delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 biras argo olcal ama kanka ayagi got ayagi ondan sole sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hepsini düşünücem bunların...[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arkadaşlığın bozulması güzel dişey değildir bigün duyguların bitsede arkdaşlığınız sürecektir oyüzdenbekle derim ben sana arkadaşlığınız bozulursa onunla konuşma vegörüşme şansınıda kaybedebilrsin sonuçta tamamen uzakta kalmaktan iyidir heraşde[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aşktan sakın korkma...çıkmadan önce biticeğini düşünme..aşkını bağıra bağıra söyle..o sevmiyorsa bile her fırsatta söyle.. aşk bağırmaktır duygularını...[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 biz kankaydık şuan çıkıyoruz hatta 2 saat önce polis arabadan indirip gbt yaptı niye arabada öpüşüyoruz diye :)[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Onunla kendini öpüşüp sevişirken hayal edebiliyor musun? bunun cevabı evet se söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 söle yaa hiç oyalanma[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lam senin sevgilin yokmudu? o_O *!ortamı çok pis kızıştırır*[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 söyliyen ve onunda sevdiğini örenene tanıdıklarım var bence söle :D[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 söyle diyosunuz da sonuçta olan muhabbeti de b.k etme durumu var yani.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 17 Ekim 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 olsun sevdiğini sölicen,bir daha söylemedimi ilerde pişman olabilir[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 olmaz olmaz. eger kanka da zaten sana karşı bişeyler hissediyosa ilerde de hisseder. şimdi takılacan kanka gibi evliliğe dogru yaklastın mı söylicen ;)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok acaip şeyler bunlar. kıza yaklaşma taktikleri filan. anlamıyorum ben gerizekalıyım heralde. seviyosan gerçekten hiç bişeyden korkmazsın ama kankaysan "çıkarken"de aynı şeyleri yapcaksan hiç söyleme daha iyi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ben beklemedim söyledim. 8. Senemize az kaldı :) Bence söyle öbür türlü eziyet olur, nolcaksa olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... http://spaces.msn.com/members/thelastscream/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 herşeyin ilacı zaman değilimidir? bazen zamanında kapatamadığı yaralar olur, o yaraları yaşamamak için hızlı olmalısın.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bence söyleme baska birisiyle çık onu unutmaya çalış ve dostluğunuz sürsün.Ama sen yok onun kankalığını fazla takmıyom dıyosan senin bilceğin iş..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zamanında yakın arkadaşım sevdiğim kıza açıldı.çok yakındılar , arkadaşım da onu sevdiğimi bilmiyodu tabi.ben de yoktum orda. kız çok ağır çıkışmış buna. şimdi çok iyi dostlar , ben de kızla yaşadım bi şeyler , iyi arkadaş sayılırım şimdi.görmesem daha iyi gerçi de aynı sınıftayız , yapacak şey yok.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 17 Ekim 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 senden degerlimi ya istedigini yap[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gel senle msnde konuşalım bunları benim [email protected] aynı şey bendede vaar. hatta ben daha önce iki kez teklif ettim ama kabul etmedi. ve şimdi kankayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Off ulan off aşık olmak ne kötü yaa[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: toggie, 17 Ekim 2005 00:39 tarihinde demiş ki: söyle diyosunuz da sonuçta olan muhabbeti de b.k etme durumu var yani. eğer gerçekten seviyorsa arkadaş kalmak ona koyuyodur. Bana çok koyuyodu şahsen sevgilim olacakken neden ark gibi takılıp acı çekesin özlem duyasın varsın b.k olsun muhabbet :) Sevgilim olmayacaksa devamlı yanımda dolaşıp bana arkadaşım demesi resmen 1 hafta aç bırakılıp uzanamayacağın bir mesafeye yiyecek koymak gibi bişey.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 duygularına engel olabiliceksen(bu aşkı söndürebileceksen yani) söyleme... dost kazanmak zordur ama kaybetmek çok kolay...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: cuytherock, 18 Ekim 2005 01:52 tarihinde demiş ki: duygularına engel olabiliceksen(bu aşkı söndürebileceksen yani) söyleme... dost kazanmak zordur ama kaybetmek çok kolay... +kardesım falan dıyorsa zor gozukuyooo[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Artık gözükmüyor... Olay kapandı konuşmuyor bile... :([signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar