Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bide söle bisi war...ADEM DURSUN..abi ankara gücünden begenilmiyip gönderilen adam.....uzaklardan sut denemeleri falan .abi Kleberson sut cekmiyo sana noluyoo?kimsin sen?amacın ne?git buralardan..[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ailenlemi takip edion helal sana . iyi geldiyse devam edeyim[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ediyosun zaten eehahha.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bi ailesi ile takılan daha yazık walla yazık. bu kadar fanatik olunmaz.[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 maç sırasında inan bolton gol atsın diye dua ettim . o kadar işte ben o maçı o futbolla yensem nolur yenmesem nolur bazıları gibi şans la kazayla maç kazanmak bize ters maç kazanacaksan çıkıp adam gibi mücadele edeceksin şişirme toplarla karambolle falan la filan la olmaz ben taraftara acıdım ya 90 dakka destek ama onlardan 90 dakka yönetim istifa diye bağırmalarını isterdim[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 peki...[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 thug bunları yenimi görüyosun kötü zamanımızda takımlara 5 - 10 atarız derken ,şimdi mi akılllandın yönetim istafa diosun???[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper [Bu mesaj heso tarafından 21 Ekim 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 nolcak bu bjk nin hali?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 beşiktaş bu gruptan çıkamazza gitmesin abi bidaha avrupaya falan.. gs ve trabzon aldı boyunun ölçüsünü zaten.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ayrıca yönetim istifanını maçtan sonra söylenmesinin amacı da yerlerde olan morali iyice öldürmemekti.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gs trabzon ne alaka şimdi? sen bu konuda bjk ile ilgili yorum yap[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Arkadaşlar şuraya biraz düşünerek yazı yazın! said: zydar, 21 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki: beşiktaş bu gruptan çıkamazza gitmesin abi bidaha avrupaya falan.. gs ve trabzon aldı boyunun ölçüsünü zaten. sen en iisi git kafayı vur yat zıbar.ziyansın buralara.bizim en azından 1 puanımız oldu sizin o da olamamıştı.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 o şampiyonlar ligiydi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yahu nedir bu? Her maç topici illa kavgaya rakiplere laf sokmaya çalışmaya dönmek zorunda mı? Dingonun ahırı mı burası? Lütfen beyninizle düşünüp ağzınızla yorum yapın. İlla birbirinize laf atıp karşınızdakinin takımına laf etmek istiyorsanız da başka bir kanaldan/yoldan yapın bunu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: arc, 20 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: şimdi ben şunu merak ediyorum, beşiktaşlılar dünkü maçtan sonra kötü oynayan fenerin schalkeyle berabere kalmasına tepki göstermişlerdi, bu akşam kendileri kendi evlerinde kötü oynayan bir boltonu yenemediler, ki bu boltonun çok eksikleri var. şimdi soruyorum hangisi daha başarısız, iyi oynayan schalkeyle berabere kalan fener mi, kötü oynayan boltonla berabere kalan beşiktaş mı. objektıf bır yorum degıl bu yaptıgın attıgın tum mesajlarda zaten bjk karsıtı .Mac ıcınde tumer ve gokhan zan sakatlandı Ikısıde oynadıkları surede cok ıyıydı.Mactan once sakatlansalar sorun olmazdı cunku oyun planı ona gore kurulurdu ama mac ıcınde olunca dengeler degısıyor.Ayrıca okan ve sergende yoktu. Ayrıca moral olarak bjk maca ıyı cıkmadı yonetım ıstıfa ıle ugurlandı gecen mac.Fb de ıse boyle bır durum yoktu.Ayrıca fb de eksıkte yoktu.buna ragmen her daım ustune gelıp defansını bosaltan schalkeye bu bosluklardan degılde sacma sapan duran toplardan bırazda sansının yardımıyla gol atan fb tabı elestırılır.Hedefı buyuk tutuyorsanız ona gore oynamanız gerekır.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... [Bu mesaj Mephinx tarafından 21 Ekim 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 şimdi geldim maçtan eve... çokta umutlu gitmemiştim gerçi şu son olaylardan sonra ama işte aşk ağır bastı gittik. ortam - hava süper tribünler de full olmasada dolu seyirci iyi dedik hayırlısı... ilk 15 dakka hakkaten süperdi futbol olarak gol inanılmazdı itiş kakıştan pek hatırlamasamda =) ama o kadar kardeşler. 16. dakikada nolduysa bizimkilerin içine cin mi kaçtı, biri büyümü yaptı anlamadım maçın sonuna kadar ib beceriksizlik bi isteksizlik başladı zaten maçta ole bitti. şut istatistiklerini çok merak ediyorum gerçekten komik olmalı 2 takım içinde... ha şans deseniz yıllar önce terk etti bizi... böyle bi maçta 3 oyuncu değişikliğini de sakatlıktan yapılırmı ya... zaten takımın başında teknik direktör yok bide böyle şanssızlıklar yedi bitirdi bizi... bağardık çağaardık sesimizi kıstık vs. ama olmadı. daha çok şey konuşulurda işte luzum yok sonuç ortada kökten değişiklikler şart anlayan anlar zaten ne demk istedimi... son olarak Bitmesin Dertler S... kadar Beşiktaşlıyız Ölene Kadar Sende Olmasan Bu Dünyada Sevilecek Ne Var..? Geçsede Gençliğim , Kaybolsa Yıllar.. Söyle Kaybedecek Başka neyim var ? Kalbim Siyah Beyaz işte okadar...