Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 cok seviyorm onu gördügümde kalbim yerinden çıkıcakmıs gibi oluyor nefes alamıyorum donup kalıyorm :( ama açılamıyorm napıcam yaa kızla biraz bile muhabbetim yok yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 aynı ortamda bulunma ihtimaliniz filan varmı?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ayni ortamda bulunma ihtimalimiz var ama pek konusa bilecegimi sanmıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 walla konusabilecegini sanmiosan olmaz bu is[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sen sus , gözlerin konuşsun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 off aklıma geldikçe heycanlanıyorm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Visne-Suyu, 17 Ekim 2005 17:32 tarihinde demiş ki: ayni ortamda bulunma ihtimalimiz var ama pek konusa bilecegimi sanmıyorm abi bunu da bn anlamıorm eğer seviosan git adam gibi konuş.. eğer önce kızın bişiler yapmasını beklersen çok beklersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 GEne senin durumun iyi birde bana bak :) Ben kızdan hoşlanıyorum muhabbetim var amma velakin söylemek gibi bir fırsatım olmadı hatta şu anda çok ilginç durumlar var bir başkası galiba acaip moralim bozuk ileriki durumlarda bende içimi dökebilirim :([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 napiim abi yapım böle utangaç bi insanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu çıkma teklifi olayını erkekler neden bu kadar büyütürler anlamam.teklif edersin,kabul etmezse de birşey kaybetmezsin,ama kabul ederse çok şey kazanırsın.etmezse de önündeki maçlara bakarsın dünyanın sonu diil ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya bu kız gerçekten farklı daha önce hiç böyle hissetmemiştim kabul etmezse yaşayabilecegimi sanmıyorum(ya edebilirsem tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kızdan hoşlanıyorsan açık açık konuş. bunda kötü bişey yok. Ondan hoşlandığını söylersen seninle ona göre ilgilenecektir. Ama ondan hoşlandığını ona söylemeyip hep tuhaf davranarak kendinden şüphe ettirirsen, kızında o şüphe çekici halinden ne yorum yapar bilemem. ama en iyisi konuşmak.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi nası konuscam off kızın bi msn ini alsam direk biticek msnde içimi dökerim kesin ama :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 msnde konuşucan da sonra yüzyüze gelice g.t gibi kalma ortada[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok abi okdr da deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla o kadar da[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kızla daha onceden bi muhabbetin varsa konus. aynı sey bana oluo. ama benim hic muhabbet de yok:( nasıl bir muhabbet kurucam orası zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bak acılamazsan onemlı bişiler kaybedebılırsın sonradan pişman olma...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 çok açılırsan boğulabilirsinde dikkat et..[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 msn i fln bosver sanal ortamda bise olmaz..cesaretini toplayabilirsen bi sekilde konusmaya bak..git tanis bunda ne var ki..sonrasi gelir ztn..[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Angelotti, 17 Ekim 2005 23:41 tarihinde demiş ki: çok açılırsan boğulabilirsinde dikkat et.. Olamazzzzz :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bi şekilde tanış.sonra açılırsın yavaştan yavaştan :) beklersen olmaz hiç bişe.[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yaa nası tanışıcam zaten kızı kapıcaklar yakında o zaman intahar edebilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaşım sen kızla aynı sınftamısın deilmisin?[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar