysan "çıkarken"de aynı şeyleri yapcaksan hiç söyleme daha iyi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Sosyal ağlarda paylaş

bence söyleme baska birisiyle çık onu unutmaya çalış ve dostluğunuz sürsün.Ama sen yok onun kankalığını fazla takmıyom dıyosan senin bilceğin iş..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında yakın arkadaşım sevdiğim kıza açıldı.çok yakındılar , arkadaşım da onu sevdiğimi bilmiyodu tabi.ben de yoktum orda.
kız çok ağır çıkışmış buna.
şimdi çok iyi dostlar , ben de kızla yaşadım bi şeyler , iyi arkadaş sayılırım şimdi.görmesem daha iyi gerçi de aynı sınıftayız , yapacak şey yok.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 17 Ekim 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 17 Ekim 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
söyle diyosunuz da sonuçta olan muhabbeti de b.k etme durumu var yani.

eğer gerçekten seviyorsa arkadaş kalmak ona koyuyodur. Bana çok koyuyodu şahsen sevgilim olacakken neden ark gibi takılıp acı çekesin özlem duyasın varsın b.k olsun muhabbet :) Sevgilim olmayacaksa devamlı yanımda dolaşıp bana arkadaşım demesi resmen 1 hafta aç bırakılıp uzanamayacağın bir mesafeye yiyecek koymak gibi bişey.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 18 Ekim 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
duygularına engel olabiliceksen(bu aşkı söndürebileceksen yani) söyleme... dost kazanmak zordur ama kaybetmek çok kolay...

+kardesım falan dıyorsa zor gozukuyooo[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...