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 @Mephinx: yaptığım şey bir yorum değil sadece soru soruyorum, ha beşiktaş karşıtı da değilimher yabancı maçta her türk takımını da desteklerim fakat 2 gün önce fenere demediğini bırakmayan bir kısım taraftar şimdi nerde onu ortaya çıkarmaya çalışıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: thug_life, 21 Ekim 2005 00:03 tarihinde demiş ki: maç sırasında inan bolton gol atsın diye dua ettim . o kadar işte ben o maçı o futbolla yensem nolur yenmesem nolur bazıları gibi şans la kazayla maç kazanmak bize ters maç kazanacaksan çıkıp adam gibi mücadele edeceksin şişirme toplarla karambolle falan la filan la olmaz ben taraftara acıdım ya 90 dakka destek ama onlardan 90 dakka yönetim istifa diye bağırmalarını isterdim maç sonunda çok güzel bir şekilde , gereken tezahurat yapıldı.. çıkıpta 3-5 çapulcu bunlarda diyemezler çünkü BÜTÜN STAD bapırdık , numaralaı tribün bile dayanamadı bizden çok bağırdı belkide... pascal nouma sesleri yükseldi diye tepki gösterebilir belki yazarlar.. olay pascal noumanın oynaması değil.. pascak nouma bir semboldü. ruh yok yakımda.. maçta olduğum için bazı şeyleri daha güzel gördüm.. futbolcular birbirlerini ileri çıkmaya zorluyor ama giden yok.. 85. dakikada serbest atış atılıyor.. tpoun gerisinde 5 adet futbolcu var. birde sakatlıklar mevzuu var. bir takımda bu kadar sakat veriliyorsa , ben bu takımın fizyoteraspistininde istifasıı isterim.. bu ne biçim iştir.. 3 değişiklik , 3üde sakatlıklardan... maç ncesi sakat futbolcuara bakıyorsunuz , onları koysanız yanına 3-5 normal oyuncu koysanız , eder size yeni bir 11.. daha çok yazılıcak şey var , susuyorum çünkü boğazlarım şişti... iyi geceler hepinize..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ha bide santranın ortasına açılan büyük colaturka bayrağı süper ıslıklandı süper yuhlandı vallahi içimin yağları eridi 3 hece 8 harf sadece BEŞİKTAŞ[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ha delikanlilik fake accountla oluyo yani hll bir de bu terbiyesize alkis tutanlara ayrica helal olsun[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bize bizi ateşleyici bir oyuncu gerekio ailton iyi kötü deil ayaına geleni atan bi tip ama ayaına top gelmio orta saha korkarak oynuo orta saha da lider oyuncu yok hadi bir sergen okan nereye kadar durmadan sakatlık ben düşünüorum kendi sahanda da 1 1 kalabilirsin sorun değil daha maçla var ama senden souyan taraftarla neree kadar gidebilirsin böle teknik direktör vs herşey boş kimi getirsen yine anı oynıcak bizimkiler grevini yapan var yapamayan var yani fulbolcu çıkıosa emeğinin parasının hakkını vericek tam orta yaparken kaymıcak rakip ceza sahasında orta yapmışsa oturup izlemeycek atlıcak yatacak yani yediğimiz gölü gördünüz yani.. bu arada ben bjk kongresindeim her zaman maille olsun telefonla olsun bunları anlatoruz da noluo seçimlerde bana gelen 2000 adet sms den ben ne anlarım şimdi bir araya gelmeli yönetim ve kongre üyeleri ben şerefle çıkarıp aidatımı veriorum sonuna kadar da vericem ama ben oyuncu lider oyuncu istiorum takıma nasıl bi ara Hagi sırtladıysa GS yi BJK yide sırtlıcak bi oyuncu lazım... bugünkü maçı izlerken tek severek helal dediğim oyuncu her zamanki gibi Kleberson la Koray dı kendilerini şahsen ve gönülden kutluorum..diğer oyuncular korkmadan baskı da kalmadan oynarsa hepsi birer pırlanta ama ben ibrahim akın gibi mükemmel bir oyuncunun her ortada çimlerde kaymasını her pası yanlış vermesini kaldıramam kabul edemem işte burda bi yanlış vardır..neyse ileriki maçlarda daha kuvvetli oynamamız dileği ile herkese sevgiler.. bu maçtan sonra tek şunu derim: Gönlüm Ak bahtım Kara yaşarım hergün KARAKARTAL'la :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Pislikten arındık. Silkelenin bi.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Wendigo, 21 Ekim 2005 02:20 tarihinde demiş ki: bir de bu terbiyesize alkis tutanlara ayrica helal olsun napıım gaza geldim birden:D zorunuza gittiyse silebilirsiniz o postu:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: tony_montana, 20 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: dikkatimi çeken bi olay bjk nın yedii ilk golde i.toraman galiba, önünden yavaşça geçen topu sadece seyretti hayret ettim beşiktaşlı değilim fakat bu olay beşiktaşda aşırı oluyor. bana bile aşırı rahatsız edici geldi. diğer futbolculardan da bu şekilde davrananlar var.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şimdi ümitlendim biz uefaya bile gitsek ilk 3 deyiz bu sene. ne bu ya, shalkenin psvnin milanın gücü ile bolton peah ne gelir bize. beşiktaş gene şok bi gol attı sonra yedi, yemese tümeri almasalar bide canlı oynasalar nerdee.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar